TGU s výdrží v pozicích
1+1/ 20kg (5s), 24kg (3s), 28kg (1s)
Pozved (mix, nadhmat)
3/ 140 - 140 - 140
Shyb +20KB
4 - 3 - 3 - 3
Aktivní vis
5x
Stojka
5x
Doplňky
Biceps kladiva 7,5
-----
MT + 10kg, shyb +1
Ty tahy byly opravdu lahůdkové. Ani zabrat jsem nemusel. Prostě lážo plážo
Shyby taky tak. Jenom si to moc neumím vysvětlit. Doufám, že nemáme podvážené kettlebelly ale po tomhle cyklu (tak za tři týdny) se vydám ulovit bestii (48KB) na shyb. Je to jeden z mých větších cílů, tak snad si ho brzo v deníčku odšktrnu jako splněný
Jinak víkend jsem narozdíl od těch násosků nade mnou strávil bez alkoholu, u rodičů na chatě a v těžké hybernaci, kdy jsem přes noc naspal 12 hodin a přes den asi taky tak
Zítra bude další trénink, to snad ani nedospím.
GLM vypadal po tom bouchání do pytle, jak když právě prodělal mnohonásobný infarkt Jsem se zrovna vracela z fyzio a on tam umíral a potácel se... no fakt švanda :)
Mimochodem jsme náhodou ráno s Honzíkem taky fakt pěkně zamakali. On se teda učil jen nějaké legrácky s KB, protože má zase zápas... ale já jsem popotila trikot Peckoidní to bylo :)
Teď ale až do závodů fakt jen lehce nácviky techniky, už se to blíží, tak musím nechat ramena taky trochu odpočinout.. na tom benči je to fakt fest znát... ještě dva týdny a pak zase konečně pořádné makačenko, ouujeee
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru