|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
0utsider
|
Zaslal: pá duben 03, 2015 12:47 pm Předmět: Protein na noc? |
|
|
Zdravím, zhubnul sem z 92kg na 77kg při 183cm a teď bych potřeboval nabrat svaly. Do posilovny chodim 5x týdně a v den treninku jím odpoledne polotučný tvaroh. Dost často jím, kuřecí maso, vajíčka, rýži, těstoviny. Příjem bílkovin mám docela slušný, proto si myslím, že by mi stacil protein na noc. Chtěl se zeptat, který byste mi doporučili.
Diky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vlkisekk
|
Zaslal: pá duben 03, 2015 1:57 pm Předmět: Re: Protein na noc? |
|
|
Kdyz mas pfijem slusny, tak na co potrebujes protein na noc?150 gr. Bilkovin pokryjes urcite ze stravy.Maso vseho druhu,vejce,mozzarela,zakysane mlecne vyrobky, lusteniny, orechy, doprej si jidlo, na noc nic nepotrebujes.
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: pá duben 03, 2015 2:07 pm Předmět: |
|
|
kdyz je nekdo liny (jako treba ja), tak je nejaky ,,long,, protein dobra vec :)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: pá duben 03, 2015 5:30 pm Předmět: |
|
|
| sk napsal: | | kdyz je nekdo liny (jako treba ja), tak je nejaky ,,long,, protein dobra vec :) |
No kdyz je nekdo liny 4x se za den najist, tak to je pak spatny.Jinak chutove je super syntha, ale ma malo procent bilkovin, vychazi draze.Scitech dela dobre proteiny, Extrifit taky nedelaspatne, i kdyz ty nove jsou zbytecne preslazene.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: pá duben 03, 2015 5:30 pm Předmět: |
|
|
| sk napsal: | | kdyz je nekdo liny (jako treba ja), tak je nejaky ,,long,, protein dobra vec :) |
No kdyz je nekdo liny 4x se za den najist, tak to je pak spatny.Jinak chutove je super syntha, ale ma malo procent bilkovin, vychazi draze.Scitech dela dobre proteiny, Extrifit taky nedelaspatne, i kdyz ty nove jsou zbytecne preslazene.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|