Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 760, 761, 762 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt březen 26, 2015 4:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pobavila recenze na novou Fabii na novinkách. Jde vidět, že jsou asi "jemně" spřátelené se škodovkou, protože jestli tohle je luxusní, tak já jsem eFko. Akorát jsem se opět utvrdil, že číst recezne o autech (vlastně obecně číst) na novinkách je ztráta času.

Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: čt březen 26, 2015 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak neuráží mě to, ale luxusní bych to taky "překvapivě" nenazval.

Jinak teda je třeba říct, že třetí generace vypadá o proti první a druhé určitě líp.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Darkkiller

PříspěvekZaslal: čt březen 26, 2015 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Připomnělo mi to moje starý fáčko, budiž mu zem lehká
ygg

PříspěvekZaslal: čt březen 26, 2015 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka Kalous napsal:
Tak neuráží mě to, ale luxusní bych to taky "překvapivě" nenazval.

Jinak teda je třeba říct, že třetí generace vypadá o proti první a druhé určitě líp.

Zvenku proti první ne, dle mého soudu samozřejmě, oproti druhé ano, a to výrazně. Jenže dvojková F je pro mne to nejhnusnější auto co jsem kdy viděl, Roomstera, Záporožce a Trabanta nevyjímaje.

Zevnitř jsem seděl jen v jedničkové a to už je kua let. Ale zevnitř mi Škodovky nevadí, jsou to absolutně nudná a nezajímavá auta, což já mám rád:-))).
GodlikeX

PříspěvekZaslal: čt březen 26, 2015 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Jirka Kalous napsal:
Grimley napsal:
Vzal jsem si hypoteku na byt 3+1 a za 6 let budu mit splaceno

(Jen nevim jestli pak byt prodat a vzit si nejakou vetsi hyposku na barak, nebo tady zustat....nevim jakou zivotnost maj panelaky z roku 1979 :D)

30 - 50 let bez rekonstrukce

A pak se stane co? Ten armabeton se vaporizuje do vesmíru? To by asi dost lidí nemělo kde bydlet během několika let.

Spazik by mel na zdejším fóru dostat hodnost komika , jeho komenty me vzdycky rozsekaji :D
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt březen 26, 2015 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně se třeba fabie líbí, být o 20 cm menší. Třeba ta 1,4TDI v kombíku nebo ,2 TSI by byla pro přítelkyni dobrá volba (až na to, že za 300 000 mám čtyři roky starou audinu).
ygg

PříspěvekZaslal: čt březen 26, 2015 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A tak jak jsem psal, ta trojková už zvenku celkem ujde. Víc nevím, bo jsem v tom neseděl, natož to řídil, a ani jedno nemám v plánu.
Grimley

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2015 11:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Byl jsem zamavat spojencum a nikde v okoli zadnej komunista, parada :))
mikex2

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2015 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Byl jsem zamavat spojencum a nikde v okoli zadnej komunista, parada :))

Tobě asi komunisti hodně ublížili, co ?
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2015 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak stoupenci komunistické strany jsou pro mě na úrovni NSDAP. Co se týká obětí, tak je to možná více pro ten komunismus. To, že KSČM není zakázaná strana je alespoň pro mě zklamání.
Grimley

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2015 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Tak stoupenci komunistické strany jsou pro mě na úrovni NSDAP. Co se týká obětí, tak je to možná více pro ten komunismus. To, že KSČM není zakázaná strana je alespoň pro mě zklamání.

Přesně tak, dodnes nechápu, jak může KsČM fungovat....do toho ještě kdyź ty zmetci píšou oslavným dopisy do severní korey.....

No nic, vyrážím na letiště prohlídnout si spojeneckou techniku - dneska je fajn den :)
mikex2

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2015 12:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:

Tohle je tenkej led. Hitler totiž nepostupoval podle ideologie NSDAP. Ta byla svým programem blízko soc. dem., v mnohém i komunistům. Tyhle ideologie byly do značné míry překryty diktaturami Stalina a Hitlera, posloužily jim jako pozadí, na kterém se dostali k moci.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2015 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...nejen Stalina a Hitlera, ale prakticky všech komunistických pohlavárů Fidelem začínaje a korejskýma dynastiema konče.
Petey

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2015 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a nehladiac na to,ze druhu svetovu zacali rusi spolocne s nemcami,len neskor sa z kamaratov stali nepriatelia a bum,mame tu osloboditelov...
AHOLA

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2015 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
...nejen Stalina a Hitlera, ale prakticky všech komunistických pohlavárů Fidelem začínaje a korejskýma dynastiema konče.

Oznacit Hitlera za komunistickeho pohlavara chce vela historickej
kreativity (viac ako pri oznacovani Rusov za vinnikov 2. sv., aj ked slo
o Soviet. zvaz na cele s Gruzincom, ale dajme tomu), Adolf sa v hrobe obracia :P

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 760, 761, 762 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: