Noo tak k prirodzenym postojom atd.. tak normalne.. Pri sirokom drepe a drzani holeni od seba, sa do hlbky dostane lahsie, kedze nejdete kolenom dopredu, tym padom nemusite ist taku drahu ako ked ich idete dopredu takze to je prva vyhoda, druha,.. pri sirokom drepe sa najviac zapaja zadok, najsilnejsi sval tela, tak nebudem predca drepvoat cez kvadri, ked zadkom sa da dat viac kg.. co sa tyka hlbky.. riesite tu patovich 400kg..jeho prvych 400kg... Ano, je to vysoko, priznal si to aj sam pato,.. ale od tej doby drepol 400 xy krat a v serioznych hlbkach.. dalej houmiho 400 z prahy, krasny drep.. tak kua aku hlbku riesite... a este raz... riesis skafandre.. ak si myslis, ze je to take jednoduche, pridi na jeden trening do toho skafandra.. ak to bude tak jednoduche, tak ti dam 1000€ na ruku ... to su roky treningu, hovorim nekomentuj nieco o com kkt vies.. tiez sa neserem do sportov, ktorym nerozumiem.. fajn ze mam usmevny log.. ale mam aj vykony.. ty mas co? treningove osobaky na ktorych si mozes akurat tak honit ego pricom chlapec ako ja ta rozbije aj v rawku ktore ma u chuja?.. mile :)... Inak celkom sranda, ked sa to lifteri hdaju s amatermi .. to je ako by sa isiel mourinho dohadovat s schumacherom o trenovani golfu :D
Gratulujem, čítanie s porozumením, ti nejde, ale ok, len tak na okraj, tu nešlo o porovnávanie naturálneho nadšenca cvičenia a fanúšika silových športov - mňa, s vami, úzkou skupinou ľudí súťažiacich v netestovanej skafandrovej federácii, ale o posúdenie zmyslu rozhodovania a uznávania podobných napodobenín drepu...
alebo toto ma má tiež oslniť?
ako ozaj?
načo je toto dobré, a kvôli tomuto ísť aj do sypky, to ozaj?
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Naposledy upravil Turakam dne čt duben 23, 2015 10:28 pm, celkově upraveno 1 krát
Udrzis 250kg v rukach nad hlavou? :) ... A netestovanych federaciach?.. Ja sutazim vo WPC federacii. Najstarsia OPEN federacia na svete a zaroven najrespektovanejsia. Dodam k tomu aj to, že kopu profikov startuje prave vo WPC a preto prave je WPC povazovana za profi federaciu. Ziskat rekord v tejto federacii je umenie, kedze kopu rekordov tuna maju svetove hviezdy siloveho sportu.. Zaroven uspech vo wpc = priame cesta na top sutaze ako su arnold clasik, bull farm meet a rozne profi meety, kde sa pretekari pozyvaju, ziadna open federacia nema tolko pretekarov na MS , ME a pod.. takze nazyvat ju pofidernu od fanusika silovych sportov nemyslim, ze je spravne.
Dodam este tolko, v roku 2010 na SVK raw neexitovalo a liftovalo sa len v skafandroch ako to ty nazyvas.. RAW vzniklo len preto, lebo EQ je narocny co sa tyka finacneho hladiska, co sa tyka vybavenie posilky , vysokeho počtu sparingov co treba a hlavne 100%tnej techniky a mnoho ludi to prave preto nemohlo robit.. tak preto aby liftovat mohli aj ini, vzniklo raw... samozrejme zvysil sa pocet pretekarov, kedze teraz chodia sutazit aj ludia z hornej dolnej ale negativum bolo to, ze par lifterov ostalo znechutenych a skoncilo respektive zacali byt kritizovani a ´´utlacaní a hejtovani´´ ako aj tu skupinkov komercnych cvicencov, co sa zacala obsmrdat pri lifte, dali jednu pofidernu sutaz a uz boli lifteri s fan page na fejsbuku :)
edit k videam:
dat tam video z roku 2010.. hmm.. dodam aktualne :
youtube. com/watch?v=EyzttfUesUg nemozem odosielat este vide alebo mam malo prispevkov takze som dal po bodkach medzeri
Naposledy upravil sabrepwl dne čt duben 23, 2015 10:35 pm, celkově upraveno 1 krát
Načo budem držať 250kg nad hlavou, rádovo 100++ nad mojím maxkom, aký to má zmysel?
A inak, ak teda dáš - 170kg raw pri 83kg len tak, lebo to nemusíš ani trénovať, tak uznávam, pekný výkon, aj keď, mám svoje pochybnosti, nehovoriac už o...
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Načo budem držať 250kg nad hlavou, rádovo 100++ nad mojím maxkom, aký to má zmysel?
A inak, ak teda dáš - 170kg raw pri 83kg len tak, lebo to nemusíš ani trénovať, tak uznávam, pekný výkon, aj keď, mám svoje pochybnosti, nehovoriac už o...
na sutazi pred tyzdnom som vazil 83,3 dneska 83 rovnych,..
a dnesny trening som siel 150 6x, 160 3x a potom 170 1x ... a pochybnosti mat nemusis, kazde cislo som vzdy potvrdil,... a navyse nemam dovod si vymyslat a hlavne ked je v posilke 6ludi co to vidi.. ;)
na sutazi pred tyzdnom som vazil 83,3 dneska 83 rovnych,..
a dnesny trening som siel 150 6x, 160 3x a potom 170 1x ... a pochybnosti mat nemusis, kazde cislo som vzdy potvrdil,... a navyse nemam dovod si vymyslat a hlavne ked je v posilke 6ludi co to vidi.. ;)
V poriadku, ale čo to má spoločné s topicom a vôbec načo sa porovnávaš so mnou, názor na daný šport, či tématiku môže mať každý bez ohľadu na výkonnosť, takto to v spoločnosti nefunguje, našťastie... Ešte raz pripomínam, že v diskusii nešlo o konfrontáciu ja - nesúťažný naturál vs ty, alebo ktokoľvek vs vy, ale o mieru uznávania pseudodrepov v skafandroch ( načo pridávať syz kg na činku???) a neskôr vôbec o celý zmyseľ danej modifikácie cvikov, ktoré s ich reálnym prevedením a skutočnou silou aktérov nemá nič spoločné, podobne ako tvoje šaškovanie na benči
"Conor Bless"
Noo je to tvoj nazor, neuznavas dresy ok,.. ale nikto ti to nebere.. ale v kazdom sporte je EQ... tretri tiez atletom pomahaju zvysit vykon.. myslis, ze by bolt zabehol svetak v teniskach?.. ja som v sprinte na 100m mal rozdiel v behu v tretroch takmer 1s. Dalej plavanie a specialne oblecenie plavoc. Vo futbale tiez lopty kopačky atd.. proste v kazdom sporte veda a technika poskocila na inu uroven a aj to vybavenie sportovcov im pomaha zvysit vykony.. to iste aj powerlifting.. niekto to nazyva saskovanie, ale to skor clovek, co to neskusil...iny, co to skusi vie, ze natrenovat EQ lift je fakt obrovsky narocne, kedze je tam 100%tny doraz na techniku... v rawku ked poseries techniku nic sa nedeje... EQ ked poseries techniku sa prizabijes.. a este raz poznam kopu chalanov, ktori jazdia EQ a davaju v tom cca +- rovnake vahy ako raw, lebo v EQ nevedia liftovat.. na EQ najskor musis vediet trenovat a zvladnut to a trenovat v tom dlhe roky aby si daval o 100kilo viac ako tu pises a este raz... fakt by som chcel predstavit ludi tuna so 400kilami na chrbte a urobit ten ´´polo drep´´ co pato podla vas robi... co sa tyka mojich benchov.. Ano mam mostik, som flexbilny.. ale ak mam tu vyhodu, preco by som ju nemal vyuzit, ak to pravidla dovoluju?
Boltovi nejake extra tenisky pridali mozno 5% nie 50% ako je to bezne pri dresoch (ok mozno len 45 haha)
Problem je ze ludia sa tazko identifikuju s niecim co sice poznaju a robia ale zopar nadsencov to robi uplne inak, vraj lepsie. Riesenie by bolo premenovat eq drep na nieco celkom ine napriklad huhu1 a nikto by sa potom nenavazal ze huhu1 nevyzera ako drep. Bol by to iny cvik.
Snad som to neprekombinoval
Ps: ani 250 ani 400 nad hlavou neudrzim dobrovolne sa priznavam
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
Boltovi nejake extra tenisky pridali mozno 5% nie 50% ako je to bezne pri dresoch (ok mozno len 45 haha)
Problem je ze ludia sa tazko identifikuju s niecim co sice poznaju a robia ale zopar nadsencov to robi uplne inak, vraj lepsie. Riesenie by bolo premenovat eq drep na nieco celkom ine napriklad huhu1 a nikto by sa potom nenavazal ze huhu1 nevyzera ako drep. Bol by to iny cvik.
Snad som to neprekombinoval
Ak mne pridali tretri takmer 1s . A to som mal pozicane, stare netrenujem v nich atd.. tak mi to urobilo cca 15% vykonu.. ak to boltovi prida 1s ako mne, mozno 1,5s.. vzhladom na to, ze dava 100ku pod 10skeund to robi minimalne 10-15% výkonu.. ked uz sa ideme hrat na percenta.. za druhe.. z celkoveho totalu ti na vsetkych 3disciplinach EQ nepride 50% nikdy... vacsinou to byva ze ak mas bench vsetko vychytane, techniku trening atd tak cca tych 30-35% by sa malo vytazit z dresu.. pri mrtvole sa vytazi cca 10-20% +- ... pri drepe to je velmi individualne u niekoho to moze byt spominanych 50% inde nie... ale suma sumarum, EQ je vsade, len v lifte to je najviac napadne a najviac to bije do oci a podstata co chcem povedat je to, ze EQ lift je velmi narocny sport a clovek, co to nesusil nema ani potuchy, aka narocna je v tom priprava atd,.. takze fakt si myslim, ze kritizovat to a povedat, ze je to lachsie, pricom je to o 1 000 000% narocnejsie mi pride nemiestne.. napr ja rawko nesutazim aj ked by som mohol, kedze vykony na to mam len preto, lebo je to maximalne nenarocna disciplina, dojdem lahnem tlacim.. nuda... radsej sa tam trapim v drese, mam obrovske tlaky do hlavy davam bacha na milion veci a ak mi pokus vide, tak si to vychutnam, ze som to zvladol,..
Nik nepovedal, že je to ľahšie, naopak je to akurát tak nezmyseľné, lebo umelo navyšuješ kg na činke za využitia techniky a daných tkaní, teda nie skutočnej sily, ktorú máš, plus prevedenie už tiež nemá potom s danými cvikmi nič, alebo chceš nebodaj to polminútové trasenie sa pod činkou označiť ako regulérny benč, nesranduj...
Takže chcete dvíhať váhy, ktoré reálne nemáte šancu dávať, ale napriek tomu sa pod ne silou mocou pcháte, ok, vaša voľba, ale hovoriť si a potľapkávať sa za to po pleciach, keď reálne tieto váhy sú dosiahnuteľné bez vybavenie, je no, ehm, mierne povedané, čudné...
Ešte jednu vec som si z tohto topicu odniesol, že slovo ako pokora vám nič nehovorí, ste namysleni na tie vaše pseudovýkony podporené vybavením a sypkou ako neviem čo, ozaj, majstri sveta, môžete byť na seba hrdí, gratulujem, parádne ste zreprezentovali ten váš šport, vy "profíci"
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru