Díval jsem se na ten IIFYM calculator a vyplivnulo mi to cca 55 - 69 g vlákniny/den Není to nějak moc? (Ikdyž jsem rozměrově podobnej spíš malýmu koni než člověku)
Průměrně bývá doporučovaný cca 30g denně. Když si tipnu, že je to braný na 75kg člověka, tak u tebe by to mohlo být při 120kg cca 50g.
Každopádně, já když měl ve stravě něco přes 60g vlákniny, tak jsem skoro pořád seděl na záchodě. Pokud to teda bylo tím.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Esko: Celou tuhle diskuzi jsem rozjel protoze mi proste vadi ze nekdo (grimley) se tu tvari jako mistr sveta protoze on si trenuje pro sebe kazde 2 mesice neco jineho a vysledky 0 0 nic (jo promin prosel ses na cas parkrat v lese)... Chapu ze si nekdo trenuje pro radost, rehabilitacne, upousti paru, ale cpat to ostatnim a tvarit se ze tohle je neco vic nez lidi co sou tomu fakt oddani a snazi se tomu podridit jak jen to jde je pro me proste jak cerveny hadr na byka a moza proto je ta reakce tak radikalni. Nemyslim si ze tim ze kdyz je to pro me tak dulezite jsem vic nez vy protoze chapu ze zivot je otazkou priorit a ty ma kazdy jinak, ale at se druha strana netvari ze hobby pristup je vic...
Deadlift: Kdyz ctu tve prispevky a vim tech par informaci cos tu o sobe napsal tak to na me pusobi dojmem ze si strasne rad za to ze ty tisice najezdenych km a obetovanych hodin ti prineslo uspech v podobe toho ze ti asi vzkveta byznys a dari se, ale obcas mam z tvojich prispevku pocit ze ti je je lito ze to zraneni / prace te dostalo do stavu ze je pro tebe 99% cviku zakazanych a tvoje telo funguje na pul plynu a jsi asi uz za hranici ze ktere nebude v soucasnem tvem zebricku priorit cesta zpet a chodis tu hlavne upoustet paru a "hatovat" lidi co treba maji horsi robotu ktera je nenaplnuje jak tebe atak se realizuji treninkem bo je to vic bavi atd.
Hulkie: Nact mi neni uz dlouho a asi plati ta poseldni veta co sem napsal Deadliftovi a furt si pamatuju jak sem pred x rokama jeste delal vysku a sport byl pro me priorita a kluci z klubu mi rikali ze jak zacnu delat tak se to zmeni ale nezmenilo a zatim me to drzi. Otazka je co bude az prijdou decka.
Navic prispevky uzivatele Grimley na me uz asi pusobi stejne jak na tebe prispevky PMKB5 :)
Princ: Nejsem nejak extremne radikalni jen uz mi s tou propagaci flakani se bez vysledku a cilu dosla trpelivost...
_________________ Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
Díval jsem se na ten IIFYM calculator a vyplivnulo mi to cca 55 - 69 g vlákniny/den Není to nějak moc? (Ikdyž jsem rozměrově podobnej spíš malýmu koni než člověku)
Průměrně bývá doporučovaný cca 30g denně. Když si tipnu, že je to braný na 75kg člověka, tak u tebe by to mohlo být při 120kg cca 50g.
Každopádně, já když měl ve stravě něco přes 60g vlákniny, tak jsem skoro pořád seděl na záchodě. Pokud to teda bylo tím.
Čím jsi to naháněl? Okusoval jsi kůru ze stromů?
_________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
Medwed-to beru. Možná je to tím, že ty dotazy jsou za ty roky pořád dokola (a pořád blbější ). Beru si to k srdci a zkusím být více trpělivý při odpovědích.
Business není to hlavní - mě to prostě baví, vynalézat nové věci. Jak někoho těší 1 cm navíc na bicepsu, mě zase těší to, že můj výstup z vývoje někomu pomůže a třeba i zachrání život a nemysli, že to je nějaký med. Od té doby co jedu na vlastní firmu tak jen trnu co přijde, kde splatíme úvěry apod. Tj. žádný život zahálčivého milionáře o čemž by Ti mé šediny v 35 mohly vyprávět:o)
Nenaháněl jsem to ničím. Celozrnná žitná mouka má hodně vlákniny (už si nepamatuju kolik, musel bych to dohledat) + nějaká zelenina, ovoce a bylo to úplně bez problému. Popravdě jsem to ani nechtěl a netušil, přišel jsem na to náhodou, když jsem si to jednou zkontroloval.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Každý by si měl cvičit jak chce a jíst také jak chce. Z medvěda je cítít závist, že někteří lidé mohou cvičit a jíst jinak než on a být přitom zároveň mnohem více než on spokojeni.
Každý nech si verí čomu chce, mne to robí výsledky, som spokojný. To čo si každý s tohoto štýlu zoberie je na nom ;)
Jenže ty jsi (myslící) závodník...neee jako my hobby cvičenci :o)
Každopádně Ti držím palce.
Rozdiel medzi mnou (športovcom súťažiacim) a bežným športovcom (cvičencom hobby) je v tom (teda aspoň podla mna), že mám vyšší výdaj energie, poprípade aj viacej svalovej hmoty = môžem prijať viacej kalorii respektíve musím aby som dodal telu to čo potrebuje (samozrejme musím mať splnené aj základné makrá z bielkovín a tukov). Tým chcem povedať jedno, že IIFYM je pre každého aspoň trochu uvedomelého čo vie čo to je kalória :D
A ďakujem :)
_________________ Zaujímaš sa o IF alebo IIFYM, men's physique či skutočný naturálny rozvoj tela? tak čekni page: https://www.facebook.com/projectwv
Každý nech si verí čomu chce, mne to robí výsledky, som spokojný. To čo si každý s tohoto štýlu zoberie je na nom ;)
Jenže ty jsi (myslící) závodník...neee jako my hobby cvičenci :o)
Každopádně Ti držím palce.
Rozdiel medzi mnou (športovcom súťažiacim) a bežným športovcom (cvičencom hobby) je v tom (teda aspoň podla mna), že mám vyšší výdaj energie, poprípade aj viacej svalovej hmoty = môžem prijať viacej kalorii respektíve musím aby som dodal telu to čo potrebuje (samozrejme musím mať splnené aj základné makrá z bielkovín a tukov). Tým chcem povedať jedno, že IIFYM je pre každého aspoň trochu uvedomelého čo vie čo to je kalória :D
A ďakujem :)
O tom vyšším výdeji bysme se mohli hodně dlouho hádat.
Napsal bych to spíš tak, že proti někomu, kdo v práci sedí celej den na zadku, nesportuje a má míň svalové hmoty, budeš určitě mít vyšší výdej. :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru