Vaše zkušenosti s IF

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Vaše zkušenosti s IF  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Vaše zkušenosti s IF
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
IronNeverLies

PříspěvekZaslal: pá duben 10, 2015 10:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
Nedávno skončil výzkum v rámci diplomky na toto téma na sportovce na Masárně v Brně.
U silového sportovce. Výsledky ještě pokuď vím nejsou úplně zpracovaný, ale za chvíli budou dostupný veřejně.

určitě pak postni link z Theses :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ezechiel

PříspěvekZaslal: čt leden 07, 2016 11:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím,začal jsem s IF,ale pracuji na 3 směny,zajímalo by mě,jestli je to oka,tak jak jsem si to rozvrhnul.
Ranní směna 6.00-14:00,první jídlo ve 13:00,bílkoviny,zelenina,trening od 15:00,po treningu 2-3 jídla,poslední dávám tvaroh s burákovým máslem,kolem 21.00.

Odpolední směna 14:00-22:00,trening mezi 9.00-10:00 na lačno,první jídlo asi ve 13:00,maso,sacharidy,tuky.

Noční 22:00-6:00,tady by mi pasovalo jít na trening tak kolem 15:00,ale zase poslední jídlo by jsem dával tak ve 4:00,abych nešel spát hladovej,tak by mě zajímalo,jestli by bylo ok dát kolem 17:00 po treningu jenom protein a první jídlo až tak ve 20:00 a nebo by bylo lepší posunout trening?
Díky za odpovědi.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Vaše zkušenosti s IF Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: