Tom.K. - OT z tréninkového logu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 20, 21, 22  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tom.K. - OT z tréninkového logu  Úvodní stránka -> Ostatní -> Tom.K. - OT z tréninkového logu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
sabrepwl

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2015 9:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Raptor mira a ty si co zac ze sa pustas do mojej techniky? benchovat som sa ucil v top klube na SVK top treneri povedali ze to je vsetko fasa super tak akoze aka elita? :D inak mam zapisanych 250kg co je 3x bodyweigt pri bodovani na reshel koeficient nikto minuly rok v ramci GPC a WUAP nemal lepsi koeficient ako ja resp v ramci sveta v GPC som si preratal koeficient by som bol na 5mieste... v ramci wpc na prepocet WPC bodovania patrim do top 10 na svk ale ako myslis... som amater bez sily :D a inak mam za sebou vyse 40sutazi a 10rokov sa venujem sportu a bombol som 4x.. teda bombov mam 10% nie 50.. :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
drlift_

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2015 9:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

sabrepwl napsal:
Taktiez hanit tu WSB a simondsa... sak ten chlapik z jeho systemom urobil najlepsi treningovy system aky tu kedy bol..

Nevim, mozna mi neco v tehle diskuzi uniklo, ale prijde mi, z mas problem s pochopenim ceskeho textu. WSB ani Simmonse tu nikdo nehanel.
drlift_

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2015 9:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Trosku OT. Neprekvapuje nekoho kolik mame sampionu a top lifteru v open federacich?

Je to zvlastni, v IPF kde zveda nejvic lidi je obrovskej uspech, kdyz se jednou za cas nekomu v muzich povede urvat na MS medaili v trojboji (mluvim o equip. kde je zatim vetsi konkurence). U open federaci se tak nejak nemuzu ubranit dojmu, ze snad druhej je medailista z MS. Jednoho by to mohlo svadet ke kacirskym myslenkam o slabsi konkurenci.....
Kulsud

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2015 10:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A já chci taky něco říct....

A nebo se na to radši vybodnu....
Patokras

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2015 10:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Povídej Martine, jestli jsi zabil dostatek času a projel to celý, velmi by mě zajímal tvůj názor.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2015 10:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zrovna Kulsudův názor by mě zajímal. S těmi šampiony v multiple dresech to je fakt. myslí, že takových pět mistrů a medailistů ze svět bychom v ČR a SR našli.

Mě vždy jako laikovi přišlo legrační, že má někdo dva metráky na čince a není zaboha schopen se s tou činkou dotknout hrudníku. To je vysloveně paráda a naláká to jistě širokou veřejnost k této prapodivné zábavě.

...aneb - dám Ti litr, když připažíš v dresu:o)
Patokras

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2015 10:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
Patokras napsal:
Sranda, za zivot jsem se setkal treba jen s 6 opravdovymi blbci a to jsem treba delal na diskotekach, kdo zkusil vi o co go. Stejne jich ale 5 je odtud, neuveritelna schoda nahod.

Teda taky casto bojuju s pravopisem, ale nadavat tady lidem do blbcu a pak psat veci jako nesmysl i , s c hoda.....

Nechapu, ze se tu casto objevuje WSB a Simmons jako neco revolucniho. Tahle metodika je v ČR znama spoustu let (podstatne driv nez jsi zacal s liftem). Byvaly trener reprezentace IPF o ni dostal spoustu materialu primo od Simmonse. Nevidim v tom svaty gral powerlitingu.

Mne osobne tahle metodika jako celek nenadchla a nijak zvlast mi nesedla. Dost lidi co zveda v IPF je na tom nejspis podobne, protoze si nevybavuju nikoho (s vyjimkou Raptora), kdo by tak delsi dobu trenoval.

Jsem velmi rád, že jsi to stáhl na sebe, na to že jindy nejsi vůbec bystrý, jeden by řekl až zabedněný, tak toto jsi zvládl, na začátek dobré.

WSB u dřepů na úzko, benč kdy tam člověk leží jak prkno, myslím, že to fungovat nebude, nebo jen hodně omezeně. Já znám i rawkaře co podle toho cvičí, jen speed třeba benčujou se 120kg a ME do 130kg. Jsem rád, že toto je tebou dávno překonané.
sabrepwl

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2015 10:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Zrovna Kulsudův názor by mě zajímal. S těmi šampiony v multiple dresech to je fakt. myslí, že takových pět mistrů a medailistů ze svět bychom v ČR a SR našli.

Mě vždy jako laikovi přišlo legrační, že má někdo dva metráky na čince a není zaboha schopen se s tou činkou dotknout hrudníku. To je vysloveně paráda a naláká to jistě širokou veřejnost k této prapodivné zábavě.

...aneb - dám Ti litr, když připažíš v dresu:o)

Lacne prachy, pripazim kedykolvek... staci video a prachy posles na ucet? :)
to je on

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2015 10:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Kouba (snad se neurazíš) benchoval raw cca 190 kg a zatlačil jako dorostenec 300 Kg. Prostě třetina výkonu V JEHO PŘÍPADĚ je tam navíc. Sám za sebe nepowerliftera nechápu, k čemu to je to dobré.

Nazdar. To víš, že se neurazím. Měsíc po třístovce, off, byl raw bench 207 kilo... Měsíc před třístovkou ve Žďáru na soutěži 202,5 kg raw... Osobák raw bench mám 230 kg, asi o 2 roky později... So what :)

K čemu je to dobré? Spolehlivě se vždy rozjede vlna hejtu... Jinak k ničemu. Myslíš, že z té třístovky dodnes žiju? Každýmu je to u prdele, a mně především. Ať si každý dělá co chce.

P.S. Medaile i diplomy jsem vyhodil asi 6 let zpět... nepotřebuju to... všechno to je jen zábava...
Kulsud

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2015 10:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Patokras napsal:
Povídej Martine, jestli jsi zabil dostatek času a projel to celý, velmi by mě zajímal tvůj názor.

Nechci nikoho přesvědčovat. Marnění času je přesvědčovat někoho, kdo o to vlastně vůbec nestojí....

1. O hloubkách asi není třeba diskutovat. Vážím si každého, kdo pokouší obří kilogramy. Tady bych vinil spíš laxní přístup rozhodčích a to ve všech OPEN asociacích. Ti jsou odpovědní za to, v jakém stavu rozhodování v OPEN bylo. Těžko se dělá krok zpět tím, že řekneš, to co dosud procházelo, už procházet nebude. Myslím, že tyhle kroky udělali všichni lídři OPEN asociací dříve či později. Kdyby se tohle nastavilo už od začátku, tedy od roku 2006, nikdy by k tomuhle nedošlo. A mlčím, jelikož mám sám máslo na hlavě, anžto jsem takový trend pomáhal nastavit. Nazval bych to medvědí službou pro závodníka, kterému na pouťovém přeboru prošel pacvik - ať jde o dřep, benč či tah a na mezinárodní soutěži, ať GPC, WUAP či WPC ten člověk letěl jak namydlený blesk. Podotýkám Patriku, že jestli se ti na WPC soutěži sejde plejáda přísných rozhodčích, neprojde to ani tam. Pravidla jsou pro všechny stejná. Přechod trupu a stehna musí být pod úrovní vrcholu kolene....

Nikdo se neptá na vybavení. Argument typu v equip to nejde je zcestný. Sám víš, že to jde, ale hold s méně kilogramy na hrbu.

2. RAW jsem stejně jako řada dalších velmi podcenil. Nedával jsem mu velký potenciál. Nemůžu říct, že jsem se v tom našel (ani jsem se v tom nehledal a upřímně mě bolí každý kloub i sval, když vidím některé pokusy). Dnes jsou platnou součástí liftu, je potřeba to přijmout jako fakt. Asi jako to, že čtvrtstoletí po revoluci volí stále 15% voličů komouše. A na hodnocení je čas. Dejme tomu ještě pár let a pak hodnoťme.

3. Pár lidí, co tu diskutuje osobně znám a proto se diplomaticky vzdám ukazování prstem na někoho a hanění.

4. Fakt je mi líto, že nejsem profesionál ve WPC a musím chodit do práce. WPC je určitě svým způsobem nejprestižnější OPEN asociace, ale zase bych to zbytečně nevynášel do nebe. Sleduji to dost. Účast na některých šampionátech, které byly v méně atraktivních lokalitách, byla tristní a hravě ji předčila účast jiných OPEN asociací.
Hulkie

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2015 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli vono to nebude tím, že urvat něco raw za každou cenu logicky vede ke zhoršení techniky, zatímco dres tě od takových situací uchrání... u maximálních pokusů se vždycky technika lehce zprzní:)
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2015 10:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to je on napsal:
Deadlift napsal:
Kouba (snad se neurazíš) benchoval raw cca 190 kg a zatlačil jako dorostenec 300 Kg. Prostě třetina výkonu V JEHO PŘÍPADĚ je tam navíc. Sám za sebe nepowerliftera nechápu, k čemu to je to dobré.

Nazdar. To víš, že se neurazím. Měsíc po třístovce, off, byl raw bench 207 kilo... Měsíc před třístovkou ve Žďáru na soutěži 202,5 kg raw... Osobák raw bench mám 230 kg, asi o 2 roky později... So what :)

K čemu je to dobré? Spolehlivě se vždy rozjede vlna hejtu... Jinak k ničemu. Myslíš, že z té třístovky dodnes žiju? Každýmu je to u prdele, a mně především. Ať si každý dělá co chce.

P.S. Medaile i diplomy jsem vyhodil asi 6 let zpět... nepotřebuju to... všechno to je jen zábava...

No čau:o)
No a tak tu máme vyjádření mistra světa a držitele několika světových rekordů - to jen pro liftera z Trnavy:o) ...to je panečku přístup - je to ale realita. Každému kolem Vás bude za pár let ( možná i nyní) úplně ukradené kolik jste kde dal na dřep. A za pár let, až nebudeš cvičit, tak Ti to přijde pošetilé. Je to fajn se takto bavit, ale ještě víc fajn je mít nadhled,který má to je on!

Protože chtě nechtě - o tom to je. Vše to pomine...včetně těchto dohadů na foru.
Kulsud

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2015 10:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

K medailím v OPEN asociacích. Je to nastavené velice příjemně a to tak, že existuje vcelku velká šance si na tu medaili sáhnout. Já to neodsuzuji. Každý má volbu. Kdo by se však chtěl srovnávat s medailistou IPF, má opravdu velký problém s vlastní soudností. Tyhle medaile jsou pro radost, pro legraci, pro hezký výlet, pro završení tréninkového období. Ta frustrace dát 1000 v supru na MS IPF a nebýt ani desátý, no to bych asi nepřežil :-). Čili, takových medailistů a mistrů velmistrů je tu opravdu hodně. Zvláště junioři, teenageři a masters, ti si madailovou žeň doslova užívají. Zdá se vám, že to zlehčuji - vůbec, sám takhle závodím. Co mě však zajímá jsou nazvedané kilogramy a umístění v absolutce. V OPEN asociacích je to prostě radost a odměnění se za sezónu :-) Doufám, že nadsázka byla řádně pochopena.
sabrepwl

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2015 10:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift.. ok mas pravdu, mam smiesne vykony a v kazdej federacii by ma rozbili, omluvam sa :)

Kulsud.. trefny pristup.. +- k drepom doteraz aj WPC aj WUAP dost prisne rozhodoval a GPC bolo volnejsie ,.. ale hovorim to co bolo teraz v prahe bolo prehnane.. rovnako ako pises, pravidla su dane... ale vzdy je na rozhodcovi ako posudi... ja osobne davam good lift za paralel kedze tuna nepozeram tak na pravidla ako na to, ze multy ply je robeny prave na paralel hlbky, ako aj to, ze proste mne osobne to ako rozhodcovi staci a ja to povazujem za drep ,.. k jednotlivym federaciam.. WPC za poslednych 10rokov malo na kazdych Majstrovstvach europy aj sveta najviac startov zo vsetkych federacii... O sutaziach ako Miami, Las Vegas alebo praha kde bolo 960 netreba pisat ,.. 300bolo teraz v bratislave na svetovom pohari, ktori kolidoval s inym velkym pretekom a neprislo vela rusov ale aj tak na sutaz, ktora je 3tia v rebricku celkom slusny pocet a hlavne na to, ze to bolo 1x :) Co sa tyka medaili, tiez ich neriesim, kedze ako pises, ma ich kazdy a skor patrim k ludom, co sa smeju ked niekto bol sama pise ze ja majster sveta a tiez ma zaujimaju vykony a riesim a hlavne porovnavam sa s absolutkou a aj preto som sa tuna porovnaval v ramci absolutky, kedze par ludi ma tu oznacilo za cloveka bez techniky vykonosti a pod .. to je tak vsetko .... Co sa tyka spominanej IPF.. myslim ze tento rok niesu ani majstrovstva slovenska a celkovo v ramci ciech a svk ide riadne do faka a maju stale menej a menej pretekarov a myslim ze vo svete to tiez klesa a myslim, ze svetove rekordy wpc su na vysich cislach ako IPF ale to len pre porovnanie s IPFkou

Naposledy upravil sabrepwl dne pá duben 24, 2015 10:51 am, celkově upraveno 1 krát
sabrepwl

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2015 10:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

...

Naposledy upravil sabrepwl dne pá duben 24, 2015 10:51 am, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tom.K. - OT z tréninkového logu Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 20, 21, 22  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: