|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Který typ ženských postav preferujete? |
| Krev a mlíko |
|
26% |
[ 11 ] |
| Normální holka |
|
12% |
[ 5 ] |
| Fitnesska |
|
41% |
[ 17 ] |
| Kulturistka |
|
2% |
[ 1 ] |
| Shemale, jasný jak facka, ne?! |
|
17% |
[ 7 ] |
|
| Celkem hlasů : 41 |
|
| Autor |
Zpráva |
Zrzavej.kocour

|
Zaslal: čt únor 26, 2015 8:25 am Předmět: Zrz.kocour: Normal - bikini fitness |
|
|
Vítejte v deníčku u zrzavýho kocoura, : )
mým cílem je vybudovat si hezčí a zdravější postavu a skrze ni i větší pohodu a pevnější vůli.
Ráda bych se přiblížila k postavě soutěžících v kategorii bikini fitness.
Za rady, tip, triky, obdivné a nenávistné komentáře všem díky předem!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Zrzavej.kocour

|
Zaslal: čt únor 26, 2015 8:33 am Předmět: POZOR! |
|
|
Hele, hned po tom, když jsem spatřila jak a kde se to zobrazuje mi došlo, že to hlasování tady asi nemá co dělat.
Mohl by mi někdo poradit jak ho zneškodnit?
Naposledy upravil Zrzavej.kocour dne čt únor 26, 2015 8:35 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt únor 26, 2015 8:34 am Předmět: |
|
|
Nechaj si to, aspon budes vediet, k akej postave mas smerovat podla miestnych preferencii _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Zrzavej.kocour

|
Zaslal: čt únor 26, 2015 8:41 am Předmět: |
|
|
No jo, já si říkala, že to bude chytrý tah jak na můj budoucí deníček přitáhnout pozornost, ale nedošlo mi, že se to připne takhle úplně navěky nahoru a každý si řekne, co za  první, než si vůbec něco přečetlo o pravidlech tam mrsklo anketu. : D
Doufám, že horlivost mi vydrží dnes i na cvičení.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zrzavej.kocour

|
Zaslal: čt únor 26, 2015 10:57 am Předmět: Začátek |
|
|
BASIC INFO:
Počáteční stav: 26.2.2015
172cm/ 62.1 kg, 88/66/96cm; stehno 58cm, lýtko 36cm, paže 29 cm, vel.38-40
cíl:
krom zdraví štěstí třeba 55kg, 90 ;)/60/90, stehno 50cm, vel.36
Plán cesty:
Strava
Prostě zdravě: dostatek kvalitních proteinů: ryby, kuře,krůta, králík, hovězí, zakys.ml.výrobky, složené sacharidy: brambory, rýže natural, celozrnné žitné/dýňové pečivo, neomezeně čerstvé zeleniny a dostatek ovoce (hl.po tréninku).
Jíst pravidelně po menších porcích, alespoň 5x denně. Vyhlásit boj sladkostem. !Nechat to cukroví sakra schované!, 1x týdně v pátek - Cheat Day
Pitný režim
Min.2l čisté vody. Omezit kávu, substituovat spíše za čaje: bílý, zelený, bylinné nálevy.
Kafe si dopřát jako pobídku před cvičením a hezky zdravou, žádné našlehané cukrpakávy!
Zatím to úplně nehrotit. Hlavně si dostat ty úplné základy hezky pod kůži.
(Párkrát jsem se vrhla na hubnutí stylem, že vše jsem si vážila, měřila, řešila poměry živin... no a za tři dny jsem se raději vrhla vykrást ze samého zoufalství nad svou nedokonalostí celou cukrárnu.)
Pohyb
Všude jezdit na kole/koloběžce.Ráno začít protažením a rozcvičkou. (Ano, v rudých trenkách a nátělníku, bez toho ranní rozcvička možná není.)
Každý den min.30-45 čehokoliv - běh, tanec. Ale fakt každý den!
1x týdně box, 1x týdně balet, 1x týdně posilovna: kruhový trénink, 1x týdně trénink doma: osvědčená klasika: dřepy, kliky, plank.... večer vždy uvolnění, meditace a stretching.
Celkem tedy 4x týdně naplánovaný pohyb cca 1.5h + ve 3 volných dnech ta libovolná aktivita 30min.
Tak a teď hurá do toho!
Naposledy upravil Zrzavej.kocour dne so únor 28, 2015 4:26 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Zrzavej.kocour

|
Zaslal: pá únor 27, 2015 3:21 pm Předmět: |
|
|
Pozn. Dnes zakoupen krejcovsky metr a spolehlivejsi vaha, proto jsem opravila udaje.
Strava
Jidlo dnes a vcera relativne ok.
Priblizne: Sn. 2x vejce omeleta, sunka, vareny brambor, celer, rajcata;Sv. Jablo, mandle; O. zbytek snidane; kousek extra horke cokolady; Sv. mandarinka se skorici a bilym kefirem,
Ve. fazolle v chilli, brambor, olom. tvaruzky.
+ cas na snidani a zarazeni svacin
- cerna kava pozde vecer
Pohyb
Bida. Boli me v krku. Radeji se setrim.
Ale protahuju se, mezi ucenim delam pauzy na blbnuti s overballem atp.
+ Vzdy, kdyz jdu po nejakych schodech,
vyjdu je xkrat navic, dokud se poradne nezadycham.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zrzavej.kocour

|
Zaslal: so únor 28, 2015 8:51 pm Předmět: |
|
|
Dnes strava ani dobrá ani špatná, protože skoro žádná.
Pohyb nic.
Asi chřipka, můj krk bolí jako kdybych spolkla zrzavýho kocoura v pondělí běžím k doktorovi.
Děkuji za milé přivítání na tomto serveru.
(POZOR! Těm, co v mé anketě hlasovali shemale, tedy rozhodně ne, zvrhlíci jedni!
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: so únor 28, 2015 8:58 pm Předmět: |
|
|
Připomíná mi to tu jeden log jedné slečny, kterou sem tu už dlouho neviděl.. jak se jen jmenovala, merrao?
Jinak at ti to vydrží. A já osobně bych hlasoval pro něco mezi 1 a 2 :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zrzavej.kocour

|
Zaslal: so únor 28, 2015 9:29 pm Předmět: Jedinečnost |
|
|
Nikdy jsem já osobně žádný log ani profil na sportovních webech neměla.
Ale často jsem si něco přečetla o cvičení, či stravě. Teď jsem si řekla, že bych mohla jít do sebe a aktivně se o něco kloudného pokusit.
Anketa
Omlouvám se Ti, má milí anketo, že jsem si hloupě myslela, že kvůli Tobě můj log zůstane připnutý pod pravidly nahoře navěky. Nyní, když vím, že to není pravda, zpětně oceňuji Tvou genialitu a přínos lidstvu.
Přestože je na světě málo tak často omílaných témat jako "ideální postava ženy",
Tvé výsledky mě uvádí v úžas.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so únor 28, 2015 9:56 pm Předmět: |
|
|
vzhledem k tomu, ze pro kultirustku jeste nikdo nehlasoval, tak jnerez u tebe jeste nebyl :D _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
|
| nahoru |
|
 |
Zrzavej.kocour

|
Zaslal: po březen 02, 2015 6:52 pm Předmět: Nemoc |
|
|
Jsem oficiálně nemocná.
Akutní zánět středního ucha a hrtanu.
Je mi pod kocoura.
+ Obvod pasu 64cm, nemám chuť jíst nesmysly, takže se nutím jíst alespoň zdravé věci: libové maso, brambory, zelenina, ovoce, bílý jogurt, ovesná kaše.... jsem hydratovaná zázvorovými čaji na dvě století dopředu.
Čas strávený na lůžku využívám k oprašování teoretických informací z kvalitních zdrojů jako portál Ronnie :.) Zatím se zaměřuji na stravu, protože potřebuji primárně trochu zhubnout, a to je hlavní problematika energetického příjmu - jídla.
Každý den chci zavést zvyk, že se budu chvíli aktivně věnovat svému zdraví - tzv. ideálně pohyb, ale pokud to nejde/opravdu se mi nechce, tak se na toto téma alespoň vzdělávat. Ať jsem pak "ready to go and get it!"
- Bolí mě jíst, nemohu v noci tlakem spát, pohyb neexistuje, musím odsunout své plány do doby, než budu opět zdráva.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zrzavej.kocour

|
Zaslal: čt březen 05, 2015 7:45 pm Předmět: |
|
|
Stále jsem nemocná. A stále studuji články o stravě a pohybu. :.)
Motto dne: Success isn't about waking up early and going to sleep late.
It's about being productive while you're awake.
Vtip dne: Every guy thinks that every woman dream is to find the perfect fit guy.
But every girl dream is eating without getting fat! :.D (To je asi pravda.)
Healthy tip dne: First thing in the morning - STRETCH your spine!
Ever watched a dog or a cat waking up?
|
|
| nahoru |
|
 |
Zrzavej.kocour

|
Zaslal: ne březen 08, 2015 4:19 pm Předmět: Pokrok |
|
|
Aktuální míry:
85-64-95 (stehno 57cm), váha 61,6kg
Stále jsem nemocná, ale i tak ( a naopak právě i proto) se snažím jíst zdravě.
Ovoce, zelenina, libové maso, brambory...
Zelený a zázvorový čaj, jako pamlsek mandle, různá semínka a hořká čokoláda, káva připravená zdravě a max.1x denně, nejpozději okolo šesté odpoledne.
Když mám chuť/ hlad klidně jím obrovské porce ale zdravých věcí - maxi mísa zeleninového salátu, kopec zeleniny opražená na kousku másla s kořením... atp.
Cítím se skvěle a zatím mi to na dobré náladě jen pomáhá.
Možná je to placebo, a stále funguje hlavně mé nadšení z toho, že jsem se konečně a pevně rozhodla být fit, ale mám pocit, že mému tělu je také tak nějak lépe.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: ne březen 08, 2015 5:02 pm Předmět: |
|
|
Jen vydrz kote  jakmile ti bude lip, tak se do toho opres a do leta budes nejvic TOP!!!! A kdybys nekdy preci jen znejistela v motivaci, tak si pis, ze Te padnout nenechame hihi  tak at jsi brzy zdrava :* _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|