Harleen´s Log-Ponyfitness :D

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 137, 138, 139  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Harleen´s Log-Ponyfitness :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ikee

PříspěvekZaslal: po březen 09, 2015 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Skoda toho odfliknuteho rozhovoru, ale videjko je super a moc gratuluju kocko!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Turakam

PříspěvekZaslal: po březen 09, 2015 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

video sa parádne rozbehlo, ale akonáhle prišlo na rozhovor, tak, ehm, takto by to nešlo, heh
Zrzavej.kocour

PříspěvekZaslal: po březen 09, 2015 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jé, děkuji za povzbuzení.

Koukám, že jsme obě začínaly dost podobně - ve 21 letech, s podobnými mírami a váhou (jsi vyšší, ale když si těch pár čísel odmyslím, tak to docela sedí.)
Hlavně s nadšením a aktivně pozitivním přístupem, který tolik lidí dokáže hrozně pobuřovat... :.D

Budu tu hledat isnpiraci !
Draper

PříspěvekZaslal: po březen 09, 2015 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
video sa parádne rozbehlo, ale akonáhle prišlo na rozhovor, tak, ehm, takto by to nešlo, heh

Ustinove, kde ses? Nekdo tu ma asi problem
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: po březen 09, 2015 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já se divím, že jsi mohla mluvit, když tam vedle Tebe seděl ten pták Já bych se na něj jen kouknul a umlátil se smíchy
ygg

PříspěvekZaslal: po březen 09, 2015 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teď nevím jestli jsem to z toho pochopil správně, ten zvuk tam nebyl zrovna nej, ale ty chceš jít do BF? Už teď na jaře?
Zlata

PříspěvekZaslal: po březen 09, 2015 10:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8.3. Prsa, paže

dneska trenink mimo Eagle.
peckdeck
15x 15kg
12x 20kg
12x 20kg
12x 20kg

spodní protisměrný kladky
15x 5kg
14x 5kg
13x 5kg
13x 5kg
12x 5kg

Horní bench
12x 20kg
10x 30kg
10x 30kg
8x 35kg

triceps kladka
12x 15kg
12x15kg
12x 15kg
10x 20kg
bylo to nějaky těžky ty jo..u nas zvedam vic..taady prostě stary provazy, drhlo to...grrr :D ale pěkna oldschoolovka :)

tric v sedě
15x 20kg
12x 25kg
10x 30kg
8x 35kg

uzký horní bench
11x 20kg
8x 25kg unavený už
8x 25kg
5x 30kg

Biceps na protismerných spodních kladkách
13x 5kg
11x 10kg
10x 10kg
9x 10kg
8x 10kg

Jednoručky ve stoje s vytáčením
16x 8kg
16x 8kg
16x 8kg
16x 8kg

ezeta nadhmatem
10x 20kg
10x 20kg
8x 20kg
8x 20kg

hodně hdně rychlej trenink..snažila jsem se jen pauzy jen na rozdejchani a znovu, byla to pecka, měla jsem dopomoc, takže jsem to dotahla ikdyž jsem už nemohla, do selhani proste. je toznat :)))) nalada na treninku paráda, drill, vysoka intenzita ikdyž ty vahy nejsou na co jsem byla zvykla v eaglu, ale procitenost ve svalech šílená.

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D

Naposledy upravil Zlata dne út březen 10, 2015 9:18 am, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Zlata

PříspěvekZaslal: po březen 09, 2015 10:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Já se divím, že jsi mohla mluvit, když tam vedle Tebe seděl ten pták Já bych se na něj jen kouknul a umlátil se smíchy

jj ja umirala smichy pred tim než se natačelo...je tam toho hodně vystřiženo a ten ptak prosim je muj pan sponzor..a prosim v te masce orla po Eaglu kolikrat taky pobíham a obsluhuji lidi...takže už jsem na něj nějako zvykla a ano kvalita zvuku je spatna, nebylo puvodne v planu delat rozhovor, v pozadi je slyšet pás, my jsme žvatlali :D ale tak na první videjko co....to by šlo přimhouřit očka.. ?

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Zlata

PříspěvekZaslal: po březen 09, 2015 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Teď nevím jestli jsem to z toho pochopil správně, ten zvuk tam nebyl zrovna nej, ale ty chceš jít do BF? Už teď na jaře?

emmm na juniory jop :) ?něco špatně?

Maerlyn0

PříspěvekZaslal: po březen 09, 2015 11:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně se na tom videu trochu nelíbilo to, že jak jsi cvičila, tak tam prakticky nebyl žádnej záběr na celou tvou postavu. Možná si řeknete, že jsem divnej , detaily jsou fajn, ale nesmí se v tom ten kameraman utápět, chtěl bych vidět i ten celek s tím, jak suprově to vypadá a pohyb při tom cviku. Ale tak to je spíš věc kameramana, ty jsi tam byla fakt skvělá a upřímně obdivuju to, jak jsi svá a jakou máš energii
Zlata

PříspěvekZaslal: po březen 09, 2015 11:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Maerlyn0 napsal:
Mně se na tom videu trochu nelíbilo to, že jak jsi cvičila, tak tam prakticky nebyl žádnej záběr na celou tvou postavu. Možná si řeknete, že jsem divnej , detaily jsou fajn, ale nesmí se v tom ten kameraman utápět, chtěl bych vidět i ten celek s tím, jak suprově to vypadá a pohyb při tom cviku. Ale tak to je spíš věc kameramana, ty jsi tam byla fakt skvělá a upřímně obdivuju to, jak jsi svá a jakou máš energii

Děkuju mocko, jsi vazne moc hodný :* jojo to se v dalším videu vychytá :)) záběrů bylo spousta, dvě hodiny natáčení a je z toho minutka :D :) takže vyřídím a s každým dalším videem vychytáme to, aby to bylo uplně super :)

Gohan

PříspěvekZaslal: po březen 09, 2015 11:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě by jenom zajímalo kolik kokainu denně padne, jinak si to neumím vysvětlil
Jinak bych se podíval i na nějaké outtakes a tak, ty jsou kolikrát nejvtipnější
Zlata

PříspěvekZaslal: po březen 09, 2015 11:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Mě by jenom zajímalo kolik kokainu denně padne, jinak si to neumím vysvětlil
Jinak bych se podíval i na nějaké outtakes a tak, ty jsou kolikrát nejvtipnější

kamaráde :D zkus každé ráno snídat u my little pony a žadnej koks neni potřeba :D :D najede mě to na celej den...a když nepomuže my little pony (predevsim sceny s pinkie pie), tak spongebob s patrickem to jistěj mé know how pro nekonečnou studnici energie a pozitivní nálady :D

joo ty jo až střihačbude mit zase chvilku, tak se ho poptam ;)

Gohan

PříspěvekZaslal: po březen 09, 2015 11:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Abych nedopadl takhle http://imgur.com/gTJpJ0b nebo ještě hůře
Zlata

PříspěvekZaslal: po březen 09, 2015 11:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Abych nedopadl takhle http://imgur.com/gTJpJ0b nebo ještě hůře

lol!!!!! vykrmena Rainbowdash ou...neeee ted se budu v noci odkopavat..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 137, 138, 139  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: