Ach jaj, dni hnevu....spamy, flamewars, skladanie uctov. Tak husto tu na fore uz davno nebolo, ale je lepsie sa prefackat ako to dusit v sebe. Tak do toho chlapi :)
Aspoň se snažíš a baví Tě to.
On ten můj svěřenec chce jít do fyziků příští rok, takže o tuk asi nemá zájem.
Jinak má denně přibližně 2x tolik kcall co já a váží o 50 kg méně.
http://m.youtube.com/watch?v=f99jPRSgVjg
Treba alberto a jeho kolegove se tak stravujou a maji hezke vysledky, drive jedli klasicky a zlepsujou se porad, jak silove tak svalove
ale pan Albert vo videu asi natural tiez nebude
Proc by nebyl? Jsou zde videt roky driny a dela to proste dobre.
Holt někomu stačí, když je lepší než býval, a nemusí být lepší, než všichni ostatní na světě A není na tom vůbec nic špatnýho.
Asi tak. Kdysi jsem měl na fitko takovýho času, že jsem fakt jen cvičil, jedl, spal, škola a to bylo celé. Taky ty pokroky byly úplně o něčem jiném, než když člověk do toho dělá práci, VŠ, přítelkyni, melouchy bokem a věnuji se psovi, jako velkému hobby. Pak je to fitko fakt spíše vzpruha a něco, co člověka udrží při síle, nějaké kondičce atd. Taky je pro mě už milejší vytáhnout všechno chodící někam na tůru, aby pak člověk přišel s dobrým pocitem a všichni chodící museli být spící ležící, jak jsou dobře utahaní. Nejen fitkem je člověk živ... A argument, že když už něco dělám, tak pořádně... to hned ale neznamená, že tam budu trávit celý život a podřizovat tomu 100 % jídla, volného času atd., kort když se člověk nechystá na prkna a nemá jako kondiční cvičenec stanovené (vysoké) cíle. Jiná věc je ta, když někdo remcá, jak se pořád nezlepšuje a že genetika ho prostě strašně ovlivňuje, ale přitom mimo fitko chlastá, jí polovičatě a na regeneraci kašle.
_________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
Díval jsem se na ten IIFYM calculator a vyplivnulo mi to cca 55 - 69 g vlákniny/den Není to nějak moc? (Ikdyž jsem rozměrově podobnej spíš malýmu koni než člověku)
_________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
Nemluvil sem konkretne o fitku ale o sportu nebo necem cemu se clovek venuje vic obecne.
Moc se vam omlouvam ale vidim ze podobny nazor ma Esko Marelyn0 a Deadlift a sec uzivatele Esko i Marelyn maji urcite hodne dobre znalosti z oblasti vyzivy etc vydim u vas i jiny spolecny rys a jesli tam nahodou nebude zakopany pes... no a Deadlift to je kapitola sama pro sebe - tohle neni utok ani porusovani pravidel ale proste fakt.
Hold je asi tessi si rict abych mel vysledek xy musel bych obetovat jeste vic sveho pohodli casu (cehokoli) a oprit se do toho, ale to se mi nechce, nemam na to (cokoli). Radej se kluci poplacejte po ramenech jak ste strasne stastni a jak ste to vlastne vsechno chteli bo 1000x. Ted uz jen chyby aby nekdo prisel z tou hymnou vsech loozeru "Neni duelzite vyhrat, ale zucastnit se..." Chapu ze obcas clovek prohraje protoze souperi sou proste lepsi, stesti... dulezite je ze ja vim ze sem do toho dal v ramci moznosti vse, ale jit tam s tim ze mi to nevadi je proste ztrata casu a pro me nesmysl...
_________________ Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
Chlape, jenže my se nechápeme. Více nadhledu by neuškodilu. Ty vidíš problematiku buď černě, nebo bíle. Nic mezitím. To, že to chceš dělat na stoprocent, to tě určitě šlechtí a nikdo proti tomu nemůže říct ani ťuk. Navíc kdo říká, že když člověk příjde do fitka (nebo jde dělat jinou PA), tak maká na půl plynu? Tady jde o to, že tomu fitku/sportu už člověk neobětuje tolik času, kolik třeba obětoval dříve. Priority se s věkem mění, každý jsme jiný a každý máme jiné cíle. Ty vnímáš život jinak, já vnímám život jinak. Kdybychom byli všichni stejní, tak se do fitka ani nevlezeme a chrápem všichni s jednou babou :) Jde prostě o to, co statního tě naplňuje v životě a jak ten žebříček hodnot máš nastavený. A to se s věkem, jak jsem řekl, mění. Někdo fitku/sportu propadně a nepustí ho to nikdy a někdo to bere jako solidní nástroj na udržení se v kondici a udržení slušně vypadající postavy a věnuje více času něčemu jinému, protože CHCE nebo momentálně MUSÍ, ne protože je línej dělat něco pořádně a často. Rozumíme si?
_________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
medwed - asi mám slabší chvilku a nechápu v čem jsem kapitola sama o sobě?
Nějak nevidím co jsem komu poradil špatně. Nějaký ten rok jsem odtrénoval a odzávodil. Odtrénoval pár cvičenců a metabolismu snad taky nějak rozumím, když mě to tak nějak živí už víc než deset let a blbej snad taky úplně nebudu, když jsem vyvinul více než 80 produktů,které používají v laboratořích po celé Evropě a některé jsou světově unikátní.
Takže, co se Ti medvěde nezdá??? Nějak nechápu ten Tvůj výrok. Vysvětlíš mi ho?
...a pokud to tak žeřeš (doufám, že Ti není náct, to bych pak ten přístup chápal)...napiš mi jen tak pro zajímavost Tvoje nějaké cíle, případně to čeho jsi zatím dosáhl - objemově, silově.
Naposledy upravil Deadlift dne st březen 25, 2015 9:07 pm, celkově upraveno 2 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru