Čínská jídla -dieta

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Čínská jídla -dieta  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Čínská jídla -dieta
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kubassszx

PříspěvekZaslal: st březen 18, 2015 12:10 pm    Předmět: Čínská jídla -dieta Odpovědět s citátem

Ahoj,

nejdříve se chci omluvit, pokud tady něco podobného je, ale nenašel jsem to.

Snažil jsem se dopátrat nějakých nutričních hodnot jídel v čínské restauraci. Občas tam zajdu na oběd, ale jsem v dietě, tak nevím jestli je to úplně vhodné.

Když si tam dávám nějaké kuřecí se zeleninou + rýži. Rýži jim extra z misky, takže to nemáčím v žádné omáčce, která tam je od masa a zeleniny.

Ačkoliv je to v podstatě kuřecí maso a zelenina, tak mám trošku obavy, že to nebude dietní vůbec, že mám pravdu ?

Máte nějaké informace k těm hodnotám, názory nebo vlastní zkušenosti ?

Děkuji K
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlkisekk

PříspěvekZaslal: st březen 18, 2015 12:30 pm    Předmět: Re: Čínská jídla -dieta Odpovědět s citátem

kubassszx napsal:
Ahoj,

nejdříve se chci omluvit, pokud tady něco podobného je, ale nenašel jsem to.

Snažil jsem se dopátrat nějakých nutričních hodnot jídel v čínské restauraci. Občas tam zajdu na oběd, ale jsem v dietě, tak nevím jestli je to úplně vhodné.

Když si tam dávám nějaké kuřecí se zeleninou + rýži. Rýži jim extra z misky, takže to nemáčím v žádné omáčce, která tam je od masa a zeleniny.

Ačkoliv je to v podstatě kuřecí maso a zelenina, tak mám trošku obavy, že to nebude dietní vůbec, že mám pravdu ?

Máte nějaké informace k těm hodnotám, názory nebo vlastní zkušenosti ?

Děkuji K

Bude to asi individualni, nikdo ti nerekne, co tam vlastne davaji, cinska kuchyne je znama, ze se restuje na velke davce oleje a ze se pouziva v tehle bystrech glutamat pro zvyrazneni chuti, ale kdyz si ovcas das kungpao s ryzi, tak se pravdepodobne nic strasneho nestane.
kubassszx

PříspěvekZaslal: st březen 18, 2015 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale na nějaké častější stravování to v dietě asi není vid ?
vlkisekk

PříspěvekZaslal: st březen 18, 2015 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubassszx napsal:
Ale na nějaké častější stravování to v dietě asi není vid ?

Kdyz si jidlo udelas doma, vis z ceho je, takhle muzes jen hadat.
PMKB5

PříspěvekZaslal: st březen 18, 2015 1:43 pm    Předmět: Re: Čínská jídla -dieta Odpovědět s citátem

kubassszx napsal:
ale jsem v dietě

Zdar, "být v dietě" znamená přesně co?
kubassszx

PříspěvekZaslal: st březen 18, 2015 1:48 pm    Předmět: Re: Čínská jídla -dieta Odpovědět s citátem

PMKB5 napsal:
kubassszx napsal:
ale jsem v dietě

No předpokládal bych, že redukce tuku. 3x týdně mám fitko, 2-3x florbal. A snažím se zdravě jíst. Za nějaký 2 roky cca ( s pauzama) mám dole přes 22kg a teď bych chtěl nějak finálně snížit tuk. Jím myslím dobře a zdravě, ale právě občas přes oběd zajdu na tu čínu a tak přemyslím co v tom je a jak se to hodí apod.

Aktuálně 178cm a 83kg.
Peet
peetthemaster

PříspěvekZaslal: st březen 18, 2015 1:48 pm    Předmět: Re: Čínská jídla -dieta Odpovědět s citátem

PMKB5 napsal:
kubassszx napsal:
ale jsem v dietě

Tipnul bych si, že chce zhubnout
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: st březen 18, 2015 1:49 pm    Předmět: Re: Čínská jídla -dieta Odpovědět s citátem

PMKB5 napsal:
kubassszx napsal:
ale jsem v dietě

Velmi spravny dotaz...

Edit: nech to ma nejaky vecny vyznam, kedze sa za minutu nazbieralo dost odpovedi. Pri vyske a vahe, ktoru udavas, mas pripadne prehlad o % telesneho tuku?
kubassszx

PříspěvekZaslal: st březen 18, 2015 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To bohužel nemám na měření jsem nebyl, ale tuku k redukci mám vizuálně docela dost. Myslím, že takových 7kg tuku by to dolů chtělo ...

Spíš než na to jak hubnout mě zajímá názor na čínská jídla a případně jejich nutričních hodnoty.
kubaz

PříspěvekZaslal: st březen 18, 2015 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nestavet na tom jidelnicek ale kdyz si tam sem tam das kure na paprice s ryzi nebo neco podobneho tak ti to rozhodne dietu neprekazi
ygg

PříspěvekZaslal: st březen 18, 2015 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych to doplnil o dotaz na slovo "občas" ... pokud je to jednou či dvakrát do týdne, tak bych to absolutně neřešil. Pokud je to prakticky denně, tak bych měl strach o svůj žaludek:-), jak bylo již napsáno, u těch čongů nikdy nevíš, co a jak vlastně v té kuchyni bastlí. Na druhou straně, to v nějaké jiné běžné hospě taky ne, o závodkách ani nemluvě.
kubassszx

PříspěvekZaslal: st březen 18, 2015 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Občas je myšleno jak píšeš cca 2x týdně, ale zkusím to vyhodit úplně a jíst něco lepšího. Ideálně si vařit doma, to bude asi nejlepší varianta. Jen mě moc nechutná ohřívané jídlo :/
I.N.G.

PříspěvekZaslal: st březen 18, 2015 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubassszx napsal:
Občas je myšleno jak píšeš cca 2x týdně, ale zkusím to vyhodit úplně a jíst něco lepšího. Ideálně si vařit doma, to bude asi nejlepší varianta. Jen mě moc nechutná ohřívané jídlo :/

Zbytečný to vyhazovat úplně, 1x za 2 týdny ti dobrá čína dietku fakt nerozhodí.
ygg

PříspěvekZaslal: st březen 18, 2015 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vaření doma je obecně nej, zejména proto, že přesně víš co jíš a jak to bylo upraveno. Ale jak bylo řečeno, když jednou/dvakrát dáš týdně tu čínu, tak to je jednak změna, jednak ne vždy má člověk čas a náladu si něco bastlit na druhý den, a ničemu tím opravdu neuškodíš.

Ostatně, když jednou za čas skončíš třeba v McD, tak se opravdu taky nic neděje.
kubassszx

PříspěvekZaslal: st březen 18, 2015 2:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

OK díky :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Čínská jídla -dieta Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: