|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
JosefH

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
flink

|
Zaslal: čt leden 29, 2015 9:34 pm Předmět: |
|
|
Paní Porošenková v noci probudí manžela a říká:
,,Petře Oleksandroviči, povstalci s tebou chtějí jednat o kapitulaci.“
Porošenko nadšeně bere do ruky mobil a žena říká:
,,Ne po telefonu. Zvoní u dveří!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so březen 28, 2015 6:19 pm Předmět: |
|
|
V posilovni se zenske hrozne libi jeden vymakany kulturista, tak si tedy rekne, ze ho oslovi a zkusi ho pozvat treba na kafe. Dojde k nemu a pta se:
„Ahoj, co delas zitra?“
„Zada.“
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: so březen 28, 2015 6:24 pm Předmět: |
|
|
Z T-Nation: Pokud by ve vaší posilce začali hořet Kanye West a Kim Kardashian, a vy jste měli jen JEDEN kyblík vody, šli byste nejdříve na dřep, nebo mrtvý tah? _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po březen 30, 2015 8:50 am Předmět: |
|
|
Zeman leze po kolenou na nádvoří Pražského hradu, sbírá kamínky a píská u toho.
Nikdo neví co se stalo, tak Ovčáček volá Putinovi: „Vladimíre Vladimiroviči, máme nějaký problém s Milošem, nevíte co se děje?“
Putin to ověřuje a za chvíli volá zpátky: „To nic, už je to OK, my jsme mu omylem poslali instrukce pro Lunochod“.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po březen 30, 2015 12:51 pm Předmět: |
|
|
1)život je jako šachy, všichni nemůžou být bílí
2)
Proč se Anička nemůže houpat na houpačce? - Protože nemá ruce...
ŤukŤuk..Kdo tam? - Anička asi težko...
Má to čtyři nohy a dvě ruce, co je to? - Pitbul co si hrál s Aničkou...
|
|
| nahoru |
|
 |
Dominik01
|
Zaslal: po březen 30, 2015 2:17 pm Předmět: |
|
|
| xakrurychle napsal: | 1)život je jako šachy, všichni nemůžou být bílí
2)
Proč se Anička nemůže houpat na houpačce? - Protože nemá ruce...
ŤukŤuk..Kdo tam? - Anička asi težko...
Má to čtyři nohy a dvě ruce, co je to? - Pitbul co si hrál s Aničkou... |
Rozsekalo
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po březen 30, 2015 4:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po březen 30, 2015 8:14 pm Předmět: |
|
|
-----------------------------------------
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
bbvka

|
Zaslal: út březen 31, 2015 7:52 am Předmět: |
|
|
Potká Slovák vílu a víla mu slibuje, že mu splní přání.
Slovák řekne:"Chcel by som byť ministrom!"
Další den se probudí a je z něj bonsaj.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: út březen 31, 2015 10:42 am Předmět: |
|
|
Chlapík odchází do důchodu a za ušetřené peníze si chce koupit věc, po které vždycky toužil - sportovní vůz. Udělá to a hned vyrazí na dálnici. Náhle se za ním objeví policejní auto. Chlápek si pomysli: „Mám Ferrari, ujedu jim jako nic!“
Sešlápne pedál -160, 180, 220 km/h. Pak si ale řekne: „No jo, přece se nezabiju!“ a zastaví…
Muž zákona k němu dojede a povídá: „Už jsem slyšel úplně všechny výmluvy pro rychlou jízdu, ale mám dneska dobrou náladu, takže když mi řeknete něco opravdu akceptovatelného, nechám vás pokračovat v jízdě.“
A chlápek povídá: „Jsou to dva dny, co mi manželka utekla s policajtem. Tak jsem si myslel, že mi ji vezete zpátky“.
„Jeďte!“ _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: so červen 06, 2015 3:50 pm Předmět: |
|
|
Na tenhle jsem narazil při projíždění prezentaček do fyziky, tak jsem se trochu pousmál
Archimedes, Pascal a Newton si hrají na schovávanou. Archimedes piká. Pascal se rozhlédne a hbitě se schová do křoví. Newton vezme klacek, do hlíny vyškrábnečtverec metr na metr a postaví se do něj. Nijak se neschovává.
Archimedes dopiká a rozhlíží se kolem sebe. Ihned vidí Newtona a zavolá:"Deset dvacet Newton!"
Newton ale klidně poznamená:
"Tak to ani náhodou, protože je všeobecně známo, Newton na metr čtvereční je Pascal.“
|
|
| nahoru |
|
 |
Steve23

|
Zaslal: čt červenec 02, 2015 9:04 pm Předmět: |
|
|
Žena vítá muže doma: „Pepo, pojedeme do restaurace, dneska je desáté výročí naší svatby.“ „Ale nemám oblek.“ „Půjčila jsem od souseda.“ „Nemáme peníze.“ „Naspořila jsem peníze“ „No dobrá, pojedeme.“ Přišli do restaurace. Vrchní na Pepu hned: „Nazdar Pepo!“ „Ticho, já jsem s manželkou.“ „Pepo, tequilu jako vždycky?“ „Ticho, já jsem s manželkou.“ Na scéně striptýz, striptérka sundala všechno a povídá: „No pánové, kdopak je tady ten fajnovej chlapec?“ Všichni v restauraci se ozvou: „Pepa!“ Manželka vstává a jde naštvaně pryč z restaurace, chytí taxík, manžel vskočí do taxíku za ní a ona začíná nadávat: „Já myslela, že jsi normální chlap a ty jsi takové hovado!“ Taxikář se ozve: „Teda, Pepo, ty sis dneska našel pěkně protivnou kurvu!“
-
"Jeane!"
"Ano?"
"Bouchni pořádně rukou do stěny!"
"Proč, pane?
"Jsem rozlobený!"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|