|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Miro96
|
Zaslal: út březen 03, 2015 1:31 pm Předmět: Antibiotika |
|
|
Ahoj,
mám od soboty angínu, dneska mi na ní doktor předepsal antibiotika na týden. kromě toho, že mě bolí v krku když jím, nebo piju, mi nic není. Můžu chodit normálně cvičit? samozřejmě že bych nejdzil nějaký krutý tréninky, ale alespon 2-3x za ten týden na 30-45 minut bych chtěl jít. asi před měsícem jsem měl střevní chřipku a měl jsem taky týdenní pauzu, nechci, další pauzy.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Gohan

|
Zaslal: út březen 03, 2015 1:43 pm Předmět: |
|
|
Jestli nechceš další pauzy, tak se pořádně doleč a na fitko se vyser. Ten týden tě nezabije.
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: út březen 03, 2015 2:04 pm Předmět: |
|
|
Tak buď jsem nemocný a tělo potřebuje odpočinek aby se vyléčilo a v tom případě necvičím a nebo jsem zdravý a tak si klidně jdu zacvičit. Pokud jsi natolik nemocný, že se nedokážeš vyléčit bez pomoci chemoterapeutik, tak proč chceš cvičit? _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Miro96
|
Zaslal: út březen 03, 2015 2:20 pm Předmět: |
|
|
já z těch antibiotik taky nejsem nejštastnější a dost mě to zaskočilo. šel jsem k doktorovi, že mě bolí v krku a hned mi hodil antibiotika a je to vubec po prví v životě co je užívám. kdybych byl nějak na chcípnutí, tak se takhle ani neptám, ale jenom kvuli bolesti v krku mít týdenní pauzu se mi zase nechce. příspěvek jsem zakládal hlavně z důvodu, jestli braní antibiotik a cvičení k tomu není nebezpečné.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út březen 03, 2015 2:27 pm Předmět: |
|
|
Ja bezne cvicil kdyz me bolelo v krku, tekl sopel a citil tlak v hlave. A vzdy v pohode prumerne trenaly. Ale doma v posilce takze jsme nikoho nakazit nemohl. Atb jsme nebral ani nepamatuju takze presne v tomto ohledu nevim.
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: út březen 03, 2015 2:30 pm Předmět: |
|
|
Pauza po měsíci kvůli nemoci, to ti objemy rozhodně nijak neohrozí. Jediné co si hlídej, je jídlo, na fitko se vybodni.
A když už to borče jooo nebude k vydržení, dej si doma 2-3 série po 50 klicích a a 25 bulharskejch dřepech a to ti ty nápady na fitko vyžene z hlavy.
|
|
| nahoru |
|
 |
eraZ
|
Zaslal: út březen 03, 2015 2:38 pm Předmět: |
|
|
sám som chodil cvičiť vždy keď som bol chorý, pokiaľ som nemal teplotu 38 a viac tak som chodil cvičiť vždy, či ma hrdlo bolelo, nebolelo, či som bol sopľavý nesoplavý atď, dá sa to určite ale postupom času som prišiel na to, že telo si to odpyká a potom vyberám čo som zasial. Prišli rôzne problémy s kĺbami atď, ktoré si podľa mňa aj týmto spôsobil. Trvalo to dlho ale nakoniec som sa poučil a začal som počúvať svoje telo, keď potrebuje pauzu keď cítim, že som unavený, že už neregenerujem alebo som chorý alebo tak tak radšej počkám dám si pauzu, a keď sa cítim, že je to okej tak nabehnem zase do režimu. Ono je fajn, že ťa hrdlo len bolí ale stačí jeden tréning a na druhý deň z toho môže byť niečo oveľa horšie. Nedávno sa mi stal rovnaký prípad, bol som v pohode nič mi nebolo, len trochu ma sem tam škriablo v krku, rozbieham prípravu na súťaž tak som si dal nejaké vitamíny, Cčko atď, že to prejde šiel som na tréning a na druhý deň horúčky 40 a ešte teraz dva týždne potom trochu kašlem, takže nie je to len tak, dávaj si bacha  Netvrdím, že keby som do fitka nešiel tak by som neochorel, možno áno ale podchytil by som to už v ten deň a nemusel som dostať ani teplotu a mohol som byť zdravší oveľa skôr...
|
|
| nahoru |
|
 |
Miro96
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út březen 03, 2015 3:00 pm Předmět: |
|
|
Pokud jsou ATB, rozhodně necvičit. To samé platí pro teploty a horečky. Lidi jsou často hrdinové (tsss, nějaká teplůtka nebo ATB, to mě nezastaví!), protože se dlouho nic neděje, několik nemocí spolu se cvičením dohromady už přece tolikrát zvládli a pak najednou narazí a skončí v nemocnici s artritidou, či hůře kardiopatií bakteriálního původu. A oni se pak hrooozně diví, z čeho to tak může být.
[malá úvaha]Rozproudit si pořádně krev ve svalech, když v krvi lítají bakterie a viry, to fakt není dobrý nápad. Když je to mladá neuváženost, protože mám strach ze ztráty svalů nebo chci být mezi kamarády borec (hele! on cvičí i přes nemoc, ten je dobrej!), tak se to dá pochopit, kdo takový nebyl, ale když do fitka příjde Xletý dospělák a smrká, kejchá, prská po každé sérii... to je na pováženou. A kdo cvičí ve svém domácím fitku, tak je akorát neohleduplný vůči svému zdravý a pokud je rodina, tak i vůči ní, protože udělat si chronickou strukturální změnu na srdci se všemi důsledky, je docela solidní rizikový faktor pro náhlé srdeční úmrtí. Jo, ale ten doktor v tom bílém plášti je vlastně blbec a neví co říká, když indikuje klid a tekutiny. :) [/malá úvaha] _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|