|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
macinka15
|
Zaslal: ne březen 22, 2015 6:01 pm Předmět: Monitorování auta |
|
|
Chci se zeptat co říkáte na monitorování vašeho vozidla? Mám založenou malou firmu, která vozí součástky do zahraničí. Ze začátku jsem to vozil sám nebo kamarád, ale teď chci přibrat člověka, který to bude vozit sám. Věřili by jste mu nebo by jste mu dali na auto kontrolor?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne březen 22, 2015 6:09 pm Předmět: |
|
|
super dotaz
jednak jsi tu asi dost spatne
a jednak to je vec kazdeho
i kdyz ti tu 100 lidi ze sta napise ze jo,tak nikde neni dane ze ti neplachne _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Raze_
|
Zaslal: ne březen 22, 2015 6:13 pm Předmět: |
|
|
GPS lokátor bych do auta dal, ale ne proto, bych toho člověka hlídal. Pokud Ti bude chtít zboží ukrást, tak ti ho stejně ukradne a lokátor tomu nijak nezbrání.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne březen 22, 2015 8:40 pm Předmět: Re: Monitorování auta |
|
|
| macinka15 napsal: | | Chci se zeptat co říkáte na monitorování vašeho vozidla? Mám založenou malou firmu, která vozí součástky do zahraničí. Ze začátku jsem to vozil sám nebo kamarád, ale teď chci přibrat člověka, který to bude vozit sám. Věřili by jste mu nebo by jste mu dali na auto kontrolor? |
Pokud to chceš jako prevenci krádeže, takto je k ničemu. Zastaví na pumpě, kde bude mít auto. Věci přeloží a dojede svoji trasu a GPS je Ti na nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
RichardJanco
|
Zaslal: po březen 23, 2015 1:13 pm Předmět: Monitoring |
|
|
Osobně si myslím, že monitoring vozidla je v tomhle výhodnější! Vem si to tak, že ho alespoň budeš mít pod kontrolou a myslím si, že je to uplně normální! Když se někde zastaví, najednou budeš vědět a budeš moct pátrat, za jakým důvodem zastavoval, nebo jestli někam schválně nezajíždí apod.!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po březen 23, 2015 1:35 pm Předmět: Re: Monitoring |
|
|
| RichardJanco napsal: | | Osobně si myslím, že monitoring vozidla je v tomhle výhodnější! Vem si to tak, že ho alespoň budeš mít pod kontrolou a myslím si, že je to uplně normální! Když se někde zastaví, najednou budeš vědět a budeš moct pátrat, za jakým důvodem zastavoval, nebo jestli někam schválně nezajíždí apod.! | Krádeže tím ale absolutně neřešíš - zastaví pod zámínkou tankování na pumpě, mezitím se přeloží zboží a jsi v řiti i s GPS.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: po březen 23, 2015 1:40 pm Předmět: |
|
|
Jestli je to tak mala firma tak to preci muzes zamestnat nejakeho dobreho znameho, kteremu muzes verit a ne ciziho cloveka _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po březen 23, 2015 2:14 pm Předmět: |
|
|
to by som ti mohol rozpravat ako ta odrbe znamy ak mu nieco zveris  vsak sme kamarati,tak si trosku ulejem... _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po březen 23, 2015 4:01 pm Předmět: |
|
|
Já myslím že to chce spíš jako kontrolu, jestli si nejezdí nějaké kilometry soukromě.
Osobně nejsem příznivcem takovýchto restrikcí ze strany zaměstnavatele, vždycky bude nějaké procento lidí, kteří se snaží zaměstnavatele nějak očůrat - ti ale většinou dokážou obejít většinu opatření, která ale budou otravovat spíše tu většinu zaměstnanců slušných.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: po březen 23, 2015 4:20 pm Předmět: |
|
|
A kdyz bude chtit, tak si za par susnu koupi rusicku signalu a dojede si kam chce :) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
macinka15
|
Zaslal: st březen 25, 2015 2:06 pm Předmět: |
|
|
Si říkám právě to samé, na jednu stranu aspon vím, kde pojede, jen si říkám zda to není až moc hlídačství a pokud bude moc chtít, tak si to asi opravdu udělá tak, aby mu to prošlo. Se mi právě líbílo to sherlog vision, kde bych viděl na mapě, kde bude to auto jezdit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st březen 25, 2015 3:30 pm Předmět: |
|
|
..a stojí Ti to za ty vložené prostředky vzhledem k potencionální škodě?
Já mám v autě GPS, ale i proto,že mi to dělá knihu jízd.
|
|
| nahoru |
|
 |
Harly1
|
Zaslal: so duben 18, 2015 6:49 pm Předmět: |
|
|
Spíš bych to využil jako kontrolu trasy, jestli není auto zneužíváno pro jiné, než pracovní potřeby tvojí firmy. A v účetnictví se hodí jako kniha jízd.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|