Domácí šmrdlání kokosu v pralese :)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 59, 60, 61  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Domácí šmrdlání kokosu v pralese :)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Domácí šmrdlání kokosu v pralese :)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Judson

PříspěvekZaslal: ne leden 18, 2015 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dosedy nebo ne, pokud je to aspon na paraler, je to podle me slusna vah a opacka.

edit : Na basketbalistu )
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
madball

PříspěvekZaslal: ne leden 18, 2015 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Blbě se mi odhaduje váha v kombinaci s basketem. Ať je to DL nebo jsou to dosedy, ale tam to byla sobota, tak se asi nemám ani na co vymluvit, pokud nebyl špíl. Proto to mám teď podseknutý maximálně jak u DL, tak u dosedů. Bench s military je víc bez rezervy.

edit: videa máš ne předchozí stránce, takže to můžeš posoudit sám. Káždopádně to bylo vždycky Ultra Raw , tzn. bez opasku, bandáží a na ostro.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
madball

PříspěvekZaslal: ne leden 18, 2015 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A ještě pro Judsona, tady máš nějakýho basketbalistu:

211cm, 120kg.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: ne leden 18, 2015 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teď nevím jestli ta hlava vypadá komicky nebo ta ramena. Masakr.
madball

PříspěvekZaslal: ne leden 18, 2015 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak já ho samozřejmě vybral, protože on je extrém a ty ramena má neskutečný. Zrovna u něj bych tipoval, že kdyby se věnoval strongmanům a seriózně a dlouho trénoval, tak by byl špička. Podle mě výborně dynamicky i silově vybavenej hráč.
A ten poměr vypadá opravdu až komicky, aspoň na basketbalistu.

madball

PříspěvekZaslal: út únor 03, 2015 10:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě jsem se na to nevysral, ikdyž se mi moc nechtělo, hlavně kvůli spánkovýmu deficitu, ale usnul jsem na hoďku u televize a nakonec z toho byly skoro 2 tréninky dohromady, abych si udělal i trochu hlad.
A asi bych měl změnit silový cíle na váhový, protože to jde přesně naopak.
Cca 90,2kg po tréninku. Roll power.
Je to stylem tréninku, protože je spíš objemovo-silovej než čistě silovej, ale nechce se mi měnit, protože mě to tak baví.
Už zbývaj maximálně necelý 2 měsíce a 3x120 se stopkou na bench asi určitě nedám (tipuju tak 3x115), leda ultra brutálně na krev a to se mi moc nechce. Ostatní by mělo být cajk. Takže furt čajíček.

bulhaři+švihadlo
...
3x10x cca 28

dosed
...
4x6x140
nemělo bejt, ale včera jsem odflákl basket

bench, stopky
...
4x6x90
nemělo bejt, ale když už byl dosed...

dl
...
4x6x140
+6kg oproti mýmu dorosteneckýmu rozpisu :)

military, stopky
...
4x6x55
tady brtutální +1kg oproti rozpisu. ještě, že mám takový vysoký cíle

shyby
4x6
aspoň trochu kompenzačně k tlakům

bic + tric
...
3x6x35
+
6/ 35 - 40 - 45

sedlehy
3x20
madball

PříspěvekZaslal: čt únor 12, 2015 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Váha po cviku 90,9kg.
Nohy posledních pár dní dostaly celkem pokouřit, alespoň na akutální výkonnost s minimem rege.

bulhaři
dosed 8x6x135

volno

basket

bulhaři
dosed 4x6x140 (minulej zápis)

basket

bulhaři
dosed 6x6x140

basket

bulhaři
dosed 6/ 140 - 145 - 150 - 155 - 160

volno

basket

bulhaři
dosed 6x6x145

basket

dnešek

zítra basket

sobota zase nohy

poslední 2 tréninky už ztěžkly, takže bude úprava na dosed 2x týdně, 1x deadlift, podle mě to tak bude lepší, protože dosedy se regenerujou líp než mrtvoly.

bulhaři + švihadlo

dl

6/ 70 - 100
3/ 110 - 120 - 130 - 140 - 150 - 160 - 170
0/ 180
No nic, ale v sobotu jsem to zabalil už u 120, takže dneska pokrok. U těch 180 bych to už rval moc přes záda a to se mi nechce, protože se mi daří dodržovat, že po mrtvolách prakticky o bederce nevím a chci u toho zůstat. Ještě na tu trojku mám měsíc.

military, stopky
10/ 20
6/ 30 - 40
3/ 50 - 60 - 70
4x6x55
Tady cíl splněn a na mě je to skoro military forma , ikdyž žákovská.
Bylo to těžký, bez rezervy a až na druhej pokus. První byl cca 14 dní zpět.

bic + tric
madball

PříspěvekZaslal: so únor 14, 2015 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bulhaři + švihadlo

dosed

6/ 70 - 100 - 120 - 140 - 160 - 170
3x10x140
Solidní masochismus na moje poměry.

bp, stopky
...
6/ 70 - 80
3/ 90 - 100 - 110
4x6x95

shyby + břuch
madball

PříspěvekZaslal: so únor 21, 2015 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Novej vzor. Do 90 času dost.

V úterý na mě zase něco vlezlo, včera ještě teplota, dnes ráno zvýšenej tep o 10% oproti normálu (cca 49 ku 44), ještě lehká bolest v krku atd. Letošní zima stojí po zdravotní stránce vůči loňsku za houby. Loni nic, letos už podruhé, takže k Alavisu přidávám mulťák + vit. C. Takhle by to nešlo.
Takže kvůli tomu taky spíš "lehce", ale v podstatě by asi ani víc nešlo. ://

bulhaři + švihadlo
2x10/ 0 - 10 - 20 - 30 - 40

dosed
6/ 70 - 100 - 120 - 140 - 150

benč, stopky
...
6/ 70 - 80 - 90 - 100

dl
...
3/ 120 - 130 - 140 - 150 - 160

military, stopky
...
6/ 40 - 50 - 60

shyby paralel + břuch
3/ 0 - 5 - 10 - 15 - 20 - 25 - 30

francouz + shyby paralel bw
madball

PříspěvekZaslal: út únor 24, 2015 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bezkontaktní sport.
Sposta těch chlapů má 110kg+ v atletické kvalitě.

Virózka na ústupu. Obyčejný C 500mg s mult. od Medpharmy asi stačí, respektive vždycky stačilo.
Zkusím teď úterní tréninky ve znamení 10op. Jestli mě pamět nešálí, tak se mi z toho celkem dobře vyjíždělo i do vah. 4 tréninky bych snad mohl vydržet.
Dosedy jsem čekal lehčí teda, ale tady je vždycky možná výmluva na basket.

bulhaři + švihadlo

dosed

...
5x10x120

5x
bench, stopka, 10x80
sedleh 15x
shyby paralel 7x
minuta pauza
I.N.G.

PříspěvekZaslal: út únor 24, 2015 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Novej vzor. Do 90 času dost.

První pohled do mladistvých očí, ruce bez jakýchkoli skvrn, první svižný pohyb, a bylo jasné, že jde o virál. Ale tak jako fórek dobrý.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2354608/Freerunner-Chase-Armitage-27-dresses-frail-pensioner-leaping-benches.html
madball

PříspěvekZaslal: út únor 24, 2015 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Však jasný, je k tomu i video "Behind the Scenes":

hlavně ta první scéna z toho je dobrá. Ale to furt neznamená, že to nemůže být vzor.
madball

PříspěvekZaslal: čt únor 26, 2015 10:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bulhaři + švihadlo

dl

6/ 70 - 100
3/ 120 - 130 - 140 - 150 - 160
1/ 170
O něco málo lepší než v sobotu, ale je vidět, že mě virózka trošku sundala.

military, stopky
6/ 30 - 40 - 50
8x3x60
Na moje poměry celkem lehký, kdyby to šlo posunout na 8x3x70, tak by byla mega oslava.

bic + tric
madball

PříspěvekZaslal: po duben 13, 2015 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, jmenuji si miniball a je mi 16 hodin. Kvůli mně už nebude mít táta tolik času tady do vás rýpat, ale až budu trochu starší, tak mu to pomůžu všechno dohnat.

Jinak cvičení redukuju na minimum, tzn. 2x týdně to důležitý (= dosedy + kompenzačně bulhaři, bench, shyby a trochu toho břicha).
Poman

PříspěvekZaslal: po duben 13, 2015 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gratuluju:)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Domácí šmrdlání kokosu v pralese :) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 59, 60, 61  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: