|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petey

|
Zaslal: ne březen 29, 2015 2:10 pm Předmět: |
|
|
toto ma sere aj v obchodnom styku,neutralne naformulovany default email, z ktoreho krici ze bol hromadne rozoslany vsetkym...vsak je jasne ze take automaticky koncia v kosi _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
Zaslal: ne březen 29, 2015 3:12 pm Předmět: |
|
|
lidska blbost je vetsi nez vesmir fakt, ani se nesnazi popsat nebo nabidnout v tom emailu neco, co by pro tu firmu udelali, proste si napisou ze by chteli nejake suplementy nebo hadry a tim to konci.. _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: ne březen 29, 2015 10:50 pm Předmět: |
|
|
A ta gramatika.. by jsme, by jste, konná, aby jsme ..fuj, hanba by mě fackovala tohle poslat! _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne březen 29, 2015 10:58 pm Předmět: |
|
|
spíš mě zaráží tohle: to už jako nikdo nemůže ani uběhnout 10km bez sponzora? :)
to je fakt na budku
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: ne březen 29, 2015 11:02 pm Předmět: |
|
|
| xakrurychle napsal: | spíš mě zaráží tohle: to už jako nikdo nemůže ani uběhnout 10km bez sponzora? :)
to je fakt na budku |
Chtěj suplementy zadarmo, no :) _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
Berenique
|
Zaslal: út duben 14, 2015 11:27 am Předmět: |
|
|
Ach jo, zrovna hledám na internetu, jak se shání sponzoři aby to mělo nějakou úroveň, když o to má člověk vážný zájem a najdu tohle. Teď abych se bála vůbec někomu napsat , že jsem z Litovle, přestože jsem na svoje město hrdá. Bohužel asi i vím, kdo to mohl psát. Ale za tipy a rady zde nalezené díky  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út duben 14, 2015 1:11 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | Nevím kam to dát, tak třeba sem... aneb chcete-li nesehnat sponzora, posílejte stejnou zprávu všem firmám a zapomeňte vyměnit jejich jméno.
|
HH to mi připomíná, když jeden borec na VŠ poslal profesorovi obšlehnutý zápočtový projekt z programování a to tím stylem, že email od spolužáka jenom forwardoval na profesora, aniž by umazal originální obsah včetně adresy původního odesílatele
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|