|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
forex.navod
|
Zaslal: po březen 09, 2015 7:54 pm Předmět: Forex |
|
|
Naposledy upravil forex.navod dne út květen 05, 2015 11:43 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po březen 09, 2015 9:40 pm Předmět: |
|
|
ještě jednou něco takového a bude BAN !
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt březen 12, 2015 3:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt březen 12, 2015 3:43 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | http://www.antidoping.cz/dopingova_kontrola_pripady.php
Pan Richard Garčic dostal 5 měsíců stopku za marihuanu ve sportu marihuana - hmmm podezřelé |
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt březen 12, 2015 3:45 pm Předmět: |
|
|
By mě zajímalo k čemu marihuana nebo alkohol může atletovi napomot k lepšímu výkonu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: čt březen 12, 2015 3:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt březen 12, 2015 9:04 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | By mě zajímalo k čemu marihuana nebo alkohol může atletovi napomot k lepšímu výkonu? |
Mě by zajímalo, jestli už někdo kvůli trávě šel do soudního sporu s tím, že tráva prostě doping není. Stejně jako nemohu být obviněn z distribuce drog, když budu na náměstí prodávat řádně uleželé olomoucké syrečky.
Nicméně, asi se budou hádat o bezpečnost. Co jsem si teď četl, hladina THC klesá hodně rychle. Hranice dopingu je 15 ng/ml moči, podle zdrojů co si čtu je pokles koncentrace v krevní plazmě po 4 - 6 hodinách na 1-3 ng/ml. Takže když si člověk zahulí večer, ráno by měl být už na 100 % pod bezpečnou hranicí. A pokud by si nebyl jistý, může mít "problémy z nervozity" se dvě hodinky vychcat a za tu dobu by měla hladina rychle klesat. Nebo si může pro močopudnost dát vodu s citronem, což by mělo zmást testy.
Ale je možné, že někde dělám chybu. Informace jsou sporadické.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: čt březen 12, 2015 9:56 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | By mě zajímalo k čemu marihuana nebo alkohol může atletovi napomot k lepšímu výkonu? |
Nejde o to, že by napomohla k výkonu, ale marihuana je zatím vedena jako droga, v tom slova smyslu, že není legálně prodejná, takže jako všechny ostatní tyto drogy (LSD, kokain, atd.) jsou na soutěži zakázány.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt březen 12, 2015 10:56 pm Předmět: |
|
|
Máš hlad > víc jíš > větší svaly
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: pá březen 13, 2015 8:16 am Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: |
Mě by zajímalo, jestli už někdo kvůli trávě šel do soudního sporu s tím, že tráva prostě doping není. Stejně jako nemohu být obviněn z distribuce drog, když budu na náměstí prodávat řádně uleželé olomoucké syrečky.
|
Obavam se, ze pokud je nejaka latka uvedena na seznamu zakazanych latek je uplne jedno, jestli ti pomuze nebo ne. Porusil jsi pravidla a je hotovo ...
Nebo si může pro močopudnost dát vodu s citronem, což by mělo zmást testy.
|
To testy nezmate. Jen tam budes muset tvrdnout tak dlouho, dokud jim neodevzdas vzorek o pozadovane hustote.
|
|
| nahoru |
|
 |
sovajs
|
Zaslal: pá březen 13, 2015 8:33 am Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Deadlift napsal: | | By mě zajímalo k čemu marihuana nebo alkohol může atletovi napomot k lepšímu výkonu? |
Máš hlad > víc jíš > větší svaly |
Já jsem třeba na četl na jednom USA forum (teď si zaboha nemůžu vzpomenout na jméno), že je to u powerlifteru relativně normální, si po tréninku trošku dát aby to toho snědli víc
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá březen 13, 2015 8:37 am Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | Mablung napsal: |
|
Obavam se, ze pokud je nejaka latka uvedena na seznamu zakazanych latek je uplne jedno, jestli ti pomuze nebo ne. Porusil jsi pravidla a je hotovo ...
Nebo si může pro močopudnost dát vodu s citronem, což by mělo zmást testy.
|
To testy nezmate. Jen tam budes muset tvrdnout tak dlouho, dokud jim neodevzdas vzorek o pozadovane hustote. |
Podle zkušenosti huličů citrusy testy matou. Test slin bys měl očůrat když předtím sníš citrus a je to v době kdy ti ovlivňuje prostředí v puse a test moči by měl být podobně očůratelný.
Navíc, jak jsem psal, když budeš na testech čekat dvě hodiny, hladina THC letí dolů stejně rychle, jako nálada feťáka když zjistí, že dnes svou dávku nedostane . Takže prostě moc nechápu, jak se někdo může nechat chytit, když to jde očůrat tak snadno.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá březen 13, 2015 8:38 am Předmět: |
|
|
Neberu sa tie vzorky aj z vlasov? tam ostava thc hodne dlho _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá březen 13, 2015 8:43 am Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | Neberu sa tie vzorky aj z vlasov? tam ostava thc hodne dlho |
Tam zjistí metabolity THC, ale už se blbě stanovuje hladina v době odběru. A tam platí, že pokud máš 15+ ng/ml, jsi pozitivní a pokud máš pod, jsi negativní. A co jsem si četl, dělají rozbory moče.
Např. české zákony u řízení motorových vozidel stanovují hranici pozitivity 2 ng/ml. Např. Enge, co jsem tak četl, měl 150 ng/ml, což by vyžadovalo, aby si zahulil přímo před testem :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá březen 13, 2015 9:39 am Předmět: |
|
|
predstavil som si ako hulil pocas odberu _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|