|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
carhartt
|
Zaslal: ne březen 22, 2015 6:11 pm Předmět: bcaa nebo protein (muay thai) |
|
|
Zdravím, je mi 17 let, 174cm a 65kg. Dělám závodně thajskej box.
V příštích pár měsících bych chtěl vytvořit co nejvíce svalů a zbavit se co nejvíce tuku, ale abych měl váhu max. do 67kg, protože zápasím ve váze do 63kg, tak abych nemusel moc shazovat. Mam trénink 4-5x + 3-5x týdně běh + 1x posilka. Stravu mám celkem vyřešenou, ale nevím, jestli mám koupit bcaa (synergy) nebo nějakej protein (jsem student, s největší pravděpodobností nebudu mít peníze na oboje). Co by mi víc pomohlo? Díky předem za odpovědi :)
Naposledy upravil carhartt dne ne březen 22, 2015 7:04 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tom3

|
Zaslal: ne březen 22, 2015 6:21 pm Předmět: |
|
|
65kg, rekl bych ze stravu vyresenou nemas
oboje je ti zatim k nicemu, studente _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
carhartt
|
Zaslal: ne březen 22, 2015 7:04 pm Předmět: |
|
|
Máš pravdu, že nemám. Do teď jsem měl během dne rohlíky, jogurty a sem tam čokoladový tyčinky, ráno ovesná kaše, oběd školní a večeře kuřecí a rejže. Právě proto jsem si provizorně dneska udělal jídelníček, pojedu ho za týden. Ale jak jsem psal, nechci nabírat, ale spíš přetvářet hmotu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: ne březen 22, 2015 7:08 pm Předmět: |
|
|
tak proc myslis ze potrebujes protein nebo bcacka? _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
carhartt
|
Zaslal: ne březen 22, 2015 7:20 pm Předmět: |
|
|
protože trénuju celkem často, proto bcaa., na regeneraci. protein protože nemam cas na vyvařování jídel, tak prostě do sebe rychle kopnu bilkoviny
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
carhartt
|
Zaslal: ne březen 22, 2015 7:35 pm Předmět: |
|
|
Tak mam dlouhou skolu a treninky.. spis bych čekal odpověď na to, na co jsem se ptal...
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: ne březen 22, 2015 7:38 pm Předmět: |
|
|
| carhartt napsal: | | Tak mam dlouhou skolu a treninky.. spis bych čekal odpověď na to, na co jsem se ptal... |
Tu jsi taky dostal, nekupuj si ani jedno a vyřeš si stravu.
|
|
| nahoru |
|
 |
carhartt
|
Zaslal: ne březen 22, 2015 7:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: ne březen 22, 2015 8:01 pm Předmět: |
|
|
nedelej z toho drama.. pokud si myslis ze tolik bilkovin nestlacis nebo si proste linej, tak si ten protein kup.. vzdyt je to celkem jedno
na bca bych se vyprdl, ta cena je vyssi.. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
|
|
| nahoru |
|
 |
carhartt
|
Zaslal: ne březen 22, 2015 8:16 pm Předmět: |
|
|
Dobře, až dodelam jídelníček na 100%, tak se rozhodnu, diky
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne březen 22, 2015 8:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: ne březen 22, 2015 8:36 pm Předmět: |
|
|
taky bych byl radsi pro multak a az potom protein _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|