gainer a protein (bez laktózy)

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - gainer a protein (bez laktózy)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> gainer a protein (bez laktózy)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jackpott

PříspěvekZaslal: pá duben 10, 2015 10:56 am    Předmět: gainer a protein (bez laktózy) Odpovědět s citátem

Dobrý den,

Chtěl bych tu poprosit, pokud by byl někdo tak hodný a doporučil mi vhodný protein a gainer. Trpím intolerancí laktózy, né 100% něco snesu něco ne, muselo by se vyzkoušet. Takže když by v doporučeném produktu, byl opravdu minimální poměr, tak by to nemělo vadit.

Pokud jsou potřeba ještě nějaké další informace, jistě rád doplním.

Děkuji za odpověď.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: pá duben 10, 2015 11:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Jackpott

PříspěvekZaslal: pá duben 10, 2015 11:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže z Gainerů bych mohl například pořídit:

Palatinose Gain 20 Fair Power ®
.
Go Pro 30

a jako protein:

CFM Instant Whey 80

Tady jsem ovšem nemohl dohledat poměr té laktózy. Může to být ten laktoferin ? který tam je méně než 1% ?

Omlouvám se, ale nejdou mi ještě vkládat odkazy přímo na produkty. Děkuji.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: pá duben 10, 2015 11:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Laktoferin a laktóza je úplně něco jiného.

Ono když Ti sedne nějaký z proteinů, co mají základ syrovátkovém proteinovém koncentrátu zpracovaném metodou CFM, což je třeba ten, co píšeš, který má tak kolem 4-5 % laktózy, tak Ti sednou i všechny kvalitní gainery (kvalitním myslím takové, které nemají jako základ třeba "syrovátku", což jsou mnohdy ty nejlevnější a což jsou i slušná projímadla).

Jestli chceš, pošli mi na martin.jebas@ronnie.cz adresu, já Ti nechám poslat pár vzorků toho CFM Instant Whey 80, uvidíš, jak Ti sedne a teprve podle toho se pak dál rozhoduj.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

Rychle na stránku:

Přejdi na: