|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
magion

|
Zaslal: so březen 07, 2015 8:19 pm Předmět: |
|
|
věřím že si budeš užívat tu volnost a svobodu tohoto tréninku...
jinak abych nespamoval tak drejprův log. tak ten log začnu počátkem dubna, jelikož si teď jedu na vcelku dost minimalistickým tréninku (ikdyž učinným), který by nebyl až tak čtivý. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so březen 07, 2015 8:22 pm Předmět: |
|
|
ted se na to divam
ten podle T-Nation?
podle zapisu vim, ze mas doma omezene moznosti, co budes tahat na " Loaded Carry "? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: so březen 07, 2015 8:25 pm Předmět: |
|
|
loaded carry tam puvodne nebyl, neni to vubec podstatou tohoto treninku, jen doplnek. Misto loaded carry bych dal radsi cvik na core dle puvodni verze. 1x5 ab wheel _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so březen 07, 2015 8:33 pm Předmět: |
|
|
Tak jak píše magion, i když i s těmi farmers nebo waiters walky bych si nějak poradil, semtam jako doplněk. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so březen 07, 2015 8:36 pm Předmět: |
|
|
jeste si rypnu, neni toho kolecka na bricho nejak malo???
jak u neho zvedate zatez?
TUT? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: so březen 07, 2015 8:43 pm Předmět: |
|
|
Doporucuji precist https://www.t-nation.com/training/40-day-program at pochopis ucel treninku. Ucelem se neni rozbit do sracek jak to mas ve zvyku Petre :) Ucelem je zdokonaleni techniky, zafixovani pohybu a nervove efektivity a tim docilenim vyssich maximalek. Bonusem je pak vyssi regeneracni schopnosti diky vysoke frekvenci. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so březen 07, 2015 9:08 pm Předmět: |
|
|
Moje anglictina je na tohle asi slaba
mimochodem, neco podobnehu uz jsme nekde cetl, jenom nevim kde, asi to mam v zalozkach na domacim pocitaci, taky slo o jeden tah/tlak na vrsek a o neco na hohy nasledovaneho swingama nebo necim jinym dynamickym
musim pohledat a precist _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: ne březen 08, 2015 11:20 am Předmět: Re: daymoon - bad intentions |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | daymoon napsal: |
5x5x2BW. Jsem neskutečně silný, kdo tohleto dá? |
E-Witch
ale ta s tim jezdi vic opacek |
zdroj škytavky lokalizován
edit: jinak, já strašně ráda trénink měním, takže pokud se nějaký zarputilý teoretik opět nechytne na mou výzvu odzkoušet na mně nějaký zajímavý prográmek, budu se asi zase s.át s nějakym HST ... což vás nebude bavit :D
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne březen 08, 2015 1:37 pm Předmět: Re: daymoon - bad intentions |
|
|
8.3.2015
A KB swing 2x25x
B TGU 2x2x
military press 5,5x47kg
deadlift 5,5x136kg
back squat 5,5x56kg
TRX abs fallout 5x
pull ups 10x
Už dlouho mě nenapadlo jít cvičit v neděli. Hlavně teda proto, že jsem to nikdy neměl v plánu, ale to ostatně dnes taky ne a plán byl až na zítra. Chtěl jsem proste užuž začít. Ty dřepy mají opravdu směšnou váhu :-) TRX abs fallout už tady píšu hodně dlouho, nikdo se neptal. Je to v podstatě kolečko, ale s TRX. Součástí rozcvičky samozřejmě Primal move dle AWE II. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po březen 09, 2015 2:13 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | jeste si rypnu, neni toho kolecka na bricho nejak malo??? | Včera jsem si dal 5 poctivejch, ale fakt 5 ku*va poctivejch a takovou svalovku jsem už dlouho neměl. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po březen 09, 2015 2:23 pm Předmět: |
|
|
predpokladam,ze nemas problem s mobilitou a davas to ze stoje do stoje? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po březen 09, 2015 3:13 pm Předmět: |
|
|
Samozřejmě ze stoje do stoje. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po březen 09, 2015 5:34 pm Předmět: Re: daymoon - bad intentions |
|
|
9.3.2015
A KB swing 2x25x
B TGU 2x2x
military press 5,5x47kg
deadlift 5,5x136kg
back squat 5,5x56kg
farmers walk 2x24m x 80kg
pull ups 10x
Heh, a pak že budu těžko cvičit loaded carries. V nejlepší posilce ve městě se nemůže nic cvičit špatně, to je jednou pro vždy fakt! _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út březen 10, 2015 5:06 pm Předmět: Re: daymoon - bad intentions |
|
|
10.3.2015
A KB swing 2x25x
B TGU 2x2x
military press 5x47kg, 3x52kg, 2x56kg
deadlift 5x136kg, 3x145kg, 2x154kg
back squat 5x56kg, 3x65kg, 2x74kg
TRX abs fallout 5x
pull ups 10x
Každé ráno si dávám víc než měsíc spolu s rozcvičkou planky a od minulého týdne těm plankům říkám hardstyle. Snažím si o co nejtěžší varianty, co zvládnu. A hrozně mi to ničí břicho. Dnes jsem ho nemohl ani pořádně odcvičit. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út březen 10, 2015 5:23 pm Předmět: |
|
|
Jak delas PLANK tezkym?
napada me jenom kotouc na zada nebo delsi doba _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|