Harleen´s Log-Ponyfitness :D

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 137, 138, 139  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Harleen´s Log-Ponyfitness :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Judson

PříspěvekZaslal: so březen 07, 2015 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Musí si posvítit na dat ass

Sakra to je jen svetlo ? A ja ze z toho uhlu ty drepy natacel
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zlata

PříspěvekZaslal: so březen 07, 2015 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Gohan napsal:

Kameraman leží dole :D :D takže z uplně nejvíc uhlu

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so březen 07, 2015 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Priste se hlasim coby osvetlovac

to bude video

Naposledy upravil Peter Ustinov dne so březen 07, 2015 7:55 pm, celkově upraveno 1 krát
Gohan

PříspěvekZaslal: so březen 07, 2015 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata napsal:
Judson napsal:
Gohan napsal:

Uplne nejvic uhel by byl kdyby jsi drepovala nad nim
Zlata

PříspěvekZaslal: so březen 07, 2015 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Zlata napsal:
Judson napsal:
Gohan napsal:

Díky za tip :D příště dám zadní dřepy v tomto uhlu :D celkove pristi videjko se planuje byt...eh...drsné...už ve vyřezané formě, naolejovaná, opálená, v kratáskách, abych mohla konkurovat krataskove slečně pana PU

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Gohan

PříspěvekZaslal: so březen 07, 2015 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata napsal:
Gohan napsal:
Zlata napsal:
Judson napsal:
Gohan napsal:

Díky za tip :D příště dám zadní dřepy v tomto uhlu :D celkove pristi videjko se planuje byt...eh...drsné...už ve vyřezané formě, naolejovaná, opálená, v kratáskách, abych mohla konkurovat krataskove slečně pana PU

Jenom aby jsi kameramanovi potom náhodou nešlápla do úsměvu

citace:

To by mel hodne divnou kameru
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so březen 07, 2015 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata napsal:

uz konkurujes ted!

neco takoveho?
Judson

PříspěvekZaslal: so březen 07, 2015 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hehe, ta v tech puntikovanych od 3:32, to je uplne hypnoticky )))
Zlata

PříspěvekZaslal: ne březen 08, 2015 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8.3.Nohy, Zadek, kardio

božeee dneska to bylo super. konečně den volna od praace, a 10,5hodiny spanku (chápej koma) :D tak nadherně vyspinkana jsem byla ani nepamatuju .

Dřepiny
20x osa
11x 50kg
10x 50kg
9x 60kg
6x 70kg
5x 70kg
4x 70kg
4x 70kg
9x 50kg
fuha, pěkný...ne sice tak dobrý jako když jsem je jela s Mišákem, ale dobry....sparing fakt chybí

pak jsem venku zahlidla Mišáka (meho nutri-defence sponzora a guru vědomostí a sadistu) :D jak cvičí na strongmanskym dvorečku, a vylezla oknem za nim...a zničil mě. rozbil...uplně

Tahání prowleru (+30kg) v kačenkovském podřepu pozádu
70metrů
nechutný...nakrvený nohy po dřepech...bože že jsem za nim lezla.. :D

Žabáci
70metrů

nesnašim to! nevim proč to dělam! božeeeee proč!!!

Tlačaní Prowleru (+30kg)zády v podřepu vs sprint sním nazpět
35metrů vs 35metrů

utekla (odplazila jsem se) srabacky zpatky do gymu....a odjela si zbytek

Hip Trust na zákopech
20x 60lbs
18x 80lbs
15x110lbs
15x 110lbs

Goodmorningy na kolebkovem stroji
20x 20kg
15x 40kg
15x40kg
15x 40kg
15x 40kg

Donkey kicks
20x
20x
20x
20x
20x

Pás 60minut

šílenost....venku to neslo....drepy sly....

edit.: jinaak ti z vas co mate instagram a zajimal by vas muj normalni (neni normalni) život tak se na mě mužete koukat ... harleen.fitness , protože na fb už lidi maji řeči, sem se mi to davat nechce a nějak se ventilovat potřebuji :D (jo vim, že je to porucha )

Draper

PříspěvekZaslal: ne březen 08, 2015 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem si zase alespon trochu spravil naladu :D

Mne se strasne libi tva silenost :D , jak se niceho nebojis a ses schopna jit snad do vseho. Pud sebezachovy mas posunutej nekdo hodne za hranicema normalu :D :D

Btw nezkousela jsi nekdy veslo? Myslim trenazer. Kdysi jsem tomu naprosto totalne propadl, mel jsem tu prezdivku divnej veslar :D ale propadl jsem tomu tak strasne, ze k tomu mam dodneska po letech jakysi odpor. Ale vesloval jsem asi rok po kazdym treninku hodinu jak silenec, ty endorfiny po tom byly neskutecne .

Naposledy upravil Draper dne ne březen 08, 2015 10:02 pm, celkově upraveno 1 krát
madball

PříspěvekZaslal: ne březen 08, 2015 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Člověk tady dostane trochu atletickýho tréninku a radši se rychle utíká schovat do posilovny.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Zlata

PříspěvekZaslal: ne březen 08, 2015 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Juuu Drejpřík

ja myslim, že v tomto směru jsme si hodně podobní (už se chystam na 2xBWna mrtvolku a dřep, jsi mě nějak navnadil uplně..snad to stihnu ještě v dietě, pokud ne tak po ní určitě)
šílenost je super život je pak větší sranda a přesně jak řikas ty endorfiny...a veslo jsem nezkoušela...děla to hroznej bordel jak to rachta a po chvili by mě to rozčilovalo....ale s vykonějšíma sluchatkama by to třeba šlo...než by mě vykopal Lupan (mimochodem, dneska mě chtěli adoptovat..ale to je zas jina historka) jinak pud sebezachovy....ten je opravdu asi jinde...obcas premysim že je to spis pud sebedestrukce :DDD, podobne jako u tebe, ale ne v takovym meritku

hahah jo no...musim na sobě maknout po všech strankach.. nějak tyhlety atleticky věci neudejchávám..ale o to vic mě to nuti to zkusit příště....počítám že zejtra se asi jen tak neposadim už ted mam hýždě nateklé skvělým zpusobem.

Tsunami

PříspěvekZaslal: ne březen 08, 2015 10:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koukala jsem na fotky, to dietění vypadá dobře! :) Kolik máš týdnů? A ty tréninky mají nějaký řád, nebo to je pokaždý něco jinýho?
Zlata

PříspěvekZaslal: ne březen 08, 2015 11:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tsunami napsal:
Koukala jsem na fotky, to dietění vypadá dobře! :) Kolik máš týdnů? A ty tréninky mají nějaký řád, nebo to je pokaždý něco jinýho?

děkujiii mam ještě 10 týdnů..
no ty treninky by měli mit řád to přiznavam, ale ted jedu tak jak se cejtim...co to dá.. vim, že musim zamakat na nohách a ramenou, tak se to tak snažim tlačit co nejvic....

BTW. Už jsem viděla videjko svoje :D :D Haháá..mazec...hodně sestříhané je to

Tsunami

PříspěvekZaslal: ne březen 08, 2015 11:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata napsal:
Tsunami napsal:

děkujiii mam ještě 10 týdnů..
no ty treninky by měli mit řád to přiznavam, ale ted jedu tak jak se cejtim...co to dá.. vim, že musim zamakat na nohách a ramenou, tak se to tak snažim tlačit co nejvic....

BTW. Už jsem viděla videjko svoje :D :D Haháá..mazec...hodně sestříhané je to

Už se na video těším :) a závidím...já přemýšlela, že natočím, jak nezmagořit doma se zlomenou rukou :D A náhodou tvoje ramena a břicho se mi moc líbí, za takový ramena bych vraždila, vůbec nerostou! :D A nohy určitě nebudou problém, taky je doladíš! :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 137, 138, 139  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: