Zdravím všechny čtenáře a přispěvatele fóra :)
Rozhodl jsem se, že si zde založím log předně z důvodu motivace, přehledu o vývoji a radám, které pro mě nyní, na začátku mého snažení mohou být víc než cokoliv jiného.
Pokud pominu občasné bruslení nebo běh, tak jsem nedělal v životě vůbec nic..
Cvičím už cca měsíc a půl až dva měsíce. Začal jsem doma, jen kliky. Poslední měsíc navštěvuji fitko, pravidelně 4 krát týdně. Trénoval jsem vše možně, co jsem kde na netu našel, co zrovna cvičil kamarád..
Jak jsem se ale o celou problematiku začal zajímat, našel jsem si objemový trénink, který cvičím 4 krát týdně, který jsem si našel na konkurenčním webu pod názvem "Objemový trénink 4 krát týdně".
Současné informace: Věk 22 let, Výška 178cm, Váha 71kg, somatotyp těžko určit řekl bych.. ale dle šlachovitosti bych řekl ektomorf
Od začátku snažení 5 kg nahoře.. podle mě to není ani tak posilováním, jako pravidelnou vyváženou stravou. Byl jsem zvyklý jíst jen dvakrát denně a to stylem, přežrat se k poblití.
Jídelníček mám v podstatě stejný každý den.
Snídaně: rozmixované vločky (100g) / mléčná rýže (po dvou vyhozených hrncích rýže jsem se to už snad naučil :) )
Svačina: pečivo, 100g šunky, 50g plátkového sýru, banán, snickers/corny (pocit přežranosti cca hodinu

)
Oběd: Snažím se jíst maso každý den, ale bohužel nejsem masový typ. Nikdy jsem neměl cílenou chuť na maso. Nikdy jsem maso nevyhledával, dokonce jsem jej několik let vůbec nejedl.
Takže buď kuře 250g (všemožně) s pečenými bramborami (od oka tak akorát)/rýží (pytlík) nebo míchaná vejce (5 vajec, cibule, pečivo, zelenina)
Svačina: Corny tyčinka, banán
Večeře: totéž co oběd
Před spaním:
protein, banán, mlíko, trochu tvarohu
Jídelníček vůbec není ideální, ba naopak. Největší problém mi dělalo vůbec to, abych se dokázal tolikrát denně najíst. Teď už jsem se dostal do fáze, kdy mám každou chvilku hlad :D
Plánuji sem pravidelně psát své tréninky vč. vah, případě i fotky.
První příspěvek bude zítra :)