|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
karlwanhov

|
Zaslal: út březen 03, 2015 5:05 pm Předmět: |
|
|
BCAA jsou prome hodne precenovane, aby si neco ucitil, musis to tam asi ladovat lopatou jak borci z videologu, za ty money kup 4kg hoveziho a u toho si piskej
- jestli nedavas po treninku sachry, tak idealni kombo je hydro + kolagen v pomeru 4:1 + glutamin
- multak beru recovital, je tam vse v ideal % DDD + je v kapslich
- NOcko - tezko radit, ale jestli ti jde jen o ciste nakopnuti, za par drobejch ti to udela kofeinova tableta _________________ There is no reason to be alive if you can't do deadlift
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pokedex
|
Zaslal: út březen 03, 2015 8:09 pm Předmět: |
|
|
nebudu zakladat dalsi topic tak se chci zeptat jestli nekdo uziva Colostrum (mlezivo) jde mi o zvyseni imunity tak bych rad vedet jaky brat a kolik mg (g) ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Air_force_one

|
Zaslal: st březen 04, 2015 10:03 am Předmět: |
|
|
| karlwanhov napsal: | BCAA jsou prome hodne precenovane, aby si neco ucitil, musis to tam asi ladovat lopatou jak borci z videologu, za ty money kup 4kg hoveziho a u toho si piskej
- jestli nedavas po treninku sachry, tak idealni kombo je hydro + kolagen v pomeru 4:1 + glutamin
- multak beru recovital, je tam vse v ideal % DDD + je v kapslich
- NOcko - tezko radit, ale jestli ti jde jen o ciste nakopnuti, za par drobejch ti to udela kofeinova tableta |
Po tréninku dávám protein + vločky. Co multak V52, vypada celkem dobře?
Jinak ty BCAA, to je dilema...ládovat 40g denně pro mě nemá smysl, to bych vydělával jen na aminokyseliny. Přemýšlím, že zkusím to Hydro - v něm je větší počet BCAA než v normální proteinu?
Edit : jinak máš odzkoušené nějaké konkretní kofeinové tablety?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st březen 04, 2015 11:51 am Předmět: |
|
|
| Air_force_one napsal: | | Díky za info kluci. Sakra 40g denně, to už je dávka, to je pak balení 500g na 13 dní za 700 kč, to je pěkný.... Jinak jak mi bylo doporučeno Hydro, je tedy do objemu lepší vzít hydro než třeba obyčejný WPC + BCAA? Z hlediska využitelnosti. |
Je to skoro jedno - rozdíl bude jen při dávkování ráno nalačno a pak po tréninku. Jinak stačí kvlitní WPC. Hydro má výhodu ve vyšším obsahu kratších frakcí - tj. jakoby Ti spojuje výhody braní aminokyselin a běžného koncentrátu/izolátu. Hydrem od Extrifitu neuděláš chybu. Osobně preferuji vyšší stupeň hydrolýzy - ale to má zase nezanedbatelný vliv na chuť (hořko-kyselou).
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: st březen 04, 2015 11:59 am Předmět: |
|
|
| Air_force_one napsal: | | Po tréninku dávám protein + vločky |
ovesne jsou po treninku blbost, obsahujou moc vlakniny a ta zpomaluje traveni - na jednu stranu resis rychle hydro a na druhou tam posles kotel vlakniny
pokud vlocky, tak s nizsim obsahem - pohankove/jahlove/ryzove
moje kombo - malta (30g na obnovu staci) + hydro + kolagen + glutamin + ciste aminokyseliny AMGmax
| Air_force_one napsal: | | Co multak V52, vypada celkem dobře? |
nechtelo by se mi vyhazovat za 60tablet 5ti kilo ten recovital davkuju 3x denne (kapsle vyjde asi na korunu), tzn denni davka vitaminu 300% DDD + je vtom vitamin C 600% DDD.
z mineralu suplementuju zinek + chrom + horcik
| Air_force_one napsal: | | Jinak ty BCAA, to je dilema...ládovat 40g denně pro mě nemá smysl, to bych vydělával jen na aminokyseliny. Přemýšlím, že zkusím to Hydro - v něm je větší počet BCAA než v normální proteinu? |
ty BCAA neres, ale kdyz uz (placebo efekt taky udela svoje)
hydro jich ma nejvic, navic castecne v peptidove forme, narozdil od koncentratu/izolatu, ktery je ma vazane uvnitr struktury
na 4f 2kg se sladidlem se vlezes do litru
| Air_force_one napsal: | | jinak máš odzkoušené nějaké konkretní kofeinové tablety? |
mel sem nejake no name a size and symmetry, oboji stejne.. alternativa muze byt jeste guarana/green tea tablety
jeste zalezi jakou mas toleranci na kofein _________________ There is no reason to be alive if you can't do deadlift
|
|
| nahoru |
|
 |
Air_force_one

|
Zaslal: st březen 04, 2015 1:35 pm Předmět: |
|
|
Díky za vyčerpávající odpověď. Jako vítěze tedy vidím hydro od extrifitu, kofein. tablety a ten mulťák. Kde ho kupuješ ten Recovital?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|