Sacharid. vlny - rada

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Sacharid. vlny - rada  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Sacharid. vlny - rada
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Umaxer

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2015 11:06 pm    Předmět: Sacharid. vlny - rada Odpovědět s citátem

Čus borci,
chtěl bych radu, planuju teď sachr. vlny. A nevím jakou kombinaci gramu na den, by byla nejlepší. Měřím 184 a važím 85kg. Můj tréning je na principu 3+1 (den pauza).

Takže jsem uvažoval nad něčím takovýmhle (100+200+300+50+150+250+350+50) Budu rád za všechny připomínky a navrhy jak to vylepšit, popřípadě co je špatně.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlkisekk

PříspěvekZaslal: so duben 18, 2015 7:19 am    Předmět: Re: Sacharid. vlny - rada Odpovědět s citátem

Umaxer napsal:
Čus borci,
chtěl bych radu, planuju teď sachr. vlny. A nevím jakou kombinaci gramu na den, by byla nejlepší. Měřím 184 a važím 85kg. Můj tréning je na principu 3+1 (den pauza).

Takže jsem uvažoval nad něčím takovýmhle (100+200+300+50+150+250+350+50) Budu rád za všechny připomínky a navrhy jak to vylepšit, popřípadě co je špatně.

Duvod k zarazeni vln je jaky? Hubnes a vaha uz nejde dolu, nebi jaky mas duvod? Podle me je to uplne zbytecne, kor pro kondicniho cvicence.
Umaxer

PříspěvekZaslal: so duben 18, 2015 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevzpomínam si na to že bych se ptal, kdy zařadit sachr. vlny a jestli je to zbytečný ;)

Rychle na stránku:

Přejdi na: