|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ikee

|
Zaslal: po březen 09, 2015 8:02 pm Předmět: |
|
|
Skoda toho odfliknuteho rozhovoru, ale videjko je super a moc gratuluju kocko!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: po březen 09, 2015 8:17 pm Předmět: |
|
|
video sa parádne rozbehlo, ale akonáhle prišlo na rozhovor, tak, ehm, takto by to nešlo, heh _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Zrzavej.kocour

|
Zaslal: po březen 09, 2015 8:41 pm Předmět: |
|
|
Jé, děkuji za povzbuzení.
Koukám, že jsme obě začínaly dost podobně - ve 21 letech, s podobnými mírami a váhou (jsi vyšší, ale když si těch pár čísel odmyslím, tak to docela sedí.)
Hlavně s nadšením a aktivně pozitivním přístupem, který tolik lidí dokáže hrozně pobuřovat... :.D
Budu tu hledat isnpiraci !
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po březen 09, 2015 8:50 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | video sa parádne rozbehlo, ale akonáhle prišlo na rozhovor, tak, ehm, takto by to nešlo, heh |
Ustinove, kde ses? Nekdo tu ma asi problem _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po březen 09, 2015 9:18 pm Předmět: |
|
|
Já se divím, že jsi mohla mluvit, když tam vedle Tebe seděl ten pták  Já bych se na něj jen kouknul a umlátil se smíchy _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po březen 09, 2015 9:22 pm Předmět: |
|
|
Teď nevím jestli jsem to z toho pochopil správně, ten zvuk tam nebyl zrovna nej, ale ty chceš jít do BF? Už teď na jaře? _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: po březen 09, 2015 10:32 pm Předmět: |
|
|
8.3. Prsa, paže
dneska trenink mimo Eagle.
peckdeck
15x 15kg
12x 20kg
12x 20kg
12x 20kg
spodní protisměrný kladky
15x 5kg
14x 5kg
13x 5kg
13x 5kg
12x 5kg
Horní bench
12x 20kg
10x 30kg
10x 30kg
8x 35kg
triceps kladka
12x 15kg
12x15kg
12x 15kg
10x 20kg
bylo to nějaky těžky ty jo..u nas zvedam vic..taady prostě stary provazy, drhlo to...grrr :D ale pěkna oldschoolovka :)
tric v sedě
15x 20kg
12x 25kg
10x 30kg
8x 35kg
uzký horní bench
11x 20kg
8x 25kg unavený už
8x 25kg
5x 30kg
Biceps na protismerných spodních kladkách
13x 5kg
11x 10kg
10x 10kg
9x 10kg
8x 10kg
Jednoručky ve stoje s vytáčením
16x 8kg
16x 8kg
16x 8kg
16x 8kg
ezeta nadhmatem
10x 20kg
10x 20kg
8x 20kg
8x 20kg
hodně hdně rychlej trenink..snažila jsem se jen pauzy jen na rozdejchani a znovu, byla to pecka, měla jsem dopomoc, takže jsem to dotahla ikdyž jsem už nemohla, do selhani proste. je toznat :)))) nalada na treninku paráda, drill, vysoka intenzita ikdyž ty vahy nejsou na co jsem byla zvykla v eaglu, ale procitenost ve svalech šílená. _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Naposledy upravil Zlata dne út březen 10, 2015 9:18 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: po březen 09, 2015 10:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: po březen 09, 2015 10:36 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Teď nevím jestli jsem to z toho pochopil správně, ten zvuk tam nebyl zrovna nej, ale ty chceš jít do BF? Už teď na jaře? |
emmm na juniory jop :) ?něco špatně? _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: po březen 09, 2015 11:06 pm Předmět: |
|
|
Mně se na tom videu trochu nelíbilo to, že jak jsi cvičila, tak tam prakticky nebyl žádnej záběr na celou tvou postavu. Možná si řeknete, že jsem divnej  , detaily jsou fajn, ale nesmí se v tom ten kameraman utápět, chtěl bych vidět i ten celek s tím, jak suprově to vypadá a pohyb při tom cviku. Ale tak to je spíš věc kameramana, ty jsi tam byla fakt skvělá a upřímně obdivuju to, jak jsi svá a jakou máš energii
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: po březen 09, 2015 11:14 pm Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | Mně se na tom videu trochu nelíbilo to, že jak jsi cvičila, tak tam prakticky nebyl žádnej záběr na celou tvou postavu. Možná si řeknete, že jsem divnej , detaily jsou fajn, ale nesmí se v tom ten kameraman utápět, chtěl bych vidět i ten celek s tím, jak suprově to vypadá a pohyb při tom cviku. Ale tak to je spíš věc kameramana, ty jsi tam byla fakt skvělá a upřímně obdivuju to, jak jsi svá a jakou máš energii |
Děkuju mocko, jsi vazne moc hodný :* jojo to se v dalším videu vychytá :)) záběrů bylo spousta, dvě hodiny natáčení a je z toho minutka :D :) takže vyřídím a s každým dalším videem vychytáme to, aby to bylo uplně super :) _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po březen 09, 2015 11:14 pm Předmět: |
|
|
Mě by jenom zajímalo kolik kokainu denně padne, jinak si to neumím vysvětlil
Jinak bych se podíval i na nějaké outtakes a tak, ty jsou kolikrát nejvtipnější
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po březen 09, 2015 11:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: po březen 09, 2015 11:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|