|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vlkisekk
|
Zaslal: so březen 28, 2015 8:07 pm Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | 1. kde kupujete 500g vloček za 15kč? v roce 2000? a nebo kupujete ty hnusný, plný bordelu, který by nežral ani kůň?
2. rozmixovaný ovesný vločky jsou stejně humus, kterej nabyde do konzistence hovna a nedá se to pít
3. rozmixovat doma ovesný vločky do podoby jako IO opravdu nejde, to by mi dřív shořel mixér než bych z nich udělal mouku |
V kazde prodejne lidl koupis jemne vlocky za 15 kc, v tescu jsou jemne tusim za 19
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Miro96
|
Zaslal: so březen 28, 2015 8:19 pm Předmět: |
|
|
po přidání proteinu nebo gaineru to získá uplně stejnou chut jako nějaký koktejl a máš to v sobě za pár minut. není nic jednoduššího :) osobně mi dělal mnohem větší problém ze začátku tvaroh než tohle.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so březen 28, 2015 8:25 pm Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | Já je stejně nejím, ale moc nechápu ten hate na IO.. proč nikdo nevyčítáte deadliftovi, že si kupuje emco instantní vločky, který taky vyjdou 2x dráž než normal vločky | ...jsem holt snob:o)...a taky flame o vločkách je naprd:o) to se nedá s koulařema srovnat (netuším kolik ty EMCO vločky stojí:o)))
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so březen 28, 2015 8:59 pm Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | 1. kde kupujete 500g vloček za 15kč? v roce 2000? a nebo kupujete ty hnusný, plný bordelu, který by nežral ani kůň?
2. rozmixovaný ovesný vločky jsou stejně humus, kterej nabyde do konzistence hovna a nedá se to pít
3. rozmixovat doma ovesný vločky do podoby jako IO opravdu nejde, to by mi dřív shořel mixér než bych z nich udělal mouku |
to ze jsi slečinka je ale tvuj problem
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: so březen 28, 2015 9:31 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | Riku napsal: | 1. kde kupujete 500g vloček za 15kč? v roce 2000? a nebo kupujete ty hnusný, plný bordelu, který by nežral ani kůň?
to ze jsi slečinka je ale tvuj problem |
Jistěže ty alfasamče
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: ne březen 29, 2015 4:40 am Předmět: |
|
|
No comment
|
|
| nahoru |
|
 |
KT
|
Zaslal: ne březen 29, 2015 8:12 am Předmět: |
|
|
Instantní vločky mají za pár korun třeba v Kauflandu.
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: ne březen 29, 2015 8:17 am Předmět: |
|
|
| KT napsal: |
Instantní vločky mají za pár korun třeba v Kauflandu. |
A jak moc "instantní" jsou?
|
|
| nahoru |
|
 |
KT
|
Zaslal: ne březen 29, 2015 8:22 am Předmět: |
|
|
| člověk napsal: | | KT napsal: |
Instantní vločky mají za pár korun třeba v Kauflandu. |
A jak moc "instantní" jsou? |
Vyrábí je Arax a stačí zalít teplou vodou.
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: ne březen 29, 2015 8:33 am Předmět: |
|
|
tyhle neznám, koukl jsem se na ně na netu, 300g za asi 30kč ?
IO vycházejí levněji, nebo stejně levně, když bych platil poštovné :o)
a to je nemusím zalívat horkou vodou ale jakoukoliv, zatřepat a je hotovo...
|
|
| nahoru |
|
 |
KT
|
Zaslal: ne březen 29, 2015 8:38 am Předmět: |
|
|
| člověk napsal: | tyhle neznám, koukl jsem se na ně na netu, 300g za asi 30kč ?
IO vycházejí levněji, nebo stejně levně, když bych platil poštovné :o)
a to je nemusím zalívat horkou vodou ale jakoukoliv, zatřepat a je hotovo... |
V Kauflandu 300g za cca 17.- možná by to šlo i studenou vodou, ale vyzkoušené to nemám. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: ne březen 29, 2015 10:04 pm Předmět: |
|
|
Já si je taky koupil, jím je s kešu máslem k snídani. Jedinej problém je, že je to suchý jak cesta a práší se mi od huby..ale nemám po nich problémy jako po klasickejch vločkách, že bych se vznášel jak pátrací balón :)) _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|