|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
sabli

|
Zaslal: so březen 07, 2015 11:11 am Předmět: snídaně v dietě |
|
|
Zdravím, poraďte mi prosím nějakou snídani do diety, ať nemusím stále míchat vajíčka a nebo jogurt...
Díky moc
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bar_bo_ra

|
Zaslal: ne březen 08, 2015 8:42 am Předmět: |
|
|
V dietě můžeš mít i sacharidovou snídani. Dělám si nejčastěji vločky s mlékem, jogurtem...Nebo sacharidy vůbec nemáš? Pokud ani to, asi bych zkusila kefír, kefírové mléko, kyšku, acidofilní mléko, zakysané podmáslí, jogurtové mléko (s nizkým obsahem S), šunku...více mě asi ani nenapadá. Navíc, potraviny jsou dost podobné. Pak možná nizkotučné sýry různé druhy žervé, lučina apod.
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: ne březen 08, 2015 8:46 am Předmět: |
|
|
| Bar_bo_ra napsal: | | V dietě můžeš mít i sacharidovou snídani. Dělám si nejčastěji vločky s mlékem, jogurtem...Nebo sacharidy vůbec nemáš? Pokud ani to, asi bych zkusila kefír, kefírové mléko, kyšku, acidofilní mléko, zakysané podmáslí, jogurtové mléko (s nizkým obsahem S), šunku...více mě asi ani nenapadá. Navíc, potraviny jsou dost podobné. Pak možná nizkotučné sýry různé druhy žervé, lučina apod. |
Mlecne vyrobky do diety asi neni to prave orechove.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bar_bo_ra

|
Zaslal: ne březen 08, 2015 8:56 am Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | | Bar_bo_ra napsal: | | V dietě můžeš mít i sacharidovou snídani. Dělám si nejčastěji vločky s mlékem, jogurtem...Nebo sacharidy vůbec nemáš? Pokud ani to, asi bych zkusila kefír, kefírové mléko, kyšku, acidofilní mléko, zakysané podmáslí, jogurtové mléko (s nizkým obsahem S), šunku...více mě asi ani nenapadá. Navíc, potraviny jsou dost podobné. Pak možná nizkotučné sýry různé druhy žervé, lučina apod. |
Mlecne vyrobky do diety asi neni to prave orechove. |
Dobře, sice si to nemyslím! Sama ml.výrobky konzumuju. Ale klidně můžeš navrhnout něco jiného. Ráda se přiučím.....
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: ne březen 08, 2015 9:03 am Předmět: |
|
|
Taky nevidím problém s mléčnými výrobky v dietě.
|
|
| nahoru |
|
 |
sabli

|
Zaslal: ne březen 08, 2015 9:13 am Předmět: |
|
|
Mám v plánu sacharidové vlny.... tam asi nic jiného než vajíčka a obšas jogurt asi nepůjdou,což? Jinak normálně snídám ovesnou kaši :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: ne březen 08, 2015 9:22 am Předmět: |
|
|
| sabli napsal: | | Mám v plánu sacharidové vlny.... tam asi nic jiného než vajíčka a obšas jogurt asi nepůjdou,což? Jinak normálně snídám ovesnou kaši :D |
A proč nezůstaneš u ní? _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: ne březen 08, 2015 9:31 am Předmět: |
|
|
| Bar_bo_ra napsal: | | jnerez napsal: | | Bar_bo_ra napsal: | | V dietě můžeš mít i sacharidovou snídani. Dělám si nejčastěji vločky s mlékem, jogurtem...Nebo sacharidy vůbec nemáš? Pokud ani to, asi bych zkusila kefír, kefírové mléko, kyšku, acidofilní mléko, zakysané podmáslí, jogurtové mléko (s nizkým obsahem S), šunku...více mě asi ani nenapadá. Navíc, potraviny jsou dost podobné. Pak možná nizkotučné sýry různé druhy žervé, lučina apod. |
Mlecne vyrobky do diety asi neni to prave orechove. |
Dobře, sice si to nemyslím! Sama ml.výrobky konzumuju. Ale klidně můžeš navrhnout něco jiného. Ráda se přiučím..... |
Vetsina mlecnych vyrobku obsahuje velkem mnozstvi cukru, tvrde syry zase hodne soli...
Dietu bych na tom nestavel. Obcas ano, ale ne jako nosnou kostru diety.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bar_bo_ra

|
Zaslal: ne březen 08, 2015 10:01 am Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | Vetsina mlecnych vyrobku obsahuje velkem mnozstvi cukru, tvrde syry zase hodne soli...
Dietu bych na tom nestavel. Obcas ano, ale ne jako nosnou kostru diety. |
Já myslím, že je to uplně jedno. Já bych mléčné výrobky nedopouričila jen někomu, kdo je v dietě a před soutěží. Navíc, namátkou takový kefír, toho cukru moc nemá. Tvrdý sýr jsem nezmiňovala, ale takový 20% Eidam je taky ok. Navíc ptá se pouze na snídaně, věřím že na oběd si dá kvalitní hovězí třeba:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: ne březen 08, 2015 11:03 am Předmět: |
|
|
já jedl 400g cottage jeste tyden pred soutezi a micellarni kasein na noc do mlika. Mlecny vyrobky jsou v diete uplne ok
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: ne březen 08, 2015 11:20 am Předmět: |
|
|
| Humanic145 napsal: | | já jedl 400g cottage jeste tyden pred soutezi a micellarni kasein na noc do mlika. Mlecny vyrobky jsou v diete uplne ok |
Mléčné výrobky mají dost vysoký insulínový index a jako takové bych je do diety nedával. Navíc zadržují vodu v podkoží a to dost viditelně.
|
|
| nahoru |
|
 |
sabli

|
Zaslal: ne březen 08, 2015 11:44 am Předmět: |
|
|
| peetthemaster napsal: | | sabli napsal: | | Mám v plánu sacharidové vlny.... tam asi nic jiného než vajíčka a obšas jogurt asi nepůjdou,což? Jinak normálně snídám ovesnou kaši :D |
A proč nezůstaneš u ní? |
protože má asi 80g sacharidů a když mám naden 100g, tak to nejde :D
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: ne březen 08, 2015 11:53 am Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | Humanic145 napsal: | | já jedl 400g cottage jeste tyden pred soutezi a micellarni kasein na noc do mlika. Mlecny vyrobky jsou v diete uplne ok |
Mléčné výrobky mají dost vysoký insulínový index a jako takové bych je do diety nedával. Navíc zadržují vodu v podkoží a to dost viditelně. |
Takovy alberto nunes dava pred soutezi rice puding, kefir uplne minimalne a ma vyrysovanost jako britva, ja piju mleko, jim jogurty a jsem na hodnote kolem 8 procent tuku (mereno na inbody),takze to je znacne individualni.Navic o jakou dietu se jedna? Asi ne predzavodni, zakze bych se ani s nejakyma vlnama netrapil.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: ne březen 08, 2015 11:53 am Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | Humanic145 napsal: | | já jedl 400g cottage jeste tyden pred soutezi a micellarni kasein na noc do mlika. Mlecny vyrobky jsou v diete uplne ok |
Mléčné výrobky mají dost vysoký insulínový index a jako takové bych je do diety nedával. Navíc zadržují vodu v podkoží a to dost viditelně. |
Takovy alberto nunes dava pred soutezi rice puding, kefir uplne minimalne a ma vyrysovanost jako britva, ja piju mleko, jim jogurty a jsem na hodnote kolem 8 procent tuku (mereno na inbody),takze to je znacne individualni.Navic o jakou dietu se jedna? Asi ne predzavodni, zakze bych se ani s nejakyma vlnama netrapil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: ne březen 08, 2015 12:06 pm Předmět: |
|
|
Jeden veterán, co závodil se Zálešákem a na jméno si nevzpomenu, jedl v přestávce mezi soutěží chleba s klobáskou a zapíjel to pivem. A vyrýsovaný byl fest. Z toho vyplývá, že se to klidně může.
Yates necvičil dřepy a byl Mr. Olympia. Sergio Oliva moc nedietoval a byl Mr. Olympia taky. Co z toho vyplývá pro mně? Úplný hovno, já nejsem ani Yates, ani Oliva.
Argumentovat závodníkama na nejvyšší dopingové úrovni je docela blbost, nemyslíš?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|