Tahy klasikó
2 x 10 x 60 kg
2 x 6 x 100 kg
3 x 140 kg
3 x 180 kg
3 x 220 kg
3 x 3 x 250 kg
Docela těžký. Včera oslava 65 narozenin tchána a i když jsem nepil, teda jen pár panáčků vodky na uvítanou, tak jsem byl dnes nějakej přichcíplej. Hlavně jsem si teda kokot zkusil na klasiku tahy s botama s podpatkem, jako používá Andreas a někteří další a úplně jsem si tím rozhodil techniku. Do 180 kg dobrý, 220 jsem přepadával na hubu. Přezul jsem se a 250 na nízkých botach najednou úplně hnusotechnikou. Druhá série už lepší, ale žádnej šlágr. Tyhle pokusy už dělat nebudu.
Dřep
3 x 100 kg
3 x 140 kg
3 x 160 kg
3 x 170 kg
3 x 180 kg
3 x 190 kg
Nechal jsem si natočit poslední sérii, protože podvědomě utíkám pořád pravým ramenem někam pryč a do teď jsem prý měl při tlaku činky pravou ruku o cca 5-10 cm výš. Je to pro mě docela problém uhlídat činku v rovině. Zatím se mi daří udržovat tempo +10 kg týdně. Uvidíme příští týden co bude rameno říkat na 120. Každopádně tak jako tak času moc není. 7 týdnů do soutěže.
na tom videu neni nic videt, zadny vykyvy apod. Nicmene moc dobre znam pocit, kdy clovek uhyba podvedome pred bolesti a ma pocit, ze jede mimo idealni drahu, ja mel problemy hlavne v negativni fazi.
ze svoji posledni epizody s bolavym ramenem jsem se dostal diky bolavamu zubu, kdy jsem bral 4-5 brufenu denne, abych vubec vydrzel nemlatit hlavou o zed a mohl fungovat v praci. Po 5-ti dnech na teto lecebne kure jsem o ramenu najednou nevedel.
Jo tak tomu věřím, vysoký dávky ibuprofenu dokážou skoro zázraky se zánětama apod, ale já jsem v zásadě proti tomu ho dávat. Po tom co mi pan bratr (už skoro doktor) vysvětlil, co je to za cajch na játra si radši vytrpím nějakou bolest a budu se snažit najít vždy jiný řešení.
K tréninku: nestíhám ted vůbec nic, denně 9-12 hod v práci a když nejsem v práci, jsem za barem ve fitku. Do toho makačka s oddílem, docela se nám to rozjelo, už máme 16 členů a není to zase sranda se o to vše postarat.
Včera na tréninku s mým Světlometem, dlouho zase necvičila, teď už chodí cca měsíc pravidelně a předěláváme tahy na sumo. Musím se pochlubit, protože poslouchá na slovo a za měsíc udělala takovej skok v technice kupředu, jako kluci od nás nedali za půl roku. Včera do 5 x 110 kg lehoučce. Jsem spokojenej.
Benč
10 x 40 kg
10 x 60 kg
10 x 80 kg
10 x 100 kg
5 x 6 x 120 kg
Dotlaky v kleci z 18 cm
3 x 140 kg
3 x 160 kg
3 x 170 kg
3 x 180 kg
Dnes první trošku ,,těžší" dotlaky po zranění ramene z 18 cm z mrtvého bodu v kleci. Pro mě výrazně těžší než board benč. Je to sice zatím bída, vím, ale jsem rád, že rameno zatím drží. Snad se to bude ubírát dál stále v bezbolestném stavu.
Jo tak tomu věřím, vysoký dávky ibuprofenu dokážou skoro zázraky se zánětama apod, ale já jsem v zásadě proti tomu ho dávat. Po tom co mi pan bratr (už skoro doktor) vysvětlil, co je to za cajch na játra si radši vytrpím nějakou bolest a budu se snažit najít vždy jiný řešení.
Máš pravdu, já bych ho jenom kvůli ramenu taky nedával, ale chodit do práce s váčkem na zubu, to prostě jinak nešlo.
Pravda je, že jsem měl po tom týdnu cca měsíc docela nepříjemný problémy se žaludkem a trávením.
Máš pravdu, já bych ho jenom kvůli ramenu taky nedával, ale chodit do práce s váčkem na zubu, to prostě jinak nešlo.
Pravda je, že jsem měl po tom týdnu cca měsíc docela nepříjemný problémy se žaludkem a trávením.
Držím palce, ať se dáš do kupy
Zub je svinstvo, předloni mě chytnul moudrák a myslel jsem, že se zblázním. Jo tam se to dá pochopit, to bez toho nejde. A přesně jak říkáš, žaludek, prostě všechno, je to sajrajt.
Díky, letos to sice na žádný posun v benči nevidím, ale tak aspon něco snad dám.
já nevim, že to vždy na videu vypadá tak lehce... Docela jsem se při tom zapotil. Dnes mě berou hamstringy jak kráva. Zase se rychle radši vracím k dynamickým 3 opáčkům.
čus, nestíham zapisovat. Minulý týden proběhlo spoustu událostí. Dal jsem pár lehčích tréniků, zapíšu až ted z neděle:
Benč
10 x 60 kg
10 x 80 kg
5 x 100 kg
5 x 120 kg
RAM benč
5 x 140 kg
5 x 160 kg
5 x 170 kg
3 x 180 kg
1 x 190 kg
1 x 200 kg
Pořád si netroufnu jít těžký raw benče kvůli rameni. Oprášil jsem tedy ram, dole je to hodně příjemný. I 200 bylo lehký, reálně vidím současný raw max na cca 190-195 kg, ale pokoušet to nebudu. Do soutěže už jen dres, ram, nebo dotlaky.
z fcb:
citace:
Přátelé, kamarádi, mám tu pro Vás z mého pohledu největší letošní senzaci v odvětví powerliftingu v ČR! Znáte termín IFBB Pro? Ano, profesionální kulturisté! Jen hrstka vyvolených s největším talentem a nejvíce odmakanou dřinou ve fitkách po celém světě se může pyšnit tímto titulem! Arnold Schwarzenegger, Dorian Yates, Ronnie Coleman, Lenda Murray, Iris Kyle atd, to jsou ty jména, která všichni znáte z plakátů ve svých posilovnách. V čechách byl první profík legendární Pavol Jablonický, ze současných např. Dalibor Hájek, Tomáš Kašpar a nebo také krásná Káťa Kyptová! Káťa je v současnosti tváří společnosti AMIX, ikonou ženské kulturistiky kategorie physique žen v ČR a člověk s velkým srdcem! A teď to hlavní! Kdo z těch velkých jmen někdy závodil v powerliftingu? Snad jen Big Ron Coleman na to měl koule! :) O to víc mě těší, že v čechách to všem těm profi obrům jako první ukáže křehká žena! Mám tu čest jako první oznámit Vám, že Káťa v letošní sezoně nastoupí do soutěží v benchpressu za náš oddíl SK IRONBULLS Domažlice!!! S Káťou už jsme v minulosti společnými silami několik soutěží v benči dali a Kačka zlomila pár českých rekordů na hranici 140 kil! Máme se na co těšit!!! Káťo, vítám Tě mezi námi a už se moc těším až budeš stát opět na nejvyšším stupínku i v benči! Lajkujte sdílejte! :)
Tahy sumo
10 x 60 kg
10 x 100 kg
5 x 150 kg
3 x 180 kg
3 x 210 kg
1 x 240 kg
klasikou
1 x 240 kg
1 x 260 kg
1 x 270 kg
1 x 280 kg
0 x 290 kg
Dřep
3 x 100 kg
3 x 140 kg
3 x 180 kg
Jeden z nejhorších tréninků vůbec... Od soboty jsem nespal dýl jak 5 hodin denně. Navíc mi na tahu odešla úplně technika, nejde mi to ani sumem, ani klasikou...
vcera trenink bencu u Kebika v Moste. Vylet dobrej, po dlouhy dobe opet s Kebou, mam ho rad kluka usatyho. :-) Trenink ale na hovno. Sila nebyla,dresy nesedi.
Nebudu to rozepisovat,pac si to presne nepamatuju,ale sel jsem asi do 220 na 10 cm board.
Dnes:
Drep
10x60 kg
5x100 kg
3x140 kg
1x180 kg
1x220 kg
1x250 kg
Pul dres
1x280 kg
Dres
1x300 kg
1x320 kg
Vse hluboky a i 320 na pohodu. Jsem spokojenej. Konecne me neco zvedlo naladu. 4 tydny do souteze.
Nádhera!
Chtěl bych se zeptat, jak se může člověk naučit takhle krásně "touch and go"? Já větší váhy musím rozjíždět uplně znovu a lehký radši vůbec ani nepokládám, protože mě to hrozně rozhazuje.
_________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
Nádhera!
Chtěl bych se zeptat, jak se může člověk naučit takhle krásně "touch and go"? Já větší váhy musím rozjíždět uplně znovu a lehký radši vůbec ani nepokládám, protože mě to hrozně rozhazuje.
Tohle asi není o naučení. To je o praxi. Nevím jak dlouho cvičíš, ale ze začátku má mrtvolu na ťukec každej tak trochu divokou. :) Jinak s lehkýma váhama cca do těch 150 to dělám stejně. Bez položení a pomalý opakování mě prohřejou líp. Jakmile se cítím rozcvičenej, začnu činku pokládat na zem a s přibívající vahou přidávám na dynamice.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru