|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jirka Kalous

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne únor 01, 2015 12:28 am Předmět: |
|
|
Tak Přátelé mám zrovna taky rád, ale teď když o tom popřemýšlím, tak máš pravdu, taky se řeší v BBT je Leonard a a Penny a ve Freinds je Ross a Rachel.
Mě se BBT líbilo tak do konce 5. série?! Teď z hlavy nevím přesně, samozřejmě to postupně upadalo, ale pořád to tak nějak šlo. Sheldon byl prostě Sheldon :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út březen 17, 2015 10:24 am Předmět: |
|
|
http://www.csfd.cz/film/367068-flash-the/
Tak zkouknuto 14 dilu, mam dojem, ze ted se na dalsi bude cekat par mesisu.
Zatim spokojenost, nic hlubokeho a odusevneleho, ale umi to chytnout.
Propojeni s Arrow se me libi moc, hlavne kdyz je tam Felicity )
Skoda, ze je tam spousta do oci bijicich chyb, nejvic me stve to jejich vezeni, to je jen strci do male pixle za super silova pole extra vyladena pro kazdeho superpadoucha, a pak uz nic ? Zadna strava, venceni, hygiena..
|
|
| nahoru |
|
 |
sovajs
|
Zaslal: út březen 17, 2015 10:35 am Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | http://www.csfd.cz
Tak zkouknuto 14 dilu, mam dojem, ze ted se na dalsi bude cekat par mesisu.
Zatim spokojenost, nic hlubokeho a odusevneleho, ale umi to chytnout.
Propojeni s Arrow se me libi moc, hlavne kdyz je tam Felicity )
Skoda, ze je tam spousta do oci bijicich chyb, nejvic me stve to jejich vezeni, to je jen strci do male pixle za super silova pole extra vyladena pro kazdeho superpadoucha, a pak uz nic ? Zadna strava, venceni, hygiena.. |
Já viděl 2 díly a pak s chutí na to, že bych Grant Gustinovi nejradši rozbil hubu, musel přestat strašný herec
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: út březen 17, 2015 10:40 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út březen 17, 2015 11:25 am Předmět: |
|
|
Já poslední dobou pravidelně sleduju:
TBBT
Vikings
Survivor
Walking dead
Z nation (dosledováno, v určitých aspektech lepší než TWD)
Banshee (krutopřísný a doporučuju všem)
The 100
Helix (už moc nesleduju)
Kingdom (super seriál ze světa MMA)
to je tak vše... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá duben 03, 2015 5:14 pm Předmět: |
|
|
http://www.csfd.cz/film/327841-agents-of-s-h-i-e-l-d/
Ze zacatku nemastne neslane, ale od 16 dilu masakr, razantni zmena. Az do konce serie to udzelo kvalitu, a serie byla pekne ukoncena.
2 sezona ze zacatku uklidnena ,ale pred 10tym dilem uz se zase pekne rozjela.
Scifistum jako ja, muzu jen doporucit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá duben 03, 2015 5:43 pm Předmět: |
|
|
potvrzuji, že Banshee je bomba
vedle toho nemá cenu vypisovat co kdo sleduje za další seriály. Za posledních 5 let pro mě osobně TOP
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: pá duben 03, 2015 8:49 pm Předmět: |
|
|
Hlavně nějak za týden začíná další série GoT, tak jsem zvědavý, jak se s tím poprali, ta 3. série už nebyla žádná sláva.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: pá duben 03, 2015 9:03 pm Předmět: |
|
|
banshee je top, moc dobra zalezitost je taky ray donovan, takovy mafiozo underground, podobny je taky serial power, ale bohuzel jen jedna serie zatim bez pokracovani ale libovka _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá duben 03, 2015 9:04 pm Předmět: |
|
|
Tak dnes dopozerané aktuálne série House of cards a The walking dead, čakajú vikingovia a potom tešinger na GoT + priebežne Archer (nie je o čom, súčasná sezóna úplna paráda, smejem sa nonstop) a pripravené na pozretie Fargo. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: pá duben 03, 2015 9:05 pm Předmět: |
|
|
fargo je dobry takova miniserie, na to si udelej den a zkoukni to cele _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
| nahoru |
|
 |
xnewstedx

|
Zaslal: pá duben 03, 2015 9:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá duben 03, 2015 10:24 pm Předmět: |
|
|
jj, viem, ale kastingy boli v írsku a termínovo ťažko, brali cca 10 tisíc komparzistov, tak sa mi zdá, hlavne ale typovo + ľudí so skúsenosťami s dobovými remaelami, šermom a pod. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|