Chcete vidiet Karate Kida, Star Wars, Jurassic Park, Inglorious Bastards a transformers v jednom? S drsnackym podmazom od Haselhoffa? Tu to je
citace:
Film, ktorý vznikol vďaka crowdfundingovej kampani, prinesie príbeh pomsty voči nebezpečnému majstrovi kung fu Adolfovi Hitlerovi, známemu ako Kung Führer. Hrdina menom Kung Fury sa rozhodne cestovať v čase, aby Hitlera zavraždil a ukončil tak nadvládu nacistického Nemecka. Spomínaný videoklip ponúka aj scény z očakávaného filmu, pričom v ňom Hasselhoff tiež predvádza kung fu a v závere jazdí na dinosaurovi.
Chcete vidiet Karate Kida, Star Wars, Jurassic Park, Inglorious Bastards a transformers v jednom? S drsnackym podmazom od Haselhoffa? Tu to je
citace:
Film, ktorý vznikol vďaka crowdfundingovej kampani, prinesie príbeh pomsty voči nebezpečnému majstrovi kung fu Adolfovi Hitlerovi, známemu ako Kung Führer. Hrdina menom Kung Fury sa rozhodne cestovať v čase, aby Hitlera zavraždil a ukončil tak nadvládu nacistického Nemecka. Spomínaný videoklip ponúka aj scény z očakávaného filmu, pričom v ňom Hasselhoff tiež predvádza kung fu a v závere jazdí na dinosaurovi.
Parádní výkony, ale jestli můžu mít takovou menší připomínku k tomu clean and jerk. Není to deadlift, při prvotní pozici by boky (hips) měly být paralerně s koleny a hned po kontaktu do podřepu a vystřelit lokty před sebe. Na videu začináš s bokama strašně vysoko, zhrbená záda a nevyužíváš správně kontakt, ale používáš sílu rukou na zvednutí činky. Ty máš brutální sílu a s lepší technikou by jsi na clean zvedl i 150 (můj tip). Při jerku se snaž držet váhu na patách (budeš mít ze začátku takový divný pocit že se vyvrátíš dozadu) Tím zaručíš že činka poletí pěkně vertikálně. Ve videu jsi viditelně celou váhu přenesl na špičky a činka letěla trochu dopředu. To já jen tak na okraj, klidně mě pošli doprdele
To ranní mytí studenou vodou se zhodnotilo, voda mi přišla příjemně teplá. ( Jasně, je vyhřívaná na nějakých 24° takže to takový extrémní otužilství nebylo. )
_________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
24°C není ani na veřejné plovárně...to je prostě teplá voda a netřeba se otužovat (těmito kecy zakrývám závist, u nás v paneláku bazén nemám:o)...ale ne, vážně. Pokud to solár nebo něco ohřeje takto vysoko a venku je třeba +15°C, tak na koupačku ideál.
26 hodinový půst, přežil jsem dva semináře (nadhoz + kettlebelly) a ještě "trénink" s Moochou.
Semináře byly super. Nadhoz tedy šilenej cvik (milion důležitých věcí ) no a kettlebellech radši ani nepíšu a doufám, že ani ostatní z Arény psát nebudou . Byl jsem u toho šíleně marnej.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru