Monitorování auta

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Monitorování auta  Úvodní stránka -> Ostatní -> Monitorování auta
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
macinka15

PříspěvekZaslal: ne březen 22, 2015 6:01 pm    Předmět: Monitorování auta Odpovědět s citátem

Chci se zeptat co říkáte na monitorování vašeho vozidla? Mám založenou malou firmu, která vozí součástky do zahraničí. Ze začátku jsem to vozil sám nebo kamarád, ale teď chci přibrat člověka, který to bude vozit sám. Věřili by jste mu nebo by jste mu dali na auto kontrolor?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne březen 22, 2015 6:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

super dotaz
jednak jsi tu asi dost spatne
a jednak to je vec kazdeho
i kdyz ti tu 100 lidi ze sta napise ze jo,tak nikde neni dane ze ti neplachne
Raze_

PříspěvekZaslal: ne březen 22, 2015 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

GPS lokátor bych do auta dal, ale ne proto, bych toho člověka hlídal. Pokud Ti bude chtít zboží ukrást, tak ti ho stejně ukradne a lokátor tomu nijak nezbrání.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne březen 22, 2015 8:40 pm    Předmět: Re: Monitorování auta Odpovědět s citátem

macinka15 napsal:
Chci se zeptat co říkáte na monitorování vašeho vozidla? Mám založenou malou firmu, která vozí součástky do zahraničí. Ze začátku jsem to vozil sám nebo kamarád, ale teď chci přibrat člověka, který to bude vozit sám. Věřili by jste mu nebo by jste mu dali na auto kontrolor?

Pokud to chceš jako prevenci krádeže, takto je k ničemu. Zastaví na pumpě, kde bude mít auto. Věci přeloží a dojede svoji trasu a GPS je Ti na nic.
RichardJanco

PříspěvekZaslal: po březen 23, 2015 1:13 pm    Předmět: Monitoring Odpovědět s citátem

Osobně si myslím, že monitoring vozidla je v tomhle výhodnější! Vem si to tak, že ho alespoň budeš mít pod kontrolou a myslím si, že je to uplně normální! Když se někde zastaví, najednou budeš vědět a budeš moct pátrat, za jakým důvodem zastavoval, nebo jestli někam schválně nezajíždí apod.!
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po březen 23, 2015 1:35 pm    Předmět: Re: Monitoring Odpovědět s citátem

RichardJanco napsal:
Osobně si myslím, že monitoring vozidla je v tomhle výhodnější! Vem si to tak, že ho alespoň budeš mít pod kontrolou a myslím si, že je to uplně normální! Když se někde zastaví, najednou budeš vědět a budeš moct pátrat, za jakým důvodem zastavoval, nebo jestli někam schválně nezajíždí apod.!
Krádeže tím ale absolutně neřešíš - zastaví pod zámínkou tankování na pumpě, mezitím se přeloží zboží a jsi v řiti i s GPS.
kubaz

PříspěvekZaslal: po březen 23, 2015 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli je to tak mala firma tak to preci muzes zamestnat nejakeho dobreho znameho, kteremu muzes verit a ne ciziho cloveka
Petey

PříspěvekZaslal: po březen 23, 2015 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to by som ti mohol rozpravat ako ta odrbe znamy ak mu nieco zveris vsak sme kamarati,tak si trosku ulejem...
Spazik

PříspěvekZaslal: po březen 23, 2015 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já myslím že to chce spíš jako kontrolu, jestli si nejezdí nějaké kilometry soukromě.

Osobně nejsem příznivcem takovýchto restrikcí ze strany zaměstnavatele, vždycky bude nějaké procento lidí, kteří se snaží zaměstnavatele nějak očůrat - ti ale většinou dokážou obejít většinu opatření, která ale budou otravovat spíše tu většinu zaměstnanců slušných.
Lunreal

PříspěvekZaslal: po březen 23, 2015 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A kdyz bude chtit, tak si za par susnu koupi rusicku signalu a dojede si kam chce :)
macinka15

PříspěvekZaslal: st březen 25, 2015 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Si říkám právě to samé, na jednu stranu aspon vím, kde pojede, jen si říkám zda to není až moc hlídačství a pokud bude moc chtít, tak si to asi opravdu udělá tak, aby mu to prošlo. Se mi právě líbílo to sherlog vision, kde bych viděl na mapě, kde bude to auto jezdit.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st březen 25, 2015 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

..a stojí Ti to za ty vložené prostředky vzhledem k potencionální škodě?
Já mám v autě GPS, ale i proto,že mi to dělá knihu jízd.
Harly1

PříspěvekZaslal: so duben 18, 2015 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spíš bych to využil jako kontrolu trasy, jestli není auto zneužíváno pro jiné, než pracovní potřeby tvojí firmy. A v účetnictví se hodí jako kniha jízd.

Rychle na stránku:

Přejdi na: