|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mára1987
|
Zaslal: čt duben 09, 2015 4:00 pm Předmět: Zápach |
|
|
Čau, potřeboval rady zkušenějších a nebo jestli se s tím někdo už nesetkal. Připravuji se teď na závaody jedu standartní sacharidové vlny už asi 8 týdnu a v posledních zhruba 3 týdnech se u mě začal oběvovat "zápach". Ostatní okolo me si stěžují že cítí ryby. Při tom jím furt stejně: Maso kuřecí, hovězí, zelenina, tvarohy, rýže, brambory atd. Z doplňků požívám syrovátkový protein, bcaa, glutamin, synefrin, kofein, NOčka. Všechny tyto suplementy i stravu jsem před tím konzumoval a tento problém jsem neměl. Je to celkem nepříjemná situace, protože já nic necítím jen moje okolí. Nevíte náhodou čím by to mohlo být způsobené a nebo nesetkal se s tím už někdo někdy? Je divné že se to objevilo až koncem přípravy. Díky za všechny rady.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
flew

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt duben 09, 2015 4:03 pm Předmět: |
|
|
+ nejake detoxikacni caje
sice je to v priprave mozna blbe, ale mozna bych i dal nejaky cistici den, uplne bych vysadil bilkoviny, hodne se prolival cajama a pil hodne vody + nejake ovoce , zelenina _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tommm

|
Zaslal: čt duben 09, 2015 4:14 pm Předmět: |
|
|
Čau zajdi si do lekarny a kup si chmelove tablety (nebo nejakej pripravek s obsahem chmelu),zabira to na to dobře-behem par dni budes mit klid.Jinak mimo dietu staci klidne sklenicka nealko piva denne,ale to by se ti ted v priprave nehodilo.Dej pak info jestli ti to taky zabralo.
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
|
| nahoru |
|
 |
Tommm

|
Zaslal: čt duben 09, 2015 4:25 pm Předmět: |
|
|
| EpsteinBarr napsal: | Prepac, ale neda sa nerypnut... Sprchu si skusal? |
Ne asi se uz tri mesice nemeje a pak sem pise abys mu poradil co stim
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt duben 09, 2015 4:27 pm Předmět: |
|
|
| Tommm napsal: | | EpsteinBarr napsal: | Prepac, ale neda sa nerypnut... Sprchu si skusal? |
Ne asi se uz tri mesice nemeje a pak sem pise abys mu poradil co stim |
Jezis... a ty tobe zase chybi trochu smyslu pro humor _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: čt duben 09, 2015 4:31 pm Předmět: |
|
|
Neni to třeba aceton z důvodu ketózy? Možná vím, jaký zápach máš na mysli, z kámoše před závody to bylo cítit také.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: čt duben 09, 2015 4:37 pm Předmět: |
|
|
Osobně takovou zkušenost nemám ale vzpomínám si na jednoho mého kámoše z posilovny, který se také připravoval na závody, a když byl v dietě tak také tak divně smrděl. Nevím k čemu bych to přirovnal, ale byl to fakt takový divný zápach. Sacharidové vlny nejel, ale jedl dost málo sacharidů, za to ale obrovské množství filé. Nikdy jindy takto cítit nebyl jen v dietě ale nikdy jsme to nějak neřešili ani jsme ho na to neupozorňovali. Nevím, jestli to věděl ale my jsme mu nikdy nic neřekli. Řekl bych, že to bude určitě tou stravou ale nevím co konkrétně to způsobuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt duben 09, 2015 5:16 pm Předmět: |
|
|
| Pr!nc napsal: | | Neni to třeba aceton z důvodu ketózy? Možná vím, jaký zápach máš na mysli, z kámoše před závody to bylo cítit také. | Nevěřil bych, že to řeknu, ale souhlasím:o) tohle je logický argument.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mára1987
|
Zaslal: čt duben 09, 2015 8:08 pm Předmět: |
|
|
Díky za typy a rady, není to teď lehký obzvlášť ve škole s bandou 30ti idiotů, který si myslej že se nemyju a nebo že to mám z proteinu :-/
....takže jestli ten zápach je příznakem ketózy, tak teoreticky když tělo nacukruju tak by to mělo zmizet, protože v játrech se doplní glykogen a nebudou se vyčerpávat ketolatky?.....je to možný
jinak máte ještě nějakej typ na ty čistící čaje, aby na mě pani prodavačka nekoukala jak zjara až na ní vybafnu, že chci čistíci čaj
|
|
| nahoru |
|
 |
HanzZz
|
|
| nahoru |
|
 |
Mára1987
|
Zaslal: čt duben 09, 2015 8:27 pm Předmět: |
|
|
HanzZz: a jak si to odstranil? šlo to aniž by to mělo vliv na přípravu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: čt duben 09, 2015 8:27 pm Předmět: |
|
|
Co zkusit nějakou voňavku? Ta by ten smrad mohla přebít, ne? :)) _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mára1987
|
Zaslal: čt duben 09, 2015 8:47 pm Předmět: |
|
|
hmm ta to bohužel nefunguje, já si připadám jak chodící parfumerie, ale stížnosti byly stejně
když se nad tím zamyslím, tak teď sem měl trochu víc ty sachry stažený, protože sem s formou nebyl až tak spokojenej a tenhle problém se začal zhoršovat, zkusim to nějak poupravit, a trochu doplnit a třeba se to zlepší...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|