VITAMÍNY, MINERÁLY A KLOUBNÍ VÝŽIVA

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 58, 59, 60  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - VITAMÍNY, MINERÁLY A KLOUBNÍ VÝŽIVA  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> VITAMÍNY, MINERÁLY A KLOUBNÍ VÝŽIVA
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: čt prosinec 11, 2014 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

c87 napsal:
Ma niekto skusenosti s klbovou vyzivou pre kone ? Moze to brat clovek? lepsi efekt? dik

Beru to na koleno a efekt je ten, že se to nezhoršuje.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zacatecnik Anthony

PříspěvekZaslal: so leden 10, 2015 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,
staci jako prevence na klouby užívat Hydrolizovany kolagen?Nebo je potřeba nejaky komplexnejsi pripravek,ktery obsahuje i nejake vytaminy apod...nez jen takto samotnou surovinu?Dekuji
Moocha

PříspěvekZaslal: so leden 10, 2015 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Céčko, kolagen, glukosamin sulfát, chondroitin sulfát, MSM :) kombo alavis tripple blend + flexit drink mají vše. A hlavně se alavis s tím flexit drinkem dá vypít úplně bez zvracení
Judson

PříspěvekZaslal: so leden 10, 2015 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Alavis se da v poho vypit jen s vodou, uz davam druhou pixlu.
madball

PříspěvekZaslal: so leden 10, 2015 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S Alavisem jsem to zkusil podle Magumiho. Jen na lžičku, hodit do pusy a spláchnout vodou a je to pro mě asi nejphodlnější varianta. Třetí pixla.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: so leden 10, 2015 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
c87 napsal:
Ma niekto skusenosti s klbovou vyzivou pre kone ? Moze to brat clovek? lepsi efekt? dik

Známej bral nějaký ATB na boreliozu Jelikož zde jsou prý 12 let starý normy a je povoleno jen minimum ATB, proti tomu v Německu nebo kde to léčí vysokou dávkou, tak si někde sehnal tyhle ATB

Otázka k vitamínům:
Pokud denně při tréningu dám třeba 1000mg céčka. V jakých dávkách bych to měl dávat, aby se to vstřebalo? Někde jsem četl, že jednorázová vstřebatelnost je 50mg céčka
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: so leden 10, 2015 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
DiamonD123 napsal:
c87 napsal:

Známej bral nějaký ATB na boreliozu Jelikož zde jsou prý 12 let starý normy a je povoleno jen minimum ATB, proti tomu v Německu nebo kde to léčí vysokou dávkou, tak si někde sehnal tyhle ATB

Otázka k vitamínům:
Pokud denně při tréningu dám třeba 1000mg céčka. V jakých dávkách bych to měl dávat, aby se to vstřebalo? Někde jsem četl, že jednorázová vstřebatelnost je 50mg céčka

Kup si nějakej s postupným uvolňováním.
Gohan

PříspěvekZaslal: út únor 24, 2015 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím, chtěl bych nějakou kloubní výživu a kdysi jsem používal GelaSil. Máte s ním někdo zkušenosti? Případně jako je na tomm v porovnaní s Alavisem co se týče cena/výkon?
madball

PříspěvekZaslal: út únor 24, 2015 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Snažil jsem se najít nějaký složení toho Gelasilu a nic jsem v podtsatě nenašel, snad jen, že je to želatina. Pokud neznám složení, tak bych do toho asi nešel. Respektive nerad kupuju zajíce v pytli, když bych sám mohl aspoň trochu posoudit účinnost na základě složení.

A když jsme u kolagenu, tak ho tělo rozloží na AMK a celkem by mě zajímalo, jak někdo dokáže, že ty AMK doputují tam, kam mají. Respektive, když budu mít hodně bílkovin, potřebuju ještě kolagen?
Z neesenciálních AMK má kolagen víc jenom Argininu vůči syrovátkovýmu proteinu, pokud se nemýlím.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Gohan

PříspěvekZaslal: út únor 24, 2015 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rekl bych , ze ted to uz nebude GelaSil ale Gelasilk.

http://www.nutrabona.cz/gelasilk
madball

PříspěvekZaslal: st únor 25, 2015 6:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jediná látka, která se tam dá vůči Alavisu porovnat je Chondroitin sulfát, toho je v balení Gelasilku 1800mg, v balení Alavisu 91000mg, což je teda celkem rozdíl (+ je tam ještě glukosamin + MSM).
V Gelasilku je ještě Hydrolyzát želatiny 11800mg/balení, což kdybych porovnal s hydrolyzovaným kolagenem z 4fit, tak to má cenu asi cca 4,- kč.
+ jsou tam nějaký vitamíny a minerály, takže když dáš k Alavisu multivitamín, budeš na tom asi hodně podobně.
Za mě je to předraženej nesmysl a šel bych do Alavisu.

Nečekej od Alavisu nějaký zázraky, ale vzhledem k ceně ho můžeš užívat neustále a podle mě bys měl za cca 14 dní poznat nějaký zlepšení, ikdyž se u látek, který jsou uvnitř, udává zlepšení až po cca 4-6 týdnech.
Jak říkám, nečekej, že si vyléčíš špatnej kloub, ale zlepšení tam bude.
Gohan

PříspěvekZaslal: st únor 25, 2015 10:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak vyloženě špatný kloub nemám, normálně přes den nemám absolutně problém a neřekl bych ani že mě to omezuje v posilovně, jen bych rád nějakou prevenci. Jinak kde se ten alavis kupuje a jak to mám dávkovat? Našel jsem nějaké dávkování podle hmotnosti koně, bude to stejné i pro lidi?
karlwanhov

PříspěvekZaslal: st únor 25, 2015 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:

Z neesenciálních AMK má kolagen víc jenom Argininu vůči syrovátkovýmu proteinu, pokud se nemýlím.

hydroxyprolin, hydroxylysin - AMK, ktere ma jen kolagen
madball

PříspěvekZaslal: st únor 25, 2015 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Tak vyloženě špatný kloub nemám, normálně přes den nemám absolutně problém a neřekl bych ani že mě to omezuje v posilovně, jen bych rád nějakou prevenci. Jinak kde se ten alavis kupuje a jak to mám dávkovat? Našel jsem nějaké dávkování podle hmotnosti koně, bude to stejné i pro lidi?

Já ho kupuju v práci, ale my tam máme tak blbě nastavený podmínky, že bych to měl levněji z netu...
Většina to dávkuje podle těch koní.
Já dávám 2x denně asi o něco menší zarovnanou lžičku, začal jsem před vánocema a odhaduju, že jsem spotřeboval tak 300g a 400g asi teda zbývá.
Při dávkování pro 100kg koně bez nasycovací dávky by ti to mělo vydržet na 304 dávek, což je skoro rok bez 2 měsíců. :)
Jinak se samozřejmě bavím o Triple blendu, protože Alavis je kanadská značka, kterou do ČR dováží fa Patron a výrobků mají víc.
Celkově mám 3 pixlu.

karlwanhov napsal:
madball napsal:

hydroxyprolin, hydroxylysin - AMK, ktere ma jen kolagen

Tak já tam hlavně napsal nesmysl, že je to neesenciální AMK, měla to být samozřejmě esenciální.

Neesenciální AMK neřeším, protože by si je mělo tělo samo dokázat syntetizovat samo. Ovšem limity a podmínky pro to neznám, takže to samozřejmě může být nedostačující...
Tommm

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2015 8:14 am    Předmět: Perskindol Cool Odpovědět s citátem

Tak sem se včera natřel Perskindolem Cool a je to fičák:-)Po otevření obalu zavoněl jemnou vuni mentolu a snad nějakyma bylinkama.Jinak je to takovej příjemnej jakoby domodra zbarvenej gel.Přímo na bolavý místo bych ho nedával,ale je to příjemý,asi něco na ten způsob jako když si naši dědové natíraly namožený svaly francovkou-dneska by už sáhly po Perskindolu.Za mě vřele doporučuji a zítra zkusím pro změnu ten hřejivej.
V 52 Vita Complex Forte | Extrifit
Oblíbený produkt s vitamíny, minerály a dalšími látkami.
485 Kč
Multivitamin Complex Forte | Survival
Přípravek s vitamíny a minerály s dokonale vyváženým složením.
299 Kč
Nexgen Pro Multivitamin + Digestive Enzymes | Reflex Nutrition
Prémiový all-in-one multivitamín a multiminerál s trávicími enzymy.
599 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - VITAMÍNY, MINERÁLY A KLOUBNÍ VÝŽIVA Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 58, 59, 60  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: