|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Aleslamka

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st duben 01, 2015 4:34 pm Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | Zařadíš do diety testosteron doufám ? |
vypadá to, že je ho tam trochu málo..., toto mi nepřijde jako předzávodní forma, sorry...
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: st duben 01, 2015 4:44 pm Předmět: |
|
|
Ty nohy jsou dobrý, ale vršek je prostě slabota, tohle na závody není...
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st duben 01, 2015 4:52 pm Předmět: |
|
|
Pořádný trencle, dobrou barvu a nějaký gel na vlasy a ono to půjde, já bych se toho nebál  . _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st duben 01, 2015 5:00 pm Předmět: |
|
|
Tak nekdo se pripravuje treba 5 let na svoje prvni zavody, ma super formu, a pak se spravne nezaregistruje.
Nekdo si to jde jen skusit, nasat atmosferu, zjistit co a jak, namotivovat se. A pak se do toho opre jeste vic.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st duben 01, 2015 5:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st duben 01, 2015 5:02 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Tak nekdo se pripravuje treba 5 let na svoje prvni zavody, ma super formu, a pak se spravne nezaregistruje.
Nekdo si to jde jen skusit, nasat atmosferu, zjistit co a jak, namotivovat se. A pak se do toho opre jeste vic. |
Bude to znít divně, ale přesně kvůli tomu tam jedu - je mi jedno jestli skončím poslední nebo ne.
Edit: Viz můj poslední videolog, kde jsem se k tomuto na konci vyjadřoval.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st duben 01, 2015 5:06 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Tak nekdo se pripravuje treba 5 let na svoje prvni zavody, ma super formu, a pak se spravne nezaregistruje.
Nekdo si to jde jen skusit, nasat atmosferu, zjistit co a jak, namotivovat se. A pak se do toho opre jeste vic. |
Tak já zase na jednu stranu beru, že jde s kůží na trh. Tady na fóru i že tam hodlá vylézt. To opravdu všechna čest.
Na druhou stranu ta forma fakt i na klasiku prostě moc nevypadá, a to nasazení v trenálu dle mého taky ne. Když to člověk srovná s Karlkanasem, i když ten už je zas až extrém:-), tak ... prostě ten rozdíl tomu odpovídá. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st duben 01, 2015 5:07 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Judson napsal: | Tak nekdo se pripravuje treba 5 let na svoje prvni zavody, ma super formu, a pak se spravne nezaregistruje.
Bude to znít divně, ale přesně kvůli tomu tam jedu - je mi jedno jestli skončím poslední nebo ne.
Edit: Viz můj poslední videolog, kde jsem se k tomuto na konci vyjadřoval. |
Ja takto jel na moje prvni a posledni zavody v pace ) Snad to u tebe nebudou posledni jako u me )
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st duben 01, 2015 6:08 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Judson napsal: | Tak nekdo se pripravuje treba 5 let na svoje prvni zavody, ma super formu, a pak se spravne nezaregistruje.
Edit: Viz můj poslední videolog, kde jsem se k tomuto na konci vyjadřoval. |
Nenech se znechutit. Polovina lidí tady nikdy na prkna nevleze. Mě se to nezdá tak špatné. Co to bude za kategorii? Věk?
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|