Ztráta svalů

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ztráta svalů  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Ztráta svalů
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: po březen 30, 2015 11:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Slavmistr napsal:
Bože nikde jsem nic neopsal. Neříkám že to tak mám každý den, jím samozřejmě i jiné maso přes kuřecí, hovězí a dokonce i srnčí. Jelikož su rybář dávám hodně ryb napříkald pstruhů. Jo a co se týče toho dřepu, tlaku a tahu, ohledně těchto cviků jsem nic špatného nenapsal ba dokonce vidíš že je v treninku mám ale treninky typu korte například kdy se tyhle tři těžké cviky jedou za sebou třikrát do týdně, pro mě jakožto začátečníka, který cvičí rok a půl jsou podle mě zbytečné a neučinné . A místo toho aby jste mi tu psali věci že dělám vše špatně a že trenink a jídelníček někde opisuju tak bych čekal a obzvlášť od administrátotů nějakou aspon pozitivní odpověd, postřeh či nejlépe radu.

Toto je samozrejme absolutna hlupost, co si napisal. Total bullshit.
Praveze zaciatocnici podla normalnych treningovych metod VZDY zacinaju s full body. A nie, nemusi to byt Korte.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
I.N.G.

PříspěvekZaslal: po březen 30, 2015 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevím, co vlastně chceš slyšet? Podle tebe je vše super, strava i trénink, a nic měnit nechceš. Ale přitom máš problém. Tak si buď lžeš do kapsy a zas tak super to není nebo to fakt super je a v tom případě bych ti doporučil zajít k doktorovi. To bych ti ostatně doporučil tak jako tak, už jen proto, abys případné zdravotní problémy mohl vyškrtnout.

Osobně si myslím, že zas tak super, jak si myslíš, to nastavené nemáš. Dle mého skromného názoru jíš zbytečně moc bílkovin a trénink je slabota, jet partii jednou týdně, ehm.
Píšeš, že ti to doteď fungovalo. Já se tomu nevidím - začátečníkům obvykle funguje jakýkoli trénink, zejména pokud dobře jí. Ovšem zdá se, že (pokud tedy nejsi nemocný), jsi prostě vyčerpal potenciál současného modelu a prostě budeš muset něco změnit - pokud věříš stravě, tak zbývá ten trénink. Pokud chodíš třikrát týdně, nabízí se znapříklad změna na 2x týdně split +1x týdně fullbody. Možností je samozřejmě více, ale to už je na tobě.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Ztráta svalů Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: