|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: ne březen 29, 2015 6:24 pm Předmět: |
|
|
Copak Áda, ale co takový Ernst s Rózou _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po březen 30, 2015 9:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út březen 31, 2015 7:26 am Předmět: |
|
|
to uz je retardacia najvyssieho stupna... _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út březen 31, 2015 9:33 am Předmět: |
|
|
Ještě že jsem nepřezul na letní, bych teď byl asi v novinách s autem omotaným o sloup. :)) _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út březen 31, 2015 9:44 am Předmět: |
|
|
No docela jsem čuměl ráno po probuzení, u nás je toho celkem hromada (severní Čechy). _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út březen 31, 2015 10:09 am Předmět: |
|
|
Naštěstí je teplo pro sníh, takže to rychle taje. Nicméně tento týden jsem chtěl přezouvat a asi raději počkám, jak tak vidím dlouhodobou předpověď na relativně spolehlivých zdrojích. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út březen 31, 2015 1:32 pm Předmět: |
|
|
Sníh mi neva, když má člověk něco najeto a není úplný trotl, tak se i na těch letních dá (i když já přezuto ještě nemám a tady to i ráno bylo v klidu). Co mě ale neskutečně sere je ten vítr. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út březen 31, 2015 3:58 pm Předmět: |
|
|
Dnes 800 km v autě - ¨
ráno hraniční přechod Makov - náledí jak prase a kamion v příkopu...posypáno až od značky okres Čadca - 3,5°C
v cca 10:00 Trnava - pršelo tak, že jsem viděl max. 50 m před sebe, do toho sníh. 2°C
cca 14 hod. Brno - tady zuří jaro 9°C
cca 16 hod. Fulnek - silnice pod sněhem. 4°C
16:30 Ostrava - prší 6°C
Dnes jsem si vysloveně užil.
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
|
| nahoru |
|
 |
mikex2
|
Zaslal: st duben 01, 2015 11:30 am Předmět: |
|
|
Co se mi povedlo,
povedlo se mi koupit levně Erste, prodat draho.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st duben 01, 2015 4:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|