|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Blackoff

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne březen 22, 2015 5:23 pm Předmět: |
|
|
Od zítřka zkusím do Velikonoc takovou promo dietu. Pokud to zvládnu (tak 1:10 že ne), tak bych asi něco pohubnul, ale ne v dřívějším stylu 10 kg za měsíc.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: ne březen 22, 2015 5:41 pm Předmět: |
|
|
| Blackoff napsal: | Včera mi outůčko poslalo sms, že jsem vyhrál 5500 kreditu.. Já, kterej provolá tak stovku měsíčně a i to je hodně.. Doufám, že za to alespoň půjdou platit prémiovky |
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne březen 22, 2015 5:49 pm Předmět: |
|
|
Vzal jsem si hypoteku na byt 3+1 a za 6 let budu mit splaceno
(Jen nevim jestli pak byt prodat a vzit si nejakou vetsi hyposku na barak, nebo tady zustat....nevim jakou zivotnost maj panelaky z roku 1979 :D) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po březen 23, 2015 12:31 pm Předmět: |
|
|
Právě jsme si objednal dohromady kilo hovězího Jerky _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po březen 23, 2015 4:08 pm Předmět: |
|
|
| Jirka Kalous napsal: | | Grimley napsal: | Vzal jsem si hypoteku na byt 3+1 a za 6 let budu mit splaceno
(Jen nevim jestli pak byt prodat a vzit si nejakou vetsi hyposku na barak, nebo tady zustat....nevim jakou zivotnost maj panelaky z roku 1979 :D) |
30 - 50 let bez rekonstrukce |
A pak se stane co? Ten armabeton se vaporizuje do vesmíru? To by asi dost lidí nemělo kde bydlet během několika let.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po březen 23, 2015 8:00 pm Předmět: |
|
|
Grimley, teda neviem kde, za kolko a v akom podiele vlastnych a pozicanych penazi si kupoval, ale vyhliadka splatenia hypoteky za 6 rokov je v dnesnej dobe pomaly malina....
Takze dobre _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|