|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
skyewillowe
|
Zaslal: čt duben 09, 2015 12:28 pm Předmět: Sacharidové vlny - zastavení hubnutí |
|
|
Dobrý den, zhruba od začátku ledna držím sacharidové vlny, jen kvůli dietě, ne vyrýsování svalů. Na začátku ledna jsem měla 59 kg, teď jsem na 52 kg. Zhruba měsíc a půl jsem jela sedmidenní vlny (0-20-50-50-100-150-200), pak jsem začala čtyřdenní a ty jedu doteď (0-50-100-150). Počáteční úbytek byl rychlý, pak se mi hubnutí zpomalilo (je fakt, že jsem to i místy nedodržovala zcela nebo ten poslední den jsem se kolikrát celkem přežrala, ale teď to zase dodržuji) a teď v podstatě už zastavilo. Váha se mi drží stejně. Podle všech možných zdrojů jsem si dala dohromady, že na tuto váhu je v maximu 150 sach odpovídající, takže moc nevím, jak s tím víc zahýbat. Jinak jakoby nemám moc pohybu, začala jsem jen večer trochu posilovat problémové partie, ale nic náročného (a ráda bych u toho nenáročného zůstala :-) Mám i dostatečný příjem tekutin. Můžete prosím poradit, co s tím? Ráda bych se dostala pod 50 kg (mám 154 cm) a pak už bych to jen ráda udržovala. Ale ty dvě tři kila bych ještě ráda dala dolů...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: čt duben 09, 2015 2:23 pm Předmět: |
|
|
Zadny duveryhodny zdroj ti nemuze rict, kolik mas mit maximum sacharidu.
Jinak tvuj problem bych asi resil tak, ze bych pridal pohyb, kdyz pises, ze ho mas malo. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: čt duben 09, 2015 2:35 pm Předmět: |
|
|
[b]"posilovat problémové partie, ale nic náročného (a ráda bych u toho nenáročného zůstala :-) b]
Dovedu si představit, jak to posilování problémových partií vypadá..doporučil bych přidat nějaký běh, kolo, intervalový trénink, atd.. _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
skyewillowe
|
Zaslal: čt duben 09, 2015 3:36 pm Předmět: |
|
|
Když já na ten sport nemám moc čas, mám dvě práce, večer stíhám max. nějaké to malé cvičení. Co znamená intervalový trénink? Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: čt duben 09, 2015 4:23 pm Předmět: |
|
|
Hiit trenink 3-4x tydne zabere ti to 16 minut.Zkus si o tom neco precist popripade zadej na youtube ;) hodne stesti.
|
|
| nahoru |
|
 |
skyewillowe
|
Zaslal: čt duben 09, 2015 4:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: čt duben 09, 2015 4:34 pm Předmět: |
|
|
Nějaký carb-up pro doplnění glykogenových zásob a nakopnutí metabolismu zařazuješ někdy? Zkusil bych právě toto. Ono je totiž možné, že jak jsi poměrně razantně snížila sacharidy, tak ti klesly i hormony štítné žlázy, které s příjmem sacharidů mohou souviset.
|
|
| nahoru |
|
 |
skyewillowe
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: čt duben 09, 2015 5:29 pm Předmět: |
|
|
| Pr!nc napsal: | | Nějaký carb-up pro doplnění glykogenových zásob a nakopnutí metabolismu zařazuješ někdy? Zkusil bych právě toto. Ono je totiž možné, že jak jsi poměrně razantně snížila sacharidy, tak ti klesly i hormony štítné žlázy, které s příjmem sacharidů mohou souviset. |
Tohle povede k tomu, že se ji sníží kortizol a tím pádem se odvodní, žádnej zázrak v redukci tuku bych v navýšení kalorií nehledal. Bez sarkasmu z mojí strany, myslíš, že hormony štítné žlázy by se zvedly po jednorázovým carb-upu na delší dobu?
Pro autorku topicu: v tvým příspěvku vidím dva faktory, který ovlivnily tvoje hubnutí, a to 1) snížila si svou tělesnou hmotnost, tudíž jsi automaticky snížila svůj denní kalorickej výdej (ať už kvůli úbytku svaloviny nebo obecně metabolicky neaktivní hmoty) 2) nekonsistentní přístup k dietě - důležitý je mít ve všem pravidelnost, především v jídle; řešení: začal bych s tím, že bych dodržoval jídelníček se 100% pravidelností (i v přejídání by měla být pravidelnost), pokud ti po 2 týdnech nepůjde váha dolů, sniž kalorický příjem o 5-10% a váha ti dolů půjde. _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: čt duben 09, 2015 6:58 pm Předmět: |
|
|
| ILikeBike napsal: | | Pr!nc napsal: | | Nějaký carb-up pro doplnění glykogenových zásob a nakopnutí metabolismu zařazuješ někdy? Zkusil bych právě toto. Ono je totiž možné, že jak jsi poměrně razantně snížila sacharidy, tak ti klesly i hormony štítné žlázy, které s příjmem sacharidů mohou souviset. |
Tohle povede k tomu, že se ji sníží kortizol a tím pádem se odvodní, žádnej zázrak v redukci tuku bych v navýšení kalorií nehledal. Bez sarkasmu z mojí strany, myslíš, že hormony štítné žlázy by se zvedly po jednorázovým carb-upu na delší dobu?
Pro autorku topicu: v tvým příspěvku vidím dva faktory, který ovlivnily tvoje hubnutí, a to 1) snížila si svou tělesnou hmotnost, tudíž jsi automaticky snížila svůj denní kalorickej výdej (ať už kvůli úbytku svaloviny nebo obecně metabolicky neaktivní hmoty) 2) nekonsistentní přístup k dietě - důležitý je mít ve všem pravidelnost, především v jídle; řešení: začal bych s tím, že bych dodržoval jídelníček se 100% pravidelností (i v přejídání by měla být pravidelnost), pokud ti po 2 týdnech nepůjde váha dolů, sniž kalorický příjem o 5-10% a váha ti dolů půjde. |
Nechci se hádat, ale moc bych se divil, že by se jí nějak razantně snížil kortizol a ona se odvodnila. Naopak bych čekal, že spíše nasaje vodu spolu se sacharidy, ale rád se nechám poučit, že to tak není.
S těmi hormony štítné žlázy jsem to možná trochu přehnal, nevím, jestli jeden carb-up nějak razantně zvýší hormony, ale četl jsem na tuto téma jednu studii. Nicméně stojím si za tím, že carb-up by mohla zařadit, nadarmo se neříká, že tuk hoří v plameni sacharidů
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|