tuky

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - tuky  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> tuky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Milcek55

PříspěvekZaslal: st duben 08, 2015 9:33 pm    Předmět: tuky Odpovědět s citátem

Chci se zeptat jestli se dá nabírat s minimem sacharidů (cca 150- 200g) a zbytek dohánět tukama řekneme třeba (300g) má to nějaké výhody nebo naopak nevýhody??
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lukáš Mužík

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 6:54 pm    Předmět: Re: tuky Odpovědět s citátem

Milcek55 napsal:
Chci se zeptat jestli se dá nabírat s minimem sacharidů (cca 150- 200g) a zbytek dohánět tukama řekneme třeba (300g) má to nějaké výhody nebo naopak nevýhody??

Ano dá, jedu to tak taky, necpeš do sebe kilo rejže, jíš toho vlastně míň ale kalorie dotáhneš těma tukama. Takže ano, lze nabírat. A má to výhody, že se tělo lépe naučí pracovat s tukama, je to výhodnější pro tělo prostě:)
člověk

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem to párkrát zkoušel... první měsíc - měsíc a půl v poho, ale pak se mi dost zhoršilo trávení => jakmile jsem najel na "klasiku", tak se vše dalo dopořádku :o)
Takže záleží, jak to komu sedne...

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
Olejnas

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

300g tuku mi prijde jako hrozne moc, zajimalo by me jak bys to chtel uzrat a z ceho. Navic pri prijmu sacharidu si telo prednostne bude brat energii z nich a tuky se ti budou ukladat..necekane..jako tuk, stejne jako pri kalorickem prebytku ze sacharidu. Nevim nic o tvem jidelnicku, prijmu vs vydeji ani o tom, jak ti funguje spalovani, nicmene obecne hodne dobre funguji low carb (ruzne paleo programy, s vyloucenim sacharidu a treba i mleka v pripade whole30), ale to jsou vesmes redukcni programy, kdy tvuj energeticky prijem pokryvaji z 30% bilkoviny, z 60% tuky a sacharidy + vlaknina pak zbyvajicich 10%. Pro zajimavost pro prijem 2.5k Kcal je potreba 191g bilkovin, 43g sacharidu, 175g tuku a cca 25g vlakniny. Kaloricke tabulky ti pro zacatek muzou pomoci pri sestavovani jidelnicku a spravnem nastaveni kalorii.

Takze zpet k dotazu. Nabirat budes, pokud budes v "mirnem" kalorickem prebytku. Jestli vsak svaly a ne tuk, zavisi na slozeni stravy, cviceni, regeneraci, spanku...
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: čt duben 09, 2015 9:11 pm    Předmět: Re: tuky Odpovědět s citátem

Milcek55 napsal:

Dá. Ale jestli jsi jeden z těch, kterým tohle funguje, to už ti nikdo neřekne. Vyzkoušej to a uvidíš, nemá smysl teoretizovat.

Rychle na stránku:

Přejdi na: