|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Kuby9
|
Zaslal: út březen 03, 2015 6:58 pm Předmět: Hubnutí holka - jídelníček |
|
|
Ahoj, moje přítelkyně chce zhubnout, má teď na 165 centimetrů nějakejch 70 kilo. Napsal jsem jí jídelníček, tak se chci zeptat, jestli by takhle mohl být..
Snídaně
ovesné vločky, jogurt, banán
Svačina
nějaké ovoce (jablko asi) + ořechy
Oběd
Rýže, celozrné těstoviny, bulgur atd.. + kuřecí, krůtí + zelenina
Svačina
Tvaroh/protein + zelenina/ovoce
Večeře
Ryba/kuřecí/krůtí/tofu/šmakoun/mozarela + zelenina
Jinak ze zeleniny je schopná sníst pouze mrkev, květák a ledovej salát, snažim se jí samozřejmně naučit i na ostatní ale od malička k tomu má odpor takže dostat do ní víc a častějc zeleninu prostě nejde. Předem děkuju každýmu kdo mi odpoví
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bar_bo_ra

|
Zaslal: út březen 03, 2015 9:56 pm Předmět: |
|
|
To má pestrý jídelníček docela ;) Jídelníček se počítá dle výšky, váhy, věku, podle pohyb. aktivit aj. Navíc, neuvádíš gramáže. Takže těžko tento jídelníček rozebrat. :/ Pokud bych ale měla brát v potaz potraviny a rozložení, bez ohledu na výšku apod. Jediné co bych možná vyšoupla je ovoce na odpolední svačinu. (Tedy jak to není po nějakém sportu).
|
|
| nahoru |
|
 |
qpkqkma
|
Zaslal: út březen 03, 2015 9:57 pm Předmět: |
|
|
Neuvádzaš vôbec gramáž, takže to teoreticky môže byť fajn ale aj hodne zle. Osobne by som šiel cestou takou, níjisť nejaký kalorický príjem pri ktorom ani nepriberá, ani nechudne (trebars skusiť BMR*1,35) a potom ubrat 200 kcal napr.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: st březen 04, 2015 8:37 am Předmět: |
|
|
Také záleží, jak je zvyklá jíst a hýbat se ted, protože tohle už pro ní může být vcelku drastárna, kdy bude akorát unavená a vykašle se na to. Nešel by jen poupravit její stávající jídelníček a radši jí trochu rozhýbat?
EDIT: Třeba já bych na tomhle asi už po 2 týdnech umřela..
|
|
| nahoru |
|
 |
Kuby9
|
Zaslal: st březen 04, 2015 8:39 am Předmět: |
|
|
3x týdne do posilkz a tak 4x tzdne chodi behat, takze pohybu ma dost.. a jeji soucasny jidelnicek se sklada z jablek a ryze, takze je nutny to prekopat uplne
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: st březen 04, 2015 8:50 am Předmět: |
|
|
V tom případě jí tímhle jídelníčkem dost vyflušeš. Jestli posiluje, běhá, tak jí přeci nemůžeš vzít večerní sacharidy. Nebo okej, uber, ale přidej tuky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bar_bo_ra

|
Zaslal: st březen 04, 2015 9:37 am Předmět: |
|
|
Souhlasím, pokud takto hodně sportuje. Sto% ji musí chybět sacharidy. Navíc 5 jídel je i docela málo. Ten tvaroh bych hodila uplně večer, před spaním jako 6té - 7mé jídlo. Na svačiny bych přidala sacharidy (celozrnné pečivo, suchary, rýž.chlebíčky apod.) Večeře bez sachru budiž. Ale min. "sacharidy" ze zeleniny by tam měla mít.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kuby9
|
Zaslal: st březen 04, 2015 9:37 am Předmět: |
|
|
Nevim v holcicich jidelnickach se moc nevyznam.. ale co jsem kde cetl, tak do dietz vsechny jidelnicky mely sacharidy max do 3 odpoledne..
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st březen 04, 2015 10:31 am Předmět: |
|
|
| Kuby9 napsal: | | ....a jeji soucasny jidelnicek se sklada z jablek a ryze... |
A ten jídelníček našla kde, Žena Blesk?
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: st březen 04, 2015 10:33 am Předmět: |
|
|
a co kdyz mely ve 4 trening, to byly bez sachru do dalsiho dne ? ... to musela byt super regenerace
|
|
| nahoru |
|
 |
Kuby9
|
Zaslal: st březen 04, 2015 10:36 am Předmět: |
|
|
Jeste ten jidelnicek nedrzi :D a ty jablka a ryze nenasla nikde takhle proste jedla ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: st březen 04, 2015 11:59 am Předmět: |
|
|
No tak jsem asi jedinej, ale mně jen jídelníček nepříjde zase tak hroznej, 5x denně jíst není málo, a sacharidy tam má vločky na snídani, rýži na oběd a 2x ovoce, možná ještě přihodit trochu na večeři, ale jinak mi to příjde ok, ono taky těžko soudit, když tam nejsou uvedený porce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: st březen 04, 2015 1:06 pm Předmět: |
|
|
| Kuby9 napsal: | | Nevim v holcicich jidelnickach se moc nevyznam.. ale co jsem kde cetl, tak do dietz vsechny jidelnicky mely sacharidy max do 3 odpoledne.. |
To je přeci fuk, jestli holka nebo kluk. Pokud ve fitku vážně maká, dřepuje, tahá apod. tak potřebuje sacharidy k regeneraci. Pokud k tomu ještě běhá, že jako skutečně běhá až z ní leje, tak opět sacharidy jakožto zdroj paliva. Mno a pak nevidím důvod k jakékoli dietě, protože to všechno vycvičí a stačí běžný racionální stravování.
A pokud má při tomhle výkonu nadváhu, tak možná právě z důvodu škrcení příjmu a třeba bude stačit jí normálně rozjíst.
A tím nemyslím, že je jídelniček špatný když přitlačíš ještě vajíčka, poctivé jogurty, sýry, oleje... jak jsem řekla, racionální běžné jídlo.
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: st březen 04, 2015 1:16 pm Předmět: |
|
|
Ať si stáhne tohle, dodrží to 30 dní, a pak se ozve. 100x ověřeno z vlastní praxe - x kg za měsíc dole, bez hladovění.
http://whole9life.com/wp-content/uploads/2012/12/whole30-czech.pdf
Pokud má hodně fyzické aktivity, tak ať k výše uvedenému přidá rýži, batáty, nebo brambory, ale až na konec jídla. Pokud ne, není třeba. _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
Kuby9
|
Zaslal: st březen 04, 2015 1:24 pm Předmět: |
|
|
| PMKB5 napsal: | | Pokud má hodně fyzické aktivity, tak ať k výše uvedenému přidá rýži, batáty, nebo brambory, ale až na konec jídla. Pokud ne, není třeba. |
takze nejdriv snist maso a zeleninu a potom hned treba ryzi?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|