Stravování při 12-hodinových směnách R/N

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Stravování při 12-hodinových směnách R/N  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Stravování při 12-hodinových směnách R/N
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Marty_86

PříspěvekZaslal: so březen 14, 2015 9:17 pm    Předmět: Stravování při 12-hodinových směnách R/N Odpovědět s citátem

Zdarec lidi,

předně uvedu, že je mi 28 let, měřím 175 cm a váha kolísá 72-73 kg, řekl bych, že jsem ektomorf

cca 6 měsíců zpátky jsem začal pravidelně chodit do posilky, ale bohužel stravu jsem ze začátku nijak zvlášť neřešil. Taky to podle toho vypadá, ze začátku jsem nabral cca 2-3 kg, ale teď už několik měsíců se nemohu přehoupnout přes 73 kg.

V posledních dnech jsem na netu pročítal něco málo o správném stravování, živinách atd. Ale nikde jsem nenarazil na to, jak řešit stravování pokud v práci dělám 12-ky - Ranní / Noční - Volvo / Volno.

Mohl by někdo poradit například, když vstanu po noční (cca v 15 hodin), mám si dát rovnou oběd, nebo začít snídaní?
Je zde někdo v podobné situaci?

Díky předem za všechny příspěvky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gohan

PříspěvekZaslal: so březen 14, 2015 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle mě snídani. Řídíš se vlastníma hodinama, ne normálníma. Když vstaneš tak máš ráno, když jdeš spát tak máš večer.
JoeC

PříspěvekZaslal: ne březen 15, 2015 9:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

čus taky dělám 12ky a střídám den,noc..ale nepravidelně. Pokud v tom máš pravidelnost, tím líp.
Když jdu po noční spát, většinou kolem 8 a mám ten den už volnej, vstávám většinou tak ve 13:00, abych se zas hodil do režimu zpět.
Včera jsem to tak udělal, většinou takhle chodím pak po "snídani" cvičit.
Dal jsem si 4 vejce, 5 toastu s ar.máslem a vločky. Pak trénink, pak večeře, nějaký ovoce a spát ve 23:00.
Dá se to. Na noční si dělám krabičky:) hovězí, těstoviny, rýži, fazolový lusky atd..
Akorát jsem jinak stavěn očividně než ty, u tebe se to bude pálit ultra rychle než u mě:D

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Stravování při 12-hodinových směnách R/N
Rychle na stránku:

Přejdi na: