|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá únor 27, 2015 1:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: út březen 03, 2015 4:48 pm Předmět: |
|
|
Nevim, jestli to patri zrovna sem, ale v posledni dobe jsem si velmi oblibil Karolinu Borkovcovou (drive Holubcovou). Nehodnotim jeji vzhled, po tehle strance se mi nelibi a takovy typ zen se mi zrejme nikdy libit nebudou, ale respektuji , ze si tento sport vybrala a je ochotna tomu obetovat i svoji zenskost jako mnoho jinych, Ovsem velmi me zaujaly jeji posledni 2 videa jak z treninku tak castecne i ze zivota (odkazy sem zrejme davat nemuzu, jelikoz je to cstecne i reklama na jistou znacku suplementu, ale neni tezke si to pripadne dohledat,kdo ma zajem). Po strance projevove je mi hodne sympaticka, velmi rozumne mluvi, pusobi inteligentne a je videt, ze to ma v hlave srovnane. A stejne tak se i ztotoznuji s jejim pristupem k treninku a treniknovymi principy, ktere pouziva a o kterych ve videich nebo ruznach clancich mluvi. Asi moje nejoblibenejsi ceska kulturistka. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: út březen 03, 2015 6:47 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Nevim, jestli to patri zrovna sem |
| citace: | | Nehodnotim jeji vzhled |
nie, nepatri to sem :)
Ale ok post, idem si ju vygooglit. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: čt březen 05, 2015 8:57 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Nevim, jestli to patri zrovna sem, ale v posledni dobe jsem si velmi oblibil Karolinu Borkovcovou (drive Holubcovou). Nehodnotim jeji vzhled, po tehle strance se mi nelibi a takovy typ zen se mi zrejme nikdy libit nebudou, ale respektuji , ze si tento sport vybrala a je ochotna tomu obetovat i svoji zenskost jako mnoho jinych, Ovsem velmi me zaujaly jeji posledni 2 videa jak z treninku tak castecne i ze zivota (odkazy sem zrejme davat nemuzu, jelikoz je to cstecne i reklama na jistou znacku suplementu, ale neni tezke si to pripadne dohledat,kdo ma zajem). Po strance projevove je mi hodne sympaticka, velmi rozumne mluvi, pusobi inteligentne a je videt, ze to ma v hlave srovnane. A stejne tak se i ztotoznuji s jejim pristupem k treninku a treniknovymi principy, ktere pouziva a o kterych ve videich nebo ruznach clancich mluvi. Asi moje nejoblibenejsi ceska kulturistka. |
Ja sem zvedavej na jeji soutezni formu. Dle videii, ktere sem videl, to bude asi brutalitka.
Jinak je skoda, ze je zpet v NABBE.
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: čt březen 05, 2015 10:21 am Předmět: |
|
|
to tetovani je sileny .. to pujde zakryt pri zavodech?
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: čt březen 05, 2015 10:34 am Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | | to tetovani je sileny .. to pujde zakryt pri zavodech? |
Souhlasim, to tetovani je hardcore a mne osobne se strasne nelibi.
Skoda toho tetovani a kratkejch vlasu, jinak je to nadherna baba .
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: čt březen 05, 2015 10:46 am Předmět: |
|
|
a to me se to tetovani libi akorát jsem taky premyslel nad tim jestli to zakryva nebo ne
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: út březen 10, 2015 11:48 am Předmět: |
|
|
Tak Karolína dřive Holubcová nosila nádherné dlouhé černé vlasy po zadek, cvičila taky, jako já v době kdy chodila s Vojtou Koritenským v HK ve fitku a pak je z ničehonic úplně ostříhala, což byla škoda, slušeli jí...
|
|
| nahoru |
|
 |
avanti

|
Zaslal: út březen 10, 2015 1:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út březen 10, 2015 1:09 pm Předmět: |
|
|
| avanti napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | kubaz napsal: | tvl no, dedek jeden oplzlej |
klasicka druha miza
AHOLA: zatracenej pametniku |
Dědek.
Kdo vůbec tuší, kolik mu je?
Ani FBI to nevypátrala. |
To není případ pro FBI ale pro archeology
"A tady máme 2000 let starý první kettlebell objevený v Africe, jak si můžete všimnout, ze spodu je podpis majitele, který se do dnešního jazyka překládá jako Petr Ustinov"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út březen 10, 2015 1:17 pm Předmět: |
|
|
to Gohan: ... a to uz jsem te zacinal mit rad! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: út březen 10, 2015 1:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
avanti

|
Zaslal: út březen 10, 2015 4:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: pá březen 13, 2015 6:35 am Předmět: |
|
|
Dejte sem poradny fotky a nebavte se o h... nicem  .
Napiste treba nekdo nejaky zkusenosti s nejakou muscle woman  .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|