Harleen´s Log-Ponyfitness :D

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 137, 138, 139  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Harleen´s Log-Ponyfitness :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zlata

PříspěvekZaslal: po březen 23, 2015 11:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata napsal:
23.3. Hamstringy, zadek, břicho - 1.fáze

po včerejším volníčku a celkově uplně dokonale báječném dni, nadherně odpočatá, namotivovaná - jsem se mohla vrhnout na trenális :D

Rumuni v superserii s ??rumuny? :D
20x 30kg hezky si najít tu polohu, kdy hamíky a zadek berou nejlíp, zadek co nejvíc vyšpulit a mírně pokrčit kolena... aaawww ten pocit!!!
20x 30kg ...přošlo mi to jako malo bejkarna, tak jsem si doběhla pro bagr tyč, naložila na 25kg, stoupla si do ní, přenést váhu na přední nohu, druhou lehce pokrčit v ukroku vzad a jedeeem)
13x 40kg / 10x 25kg ..
13x 40kg / 10x 25kg
13x 40kg / 10x 25kg..už se mi klepaly nožičky, chytalymě křeče při chuzi do hamstringu
13x 40kg / 10x 25kg..to už bylo vybrečený :D :D ještě že v Eagle Lifterně, vždycky duněj a řvou Rammsteini, Řezník nebo Ektor, nebo cokoli dle vkusu :D tak se to ztratilo.

přestavky 25-30s....na vydychaní

Zákopy
15x 50lbs
11x 80lbs
10x 80lbs
9x 80lbs
8x 80lbs aaaaauuu!!!
shazovana: 5x80lbs, 5x 65lbs,5x 50lbs vždy pořádně stisknout....
zase pauzy co nejkratší...nepocitala jsem to užměla jsem co dělat :D :D se sebou

Hýždě a hamstringy na Hyperextenzi
20x
18x hezky pěkně to procítit v hamstringách
16x tuhle serii víc duraz na zadeček
14x¨už nevim ani bolelo oboje hrozně :D
12x aarrgh

Hiptrust na zákopech
20x 65lbs
20x 80lbs nahoře s podržením, pomalu spouštět
15x 110lbs nene..
12x110lbs opět snaha o maximalni kontrakci

Donkey kicks
smrt prostě, tohle byl šílený po tom předchozim cviku :D
20x
20x
20x
20x
20x vymodleny, vybrečený :D :D vykřičený :D

plank

1x 2,5minuty
1x 2minuty

zkracovačky všemožnéé

10minut schody ve svižném tempu + 25minut napáse maximalni incline

no zas celej trenink odjet do hodiny :D :D strasnny tohle :D kde jsou časy kdy jsem tam byla jak draper klidněi 3 hodky :D (dobře tři jsou u drejpříka uplný nic :D ), ale tohle je fakt nechutny tempo, ale neda se svítit :) pokud mi to hne s formou tak to budu milovaat

a večer po práci bych se chtěla dokopat na druhou fázi :D tak se nechame překvapit:D

EDIT:
2. fáze.:
hodinka svižnější prochazky do kopce :)

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Zlata

PříspěvekZaslal: út březen 24, 2015 5:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

24.3.Biceps, Triceps

včera jsem si něco pošlamtala s hamíkem, noc byla šílená, téměř probděná, takže rano hnedka uvařit na celý den a dopajdat se k fyziovi...je to hrozný ras :D před 2 hodiny práce, vzal mi i lýtka a bederku...u lýtek jsem se rozbrečela...a nestydim se za to :D dostala me jeho hláška "některý holky to maj rády tvrdě a když je to bolí", tak jsem nevěděla jestli vyprsknout smíchy, nebo brečet ještě víc...smích vyhrál ...po dvou hodinach, nohy jak z tvarohu :D Plajdáčky.

následoval rychlo trenink :)

Bicepsový zdvih s jč soupažně
12x 7kg
10x 10kg
10x 10kg
8x 12,5kg
7x 12,5kg
7x 12,5kg

pauzy 20s

Scottowka
11x 20kg
10x 20kg
8x 20kg nešlo to už, pálilo, tahalo :D shodila jsem kilicka a jedem
8x 17,5kg ffuuuaarrkkkk pěkně až dolu a nahoře zatnout!
8x 17,5kg to samé, nahoru snaha o dynamiku a dolu pomaličku spouštět..aaaaaa!!!!
pauza 20s

Kladiva
12x 10kg
10x 12,5kg
10x 12,5kg
10x 12,5kg

pauza 30s

Tricepsová kladka
12x 60lbs
10x 70lbs
8x 90lbs
8x 90lbs
6x 90lbs + 6x 80lbs
8x 70lbs s podrženííííím
pauza: 20s

Lano za hlavou
10x 50lbs
8x 60lbs
8x 60lbs
8x 60lbs
8x 60lbs
pauza 15s

Dipy s dopomocí
7x
6x
6x těžký hodně těžký
5x
5x
pauzy 15sekund...chcipala jsem :D
pak snaha o nějaký úzký kliky : D
6x
5x
5x
5x

další hrozně rychlej trenink :D ale těšim se na čtvrtek, sice bude nule sachru, jinak si vše držim okolo 100-150..ale pojedou se výkonnostně nohy, tak si naposledy zablbnu a zkusim kolik vytahnu na dřep a pátek zacukruju :)

20minut pás :)

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Turakam

PříspěvekZaslal: út březen 24, 2015 5:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja som zvedavý, že či ty ešte budš cvičiť tak o tri roky, ale už budeš totál k. o., lebo tak mladá holčina, aby cvičila nejaký ten rôčik, podotýkam, bez toho, aby robila nejaký seriózny sil. šport na vrch. urovni popri tom všetkom, a bolo nutné neustále sa dávať dokopy u kadejakých odborníkov, tejpovať sa, fyzio a pod. no, nulovať, neviem, či to ide teda správnym smerom, každopádne sa však pohybuješ v prostredí plnom kapacít športu, tak holt, teda verím, že niečo nakoniec ukuchtia a nezhasneš sa sama skôr, ako to vlastne celé začalo naberať obrátky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ygg

PříspěvekZaslal: út březen 24, 2015 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na to si prostě musí přijít sama ... a protože je to fajn pěkná holka, tak my ostatní jí můžeme jen držet palce, ať je to včas, než se to posere tak, že už to skutečně v cajku nebude nikdy.

Na druhou stranu, ono to BDSM má své kouzlo, a najít slušné fitko je rozhodně snazší, než dobře vybavenou mučírnu, takže vlastně proč ne ...
Zlata

PříspěvekZaslal: st březen 25, 2015 3:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chlapi, děkuju moc za kritiku i starost, jednou se třeba zklidnim :) Toho fyzia a maséra v jedné osobě mam už dlouho, kvuli skolioze a dřívějším problémum s vyoseným obratlem...
Navíc mam jeho služby jako sponzorsky dárek v rámci Eaglu, tak proč toho nevyužít :)

25.3. Záda, hýždě - lehce
Trenink byl svižný, procítěný, a lehčí, "šetřím" si záda totiž na sobotu :D to jak doufam, bude veliký

Stahování horní kladky s jednoručníma adapterama s rotací
12x 55lbs
12x 55lbs s podržením v zatnutí 2s
12x 55lbs pomaličku spouštět
10x 55lbs absolutní kontrola pohybu, každé opakovani stisknout na max
10x 55lbs

Veslo s jč adaptery s rotací
12x 40lbs
12x 40lbs
10x 55lbs opět s podržením
10x 55lbs
10x 55lbs

Pullover na horní kladce
12x 60lbs
12x 60lbs podržet
12x 70lbs pomaličku spouštět
12x 70lbs každé opáčko stisknout a podržet co nejdýl
11x 70lbs ááááááááááááááá

Hyperextenze
12x
11x
11x
10x
10x
10x

Abdukce
14x 120lbs + 10x 135lbs
12x 135lbs + 10x 150lbs
10x 150lbs + 8x 165lbs

Donkey kicks
20x
20x
15x
15x
15x

Schody 10minut + 20minut pás max. incline

Pauzy mezi seriemi jsem se snažila držet do 30sekund

dneska uplně úžasná bašta :D :)
450g kančího masínka,
4vejce,
1kilo ruzné zeleniny,
15g makadamiových ořechů
50g pohankových vloček

samozřejmě rozdělené do celého dne

Venduli

PříspěvekZaslal: čt březen 26, 2015 12:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

50g pohankovych vlocek chudaku, chce se mi brecet i za tebe
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt březen 26, 2015 3:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata napsal:

dneska uplně úžasná bašta :D :)
450g kančího masínka,
4vejce,
1kilo ruzné zeleniny,
15g makadamiových ořechů
50g pohankových vloček

samozřejmě rozdělené do celého dne

ta posledni veta me dostala...me to prislo jako jdno super pekne velke a syte jidlo
Zlata

PříspěvekZaslal: čt březen 26, 2015 3:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Venduli napsal:
50g pohankovych vlocek chudaku, chce se mi brecet i za tebe

Jáááj nene :D :D :D pročpak? Já to zvládám v pohodě uplně :D :) jen teda večer mívám hodně estrogenový stavy :D lítostivost, citlivost, slzení u filmů a tak :D :) ale jinak jsem porad nějak v klídečku ještě

Zlata

PříspěvekZaslal: čt březen 26, 2015 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

26.3. Nohy

dneska blbina na nohy, zkouška jak to pujde...

Výskoky na 70cm bednu
10x
10x
10x

Dřepy
5x 50kg
5x 60kg
5x 70kg
3x 80kg
1x 90kg !!!! PR těžký už beru pásek
1x 90kg
1x 95kg PR!!! už i s bandážemi
FAIL? 100kg...jen na paralel rozhodilo mě to, píchlo v hamstringu
FAIL.. 100kg...chtěla jsem jit co nejhlouběji a prostě to pokořit!!, a pak se mi propadly nohy docela dost jsem se toho lekla to trojmístný číslo...nějakej blok v hlavě či co :D ale po závodech si to dřepnu :) budu hezky na cukrech a pujde to...věřim tomu.
1x 95kg zas najednou lehký prostě, nechápu to
1x 95kg taky v pohodě
1x 90kg

Vypalovačka v superserii Předkopy/ Zákopy
25x 45lbs / 25x 40lbs
20x 60lbs / 20x 50lbs
15x 75lbs / 15x 60lbs
10x 90lbs / 10x 75lbs
8x 110lbs / 8x 85lbs
5x 135lbs / 5x 95lbs
bez pauz najednou všechno prostě uplně aaaaaaaaaaaaaaa :D

Výpady s 5kg jendoručkou v superserii s výpady v přeskoku
15x / 10x
15x / 10x
12x / 10x
12x / 10x

Pás 20minut

Naposledy upravil Zlata dne čt březen 26, 2015 8:55 pm, celkově upraveno 1 krát
Draper

PříspěvekZaslal: čt březen 26, 2015 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:

Proc blbina? to uz radej pises preventivne , abys zabranila nezadoucim diskuzim co? :D

Nahodou ale dobry...ne to by bylo jen za 3, takze vynikajci ! Kdyz 95 bylo lehky a jeste po failu, tak ta stovka musela sakrys padnout taky, jen jak rikas, asi blok v hlave a respekt z vahy a nebo jsi do te serie proste blbe vlitla :) Spatnej set up, spatne dychani a dalsi mozne faktory. Ono u tech maximalek, tam uz hraje roli kazdej malej detail. Ale v diete 95kg a na holku (i kdyz sice ne z planety Zeme :D ) ? Smekam...
Zlata

PříspěvekZaslal: čt březen 26, 2015 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
citace:

Proc blbina? to uz radej pises preventivne , abys zabranila nezadoucim diskuzim co? :D

Nahodou ale dobry...ne to by bylo jen za 3, takze vynikajci ! Kdyz 95 bylo lehky a jeste po failu, tak ta stovka musela sakrys padnout taky, jen jak rikas, asi blok v hlave a respekt z vahy a nebo jsi do te serie proste blbe vlitla :) Spatnej set up, spatne dychani a dalsi mozne faktory. Ono u tech maximalek, tam uz hraje roli kazdej malej detail. Ale v diete 95kg a na holku (i kdyz sice ne z planety Zeme :D ) ? Smekam...

Přesně tak :D
děkuju moc :)) chtěla jsem si zkusit tu stovečku, takže zklamaná jsem ale zas je fakt, že ted musim se soustředit na to, že muj cíl je vypadat dobře na prknech a ne tahat metrák (ale sakra mě to vrta furt hlavou a svrbí mě dlaně :D ) , takže s maximálkama si mužu hrat po sotěži, že jo! :D
A jo je fakt, že jsem měla poprvý bandáže....je to novej pocit pro mě, plus jsem si to chtěla zkusit na nule sachrů, to za další, pak je to Xtej trenink v řadě bez dne volna, málo spánku, bez stálýho sparinga, ale těch 95 potěšilo :) o 15kg si navýšit maxku v dietě zahřálo u srdce :) [/u]

Draper

PříspěvekZaslal: čt březen 26, 2015 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S tou strategii jak se rozcvicit nez se dostanes k jednickovym serii ti nekdo radil? u tech serii 5x70 a 3x80, tam byla hadam dost rezerva. ?
Treba ta 2. serie s 90kg tam byla celkem zbytecna , mela jsi hned jit na 95, ale zase nemyslim si, ze to tu 100 nejak ovlivnilo.

Mohla sis jeste zkusit z te posledni serie s 95kg sundat treba na 70kg a dam max pocet reps. Byla bys prekvapena, jak by to pocitove strasne zleklo a dala bys vic opakovani nez bys obvykle dala. To je takovej peknej oblbovak CNS.
Zlata

PříspěvekZaslal: čt březen 26, 2015 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
S tou strategii jak se rozcvicit nez se dostanes k jednickovym serii ti nekdo radil? u tech serii 5x70 a 3x80, tam byla hadam dost rezerva. ?
Treba ta 2. serie s 90kg tam byla celkem zbytecna , mela jsi hned jit na 95, ale zase nemyslim si, ze to tu 100 nejak ovlivnilo.

Mohla sis jeste zkusit z te posledni serie s 95kg sundat treba na 70kg a dam max pocet reps. Byla bys prekvapena, jak by to pocitove strasne zleklo a dala bys vic opakovani nez bys obvykle dala. To je takovej peknej oblbovak CNS.

Jela jsem podle dnešního sparinga co chtěl jet pětky, pak trojky a pak po jedničkach :) tak jsem vláčkovala s nim. Jj taky si myslim, že jsem měla přihodit rovnou, příště to tak udělam, že pojedu každou serii vejš :) hihi to jo ono pak už i ty vypady s pětkama byly hrozně těžký, nožky uplajdaný :) ale jako husta strategie, určo pak zařadim :)))) děkuju

Maerlyn0

PříspěvekZaslal: čt březen 26, 2015 10:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gratuluju, 95 kg je na holku úplně suprový a se svým progressem se brzo dostaneš mnohem výš Jen se bojím, aby ses nepřepálila, ale tak ty jsi jiná úroveň, než normální lidi
Gohan

PříspěvekZaslal: čt březen 26, 2015 11:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

To jsem delaval u benche, posledni serka se stovkou. Jako zda se to fakt strasne lehke, az moc a paradox je, ze ti sila zacne odchazet, ale i ty posledni opacka co jsou uplne na krev, ti prijdou lehke, ale svaly proste uz nemuzou.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 137, 138, 139  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: