|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so březen 28, 2015 9:38 am Předmět: |
|
|
PMKB5, díky Pavle za radu, cením si jí. Vysvětlím ti svůj postoj. Uzavřel jsem se sebou dohodu, že tento trénink je nejlepší, jaký může být a přinese mi úžasné výsledky. Tím je na 40 dní všechno určeno. Někdo možná může nabýt dojmu, že by třeba chtěl něco změnit, ale to je zase jeho dohoda. Já mám tu, kterou jsem popsal a trénink mi přináší úžasné výsledky.
Pitkin, :-) ono to zní jako legrace, ale je to fakt. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pitkin

|
Zaslal: so březen 28, 2015 9:41 am Předmět: |
|
|
daymoon: Ale vždyť jo :-) Sám podle toho cvičím _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: so březen 28, 2015 9:54 am Předmět: |
|
|
Proto jsem poznámku napsal nesměle šeptem :-)
Selhání nepřipadá v úvahu - budu samozřejmě i nadále sledovat! _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Eror
|
Zaslal: so březen 28, 2015 11:54 am Předmět: |
|
|
| PMKB5 napsal: | | [Jen poznámka na okraj, pro kluci co jedou 40 dní program - je mi jasný, že ne vždy máte spottera, anebo k dispozici klec, ale osobně bych volil místo Military Pressu Bench Press. MP mám o hodně radši než BP, ale obávám se, že MP potřebuje o hodně, hodně větší objem.] |
Sorry za spam logu daymoon. Chcem sa opýtať prečo MP potrebuje väčší objem práce ako BP ? Ja idem v tomto programe Floor Press, práve preto, že väčšinu času cvičím sám.
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: so březen 28, 2015 2:12 pm Předmět: |
|
|
Zkušenosti x desítek let z dob, kdy se na olympiádě ještě pressovalo, + ověřeno z vlastního cvičení a výuky. BP anebo FP stačí menší objem, MP vyžaduje celkový objem v týdnu o hodně, hodně větší.
MP je fajn zařadit jako kompenzaci BP (alá Rippetoe, a třeba i Wendler), ale pokud by se v něm chtěl člověk nějak výrazněji zlepšit (a dosáhnout toho, čemu můj učitel Pavel T. říká "entry level strength", tj. polovina vlastní váhy na každou ruku s kettlebell, anebo vlastní váhu s velkou činkou), je třeba sekat spousty sérií po řekněme 2-3 opakováních (a tím nemyslím s 2-3 RM, ale řekněme 5RM).
FP dobrá volba, a daymoon díky MP zesílí tak jako tak, takže cajk. Konec spamu logu, sorry za offtopic. _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so březen 28, 2015 7:33 pm Předmět: |
|
|
Já jsem taky uvažoval o floor pressu, který jsem cvičil před pár lety, ale i když jsem ho před nedávnem zkusil zase (v jednoruční i obouruční variantě), nesedl mi tak, jak bych chtěl. Asi 4 týdny jsem měnil techniku a pořád jsem si po cvičení cítil nepříjemné táhnutí v části u podpaží jako někde u vnějšího úponu, tak jsem ho vyřadil. Military press je pro mě v tomto ohledu snažší, protože mi podobné problémy nezpůsobuje.
Obecně bych nejradší cvičil bench press, ale nemám doma lavičku a ani ji nechci, dělal bych tím z pokoje posilovnu a nyní můžu všechno schovat a nikdo nepozná, že se tam cvičí. Nebo pozná, ale místo to nebere. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: so březen 28, 2015 8:32 pm Předmět: |
|
|
U mě MP vede na celé čáře (protože v něm narozdíl od BP mám alespoň nějaký solidní čísla ha ha). Dojeď 40 dní, testni max, uvidíme :-) _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne březen 29, 2015 8:38 am Předmět: |
|
|
Posun u MP zjistím, to by mělo jít snadno. Mým cílem je ale udržet tah a vylepšit dřep. Sice je v tom tréninku jen málo cviků, ale i tak nemám kapacitu na vylepšování všech. Někdo to někde psal, možná ty Pavle, že kdo honí moc zajíců, nechytí žádného. Ten dřep zatím cítím, že by mohl jít. Minimálně na vysoká frekvence mi vylepšuje techniku. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: ne březen 29, 2015 8:58 am Předmět: |
|
|
Zesílíš celkově, a bez nějakého psycho bušení. Easy Strength, o to jde. _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne březen 29, 2015 1:28 pm Předmět: Re: daymoon - bad intentions |
|
|
29.3.2015
A KB swing 2x25x24kg
B KB TGU 2x2x24kg
military press 2x5x56kg
deadlift 2x5x136kg
back squat 2x5x70kg
pull ups 10x
TRX abs fallout 5x
Po včerejších dvou kolech laser game areny mám parádně zničený stehna a omlácený kolena od toho plížení a rychlých startů. Je to ale parádní akční kardio. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po březen 30, 2015 3:37 pm Předmět: Re: daymoon - bad intentions |
|
|
30.3.2015
A KB swing 2x25x24kg
B KB TGU 2x2x24kg
military press 5x56kg, 3x61kg, 2x65kg
deadlift 5x136kg, 3x145kg, 2x154kg
back squat 5x74kg, 3x87kg, 2x105kg
pull ups 10x
farmers walk 2x24m x 80kg
Dnes jsem při tréninku zažíval čisté štěstí. Bylo to perfektní. Všechno se povedlo. Rád cvičím v pracovní dny a pondělí je asi nejlepší na cvičení. Jsem odpočinutý po víkendu a po dni v práci rozcvičení, rozhýbaný a dobře rozjetý. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
šmajdy
|
Zaslal: po březen 30, 2015 4:00 pm Předmět: |
|
|
dlouho jsem na forum nechodil a včera jsem na tebe narazil a budu sledovat,taky jsem začal s tímto tréninkem.takže budu sledovat !
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po březen 30, 2015 4:34 pm Předmět: |
|
|
To jsem rád, jak je ten trénink vskutku nakažlivý :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út březen 31, 2015 3:31 pm Předmět: Re: daymoon - bad intentions |
|
|
31.3.2015
A KB swing 2x25x24kg
B KB TGU 2x2x24kg
military press 2x5x56kg
deadlift 2x5x136kg
back squat 2x5x74kg
pull ups 10x
TRX abs fallout 5x
Jsem si při tréninku uvědomil, že to táhnu zase šestý den v kuse, tedy zítra jsem si naordinoval pauzu :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|