ARENA DREAM TEAM - PKK&GLM&KMZ

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 86, 87, 88  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - ARENA DREAM TEAM - PKK&GLM&KMZ  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> ARENA DREAM TEAM - PKK&GLM&KMZ
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Magumi

PříspěvekZaslal: pá březen 27, 2015 11:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím, že jsi podala skvělý výkon, načasování formy možná úplně nevyšlo, ale i tak máš můj obdiv. :) A za další tři měsíce můžeš být o kus dál, a klidně si z Finska přivést zlato. :)

To zranění máš z těch kruhů, jak jsi spadla? Nechápu, jak ses z toho dokázala takhle dostat, tři zlomené obratle a dvě plotýnky, to je fakt devastační.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Moocha

PříspěvekZaslal: pá březen 27, 2015 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

HÝBÁNÍ
15 minut

ZVEDÁNÍ

TGU s 20KB (25)
5+5

Mrtvý tah (mix)
rozcvička do 5x140
3/ 150 - 150 - 150

Shyby +20KB
5 - 5 - 5 - 5

Stojka
5x

Úchop 5x10x20kg
Ramena 5x10x5kg

-----

Dneska PM se Smetáčkem. Pak pár sérií neskutečně namotivovaných pozvedů.. Po včerejšku to ani jinak nešlo

Jo, ráno jsem koukal na výsledky ME v RAW trojboji. Nejnižší total u juniorů do 83kg byl 540, nejvyšší 730. Plakal jsem a pak šel cvičit
smetak

PříspěvekZaslal: pá březen 27, 2015 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DSK

27.3.2015
primal move

celni drep - up to 5x2 67,5kg
bench - up to 5x2 67,5kg
pozved - up to 5x2 110kg

Shyb: 3,4,4,4

pumping bicak, predlokti
30/15 12 kol pytel

Intimni PM chvilka s Kubickem az z toho kotniky praskaly
Trenink po nocni a vsechno tezky, nicmene pohonil som
kulíšek

PříspěvekZaslal: pá březen 27, 2015 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Myslím, že jsi podala skvělý výkon, načasování formy možná úplně nevyšlo, ale i tak máš můj obdiv. :) A za další tři měsíce můžeš být o kus dál, a klidně si z Finska přivést zlato. :)

To zranění máš z těch kruhů, jak jsi spadla? Nechápu, jak ses z toho dokázala takhle dostat, tři zlomené obratle a dvě plotýnky, to je fakt devastační.

Díky moc ještě jednou všem :)

Do Finska se chci samozřejmě připravit mnohem lépe, ale budu moc happy za jakoukoli medaili. Přeci jen je to muj první rok, že :D

A to zranění... ano, pamatuješ si dobře... ono se to začalo projevovat více až nějaké době... ty svaly postupně přestávaly pracovat, až to letos v lednu došlo tak daleko, že se s tím nedalo fungovat skoro vůbec... začala jsem to řešit, až když to zašlo fakt do extrému, no... Ono tomu to, že jsem toho moc nenacvičila loni fakt nepomohlo... Dneska jsem byla na fyzio opět a říkala, že to chce ještě hodně práce, ale že se to spraví...

@Magion: Viz výše. Ty tréninky, co jsem jela dřív byly super. Ber to tak, že mě to živilo. Ráno jsem vstala, šla jsem trénovat, pak znovu a pak třeba znovu, ale dobře jsem jedla, spala i po obědě a trénovala... no.. klidně 10 hodin denně, ale bylo to dobře poskládané. Nepřetrénovala jsem se, nebyla jsem před tím zraněná. Tohle byla prostě hovadina, no...

A pozved - já mám osobák sumo stylem, ale klasikou jsem taky dávala ke 200 raw... Nic méně jsem se narodila trochu pochroumaná, (to by vydalo na knihu.. proto nemám ráda nesmyslné výmluvy:) mám dysplazi kyčlí a ehm... během přípravy se mi povedlo si jednu kyčel vyhodit na 130kg dřepu (GLM mě zachraňoval. Myslím, že byl tenkrát ve větším šoku, než já :D). Nějak nemám potřebu se vymlouvat, resp vůbec o takových věcech mluvit veřejně... ale od té doby to fakt fest bolí, takže to je jedna z těch bolístek, co je třeba vyřešit. Hodně to bylo bohužel vidět včera na těch mých dřepech. Když jsem koukala na ty fotky, jak to vypadalo zepředu, bylo mi líto těch nebohých lidé, co na to museli koukat. Sumo (tedy sumo bez zpevnění kyčlí dresem) na moje kyčle tedy určitě ne, ale uvažuju o tom, že právě kvůli zpevnění těch vazů zařadím nějaké lehčí pozvedy mix stylem a uvidíme, co z toho bude :)
spekounP

PříspěvekZaslal: pá březen 27, 2015 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je masakr
moc jsem ti fandil a tvůj výkon obdivuju, ale to co tady píšeš úplně zásadně mění můj pohled na věc máš můj obrovskej respekt
kulíšek

PříspěvekZaslal: pá březen 27, 2015 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
To je masakr
moc jsem ti fandil a tvůj výkon obdivuju, ale to co tady píšeš úplně zásadně mění můj pohled na věc máš můj obrovskej respekt

Díky, ale já to vůbec nepíšu, abych si tu poplakala. To, že jsem nedala, co jsem mohla/měla bylo zapříčeněné hlavně špatným načasováním, to se stává :)

Co se týče mých kyčlí a zad (a pár dalších věcí, o terých psát už vůbec nebudu)... hraju s kartama, které mám. Nebrečím, neztěžuju si, prostě beru věci, jak jsou a bojuju za to, abych ze sebe dostala to, co půjde... a když to nepůjde... no... hlavně, že je sranda a máme se rádi
magion

PříspěvekZaslal: pá březen 27, 2015 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vsak my to neberem jako narikani. Ale jako fakta. A teda jako klobouk dolu, ty vykony jsou skvely, ale pokud si musela prejit pres takovy prekazky, tak se da opravdu jen rict respekt. Mas srdce bojovnika...
Magumi

PříspěvekZaslal: pá březen 27, 2015 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kulíšek napsal:
Nebrečím, neztěžuju si, prostě beru věci, jak jsou a bojuju za to, abych ze sebe dostala to, co půjde... a když to nepůjde... no... hlavně, že je sranda a máme se rádi

Tebe nejde nemít rád. :) A určitě by nikoho ani nenapadlo si myslet, že si stěžuješ; naopak se všichni těšíme, až jim to ve Finsku natřeš. :)

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
smetak

PříspěvekZaslal: pá březen 27, 2015 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to zkratka pandanator.
Moocha

PříspěvekZaslal: so březen 28, 2015 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SEMINÁŘ PRIMAL MOVE

Ahoj :)
naše jediná a jedinečná Pája, alias Kulíšek, alias Pandator 3000, alias ta paninka, co skončila předevčírem 3. na ME v trojboji, pořádá semináře u nás v ARENĚ Pavly Kladivové.
Jeden z nich je i na Primal Move , který tu v Aréně provozujeme snad všichni.

No a že chceme Primal Move rozšířit do světa a udělat lidi pohyblivějšími a zbavit je všech bolístek (kolena, kyčle, ramena, hlava, vyber si sám..), rádi bychom s tím vším obeznámili i Vás, co nás pozorujete a poctivě čtete náš log :)

Seminář je 5.4. a přihlásit se můžete tady. U recepce stačí říct, že jste z fora ronnie a dostanete slevu 200kč.

Kdo to má daleko, nebo nemá ten den čas, musí zrovna hlídat děti nebo kropit zahrádku, nevěšte hlavu. Máme pro Vás video rozcvičku, kterou zvládnete úplně všude a za všech okolností.

Jestli se ale přeci jen chcete dozvědět víc, třeba proč provádět primal move, jak to všechno funguje a co ty zprvu podivné a nepochopitelné cviky dělají, nebo jak opravit Vaše konkrétní bolístky a dysbalance, neváhejte se přihlásit :)
DolceGusto

PříspěvekZaslal: so březen 28, 2015 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

odpocivame, jime, pijeme.. pandici musim obskakovat, protoze je momentalne nemohouci ..a tak si zijeme v pandi nore

Turakam

PříspěvekZaslal: so březen 28, 2015 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fandím vám všetkým, ste skvelí tím, Fínsko si užijete!
kulíšek

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2015 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Tebe nejde nemít rád. :)

To by ses divil, kolik takových je...
Je fakt, že spousta z nich mě v životě nevidělo, nezná... ale víš, jak to je :)

@Turakam - díky. Už plánujeme výlet. Kolem nás je ještě dalších pár lidí, co by chtěli jet, tak to vypadá na celkem dobrou akci. A snad tam tedy i něco zvednu

Jinak už máme sepsaný trénink na následující týdny. Je to více do kondice, hodně OTM, bouchání, ale i hodně kompenzaček. Musím se dát trochu dohromady zdravotně. Na papíře to vypadá jako velká legrace... Těšíme se moc, zítra to vypukne
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2015 11:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kulíšek napsal:
Magumi napsal:
Tebe nejde nemít rád. :)

To by ses divil, kolik takových je...
Je fakt, že spousta z nich mě v životě nevidělo, nezná... ale víš, jak to je :)

Tak já tě třeba znám i jsem tě na živo párkrát viděl co si tak pamatuju a i přes to tě taky nemám rád!

Pěkně Prdka! Gratulace k Evropě.

Chtěl jsem se přijet podívat live, ale nevyšlo mi to v práci.
kulíšek

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2015 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
Tak já tě třeba znám i jsem tě na živo párkrát viděl co si tak pamatuju a i přes to tě taky nemám rád!

Pěkně Prdka! Gratulace k Evropě.

Chtěl jsem se přijet podívat live, ale nevyšlo mi to v práci.

Držtičko!!

Díííík, o nic jsi nepřišel... Roman dorazil až někdy ku konci a potkali jsme se ve chvíli, kdy jsem zběsile běhala po hale a sháněla vlajku (marně :)).... Jeho komentář - cituji: "copa to bylo?" hovoří za vše

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - ARENA DREAM TEAM - PKK&GLM&KMZ Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 86, 87, 88  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: