Tom.K. - OT z tréninkového logu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 20, 21, 22  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tom.K. - OT z tréninkového logu  Úvodní stránka -> Ostatní -> Tom.K. - OT z tréninkového logu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Patokras

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2015 10:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kulsud napsal:
Co mě však zajímá jsou nazvedané kilogramy a umístění v absolutce.

Jj souhlas, myslím, že to tak ale valná většina i bere.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Moocha

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2015 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
to je on napsal:
Deadlift napsal:
Kouba (snad se neurazíš) benchoval raw cca 190 kg a zatlačil jako dorostenec 300 Kg. Prostě třetina výkonu V JEHO PŘÍPADĚ je tam navíc. Sám za sebe nepowerliftera nechápu, k čemu to je to dobré.

Nazdar. To víš, že se neurazím. Měsíc po třístovce, off, byl raw bench 207 kilo... Měsíc před třístovkou ve Žďáru na soutěži 202,5 kg raw... Osobák raw bench mám 230 kg, asi o 2 roky později... So what :)

K čemu je to dobré? Spolehlivě se vždy rozjede vlna hejtu... Jinak k ničemu. Myslíš, že z té třístovky dodnes žiju? Každýmu je to u prdele, a mně především. Ať si každý dělá co chce.

P.S. Medaile i diplomy jsem vyhodil asi 6 let zpět... nepotřebuju to... všechno to je jen zábava...

No čau:o)
No a tak tu máme vyjádření mistra světa a držitele několika světových rekordů - to jen pro liftera z Trnavy:o) ...to je panečku přístup - je to ale realita. Každému kolem Vás bude za pár let ( možná i nyní) úplně ukradené kolik jste kde dal na dřep. A za pár let, až nebudeš cvičit, tak Ti to přijde pošetilé. Je to fajn se takto bavit, ale ještě víc fajn je mít nadhled,který má to je on!

Protože chtě nechtě - o tom to je. Vše to pomine...včetně těchto dohadů na foru.

Tyhle věci sem vůbec nepiš. To by znamenalo, že musím mít i nějaký život mimo fitko a to prostě nepřipadá v úvahu

Jinak - dres, nedres, je mi to jedno. Vždyť táhneme za jeden provaz, ne? Proto nechápu konkurenci a hašteření mezi fitky, mezi oddíly, sportovci. Však máme jeden cíl a společný koníček, tak proč do toho tahat politiku?
Že polodřepy nejsou dřepy a mělo by se za ně fackovat, to tu tvrdí i závodníci ve dresech. A zase, jsou to závodníci, proto využijí všech výhod, které se jim naskýtají. Problém je v rozhodčích. Kdyby se pískalo podle pravidel, polodřep nikoho ze závodníků ani nenapadne.
Raději mám RAW trojboj a syrovou sílu bez pomůcek. Když nemusím, nesáhnu ani po pásku. Ale to mě přece automaticky nestaví proti závodníkům v equipu. Prostě děláme trochu jiný sport. Proč by to mělo být špatně?
Vážně si myslíte, že RAWkaři dřou víc, než závodníci v dresech? Spíš jsou větší šílenci, že k těm obrovským kilům, co můžou zvedat v RAW, ještě přihazují další kotouče. Já za sebe říkám, že bych se bál.
to je on

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2015 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kulsud napsal:
K medailím v OPEN asociacích. Je to nastavené velice příjemně a to tak, že existuje vcelku velká šance si na tu medaili sáhnout. Já to neodsuzuji. Každý má volbu. Kdo by se však chtěl srovnávat s medailistou IPF, má opravdu velký problém s vlastní soudností. Tyhle medaile jsou pro radost, pro legraci, pro hezký výlet, pro završení tréninkového období. Ta frustrace dát 1000 v supru na MS IPF a nebýt ani desátý, no to bych asi nepřežil :-). Čili, takových medailistů a mistrů velmistrů je tu opravdu hodně. Zvláště junioři, teenageři a masters, ti si madailovou žeň doslova užívají. Zdá se vám, že to zlehčuji - vůbec, sám takhle závodím. Co mě však zajímá jsou nazvedané kilogramy a umístění v absolutce. V OPEN asociacích je to prostě radost a odměnění se za sezónu :-) Doufám, že nadsázka byla řádně pochopena.

Souhlasím - IPF a GPC/WPC jsou dva rozdílné světy. Počínaje technikou disciplín, dopingovými kontrolami, přes používané dresy, až po rozdílnou konkurenci, jinak naplněné jednotlivé kategorie... A IPF je ta prestižnější federace. Ale proto, že 99% závodníků se tím neživí, rozhodne se každý pro to, co je mu milejší... Mír chlapci, nikdo nikomu nebere obživu, zbytečně se napadáte... Ego je pro některé nepřítel....
Kulsud

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2015 10:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

sabrepwl napsal:
Deadlift.. ok mas pravdu, mam smiesne vykony a v kazdej federacii by ma rozbili, omluvam sa :)

Kulsud.. trefny pristup.. +- k drepom doteraz aj WPC aj WUAP dost prisne rozhodoval a GPC bolo volnejsie ,.. ale hovorim to co bolo teraz v prahe bolo prehnane.. rovnako ako pises, pravidla su dane... ale vzdy je na rozhodcovi ako posudi... ja osobne davam good lift za paralel kedze tuna nepozeram tak na pravidla ako na to, ze multy ply je robeny prave na paralel hlbky, ako aj to, ze proste mne osobne to ako rozhodcovi staci a ja to povazujem za drep ,.. k jednotlivym federaciam.. WPC za poslednych 10rokov malo na kazdych Majstrovstvach europy aj sveta najviac startov zo vsetkych federacii... O sutaziach ako Miami, Las Vegas alebo praha kde bolo 960 netreba pisat ,.. 300bolo teraz v bratislave na svetovom pohari, ktori kolidoval s inym velkym pretekom a neprislo vela rusov ale aj tak na sutaz, ktora je 3tia v rebricku celkom slusny pocet a hlavne na to, ze to bolo 1x :) Co sa tyka medaili, tiez ich neriesim, kedze ako pises, ma ich kazdy a skor patrim k ludom, co sa smeju ked niekto bol sama pise ze ja majster sveta a tiez ma zaujimaju vykony a riesim a hlavne porovnavam sa s absolutkou a aj preto som sa tuna porovnaval v ramci absolutky, kedze par ludi ma tu oznacilo za cloveka bez techniky vykonosti a pod .. to je tak vsetko .... Co sa tyka spominanej IPF.. myslim ze tento rok niesu ani majstrovstva slovenska a celkovo v ramci ciech a svk ide riadne do faka a maju stale menej a menej pretekarov a myslim ze vo svete to tiez klesa a myslim, ze svetove rekordy wpc su na vysich cislach ako IPF ale to len pre porovnanie s IPFkou

OK, v pohodě, jen mi vysvětli, nebo dej odkaz, nebo nějakou indicii, kde jsi zjistil, že vícevrstvé dresy jsou vyráběné na paralel. To to někde píše výrobce? Já jsem nikdy nic takového nevyčetl.

Neoddiskutovatelně - Praha i Miami jsou atraktivní lokality - účast byla mamutí (benč, trojboj, raw a pozved zvlášť dohromady). Naproti tomu Portugalsko a Finsko - tam už se jich hrnulo podstatně méně. TAkže tak asi.

Česká IPF určitě do kytek nejde - k tomu se možná vyjádří MVDr.Lift. Slovensko asi jo, tam bych to dával za vinu vedení. Ale nemohu soudit.
Houmí

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2015 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Jestli vono to nebude tím, že urvat něco raw za každou cenu logicky vede ke zhoršení techniky, zatímco dres tě od takových situací uchrání... u maximálních pokusů se vždycky technika lehce zprzní:)

Tato představa je mylná.
CIZO

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2015 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

sabrepwl napsal:
myslim, ze svetove rekordy wpc su na vysich cislach ako IPF ale to len pre porovnanie s IPFkou

Já myslím, že jak kulsud, tak i další napsali, že porovnávat výkony v těch federací není z mnoha důvodů možné, takže tohle bych asi nebral jako argument. V ČR určitě IPF neumírá, stále je to volba pro závodníky, kteří prostě chtěji závodit s přísnými pravidly v testované federaci, čímž nijak neútočím na open federace. Prostě jsou tam výrazně odlišné podmínky.

edit, opravil jsem autora citace, špatně jsem kopíroval

Derek Poundstone

Naposledy upravil CIZO dne pá duben 24, 2015 11:35 am, celkově upraveno 1 krát
keba

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2015 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
to je on napsal:
Deadlift napsal:
Kouba (snad se neurazíš) benchoval raw cca 190 kg a zatlačil jako dorostenec 300 Kg. Prostě třetina výkonu V JEHO PŘÍPADĚ je tam navíc. Sám za sebe nepowerliftera nechápu, k čemu to je to dobré.

Nazdar. To víš, že se neurazím. Měsíc po třístovce, off, byl raw bench 207 kilo... Měsíc před třístovkou ve Žďáru na soutěži 202,5 kg raw... Osobák raw bench mám 230 kg, asi o 2 roky později... So what :)

K čemu je to dobré? Spolehlivě se vždy rozjede vlna hejtu... Jinak k ničemu. Myslíš, že z té třístovky dodnes žiju? Každýmu je to u prdele, a mně především. Ať si každý dělá co chce.

P.S. Medaile i diplomy jsem vyhodil asi 6 let zpět... nepotřebuju to... všechno to je jen zábava...

No čau:o)
No a tak tu máme vyjádření mistra světa a držitele několika světových rekordů - to jen pro liftera z Trnavy:o) ...to je panečku přístup - je to ale realita. Každému kolem Vás bude za pár let ( možná i nyní) úplně ukradené kolik jste kde dal na dřep. A za pár let, až nebudeš cvičit, tak Ti to přijde pošetilé. Je to fajn se takto bavit, ale ještě víc fajn je mít nadhled,který má to je on!

Protože chtě nechtě - o tom to je. Vše to pomine...včetně těchto dohadů na foru.

Deadlifte, bez urážky, ale to, že ty naše snažení bereš jako dětskou hru a je ti jedno kolik si dal na dřep před 5ti lety. Tak my to tak nemáme. Stějně tak bych se mohl pozastavit nad tvým věčným bojem o shazování nadváhy ve stylu - založím si log, hodím ckd a po 5 dnech se na to vykašlu a takhle 55x dokola.

I když každý cvičíme pro něco jiného a děláme jiný sport, tak bych to tak nehrotil.

Celkově se k diskuzi nebudu vyjadřovat víc, jen mě zaráží, že někteří lidé, co vůbec nejsou z oboru a chybí jim praxe i teorie pravidel, se k tomu mají tendenci erudovaně vyjadřovat.
Spazik

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2015 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lifterský soutěžní equip v roce 2026

sabrepwl

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2015 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
sabrepwl napsal:
myslim, ze svetove rekordy wpc su na vysich cislach ako IPF ale to len pre porovnanie s IPFkou

Já myslím, že jak kulsud, tak i další napsali, že porovnávat výkony v těch federací není z mnoha důvodů možné, takže tohle bych asi nebral jako argument. V ČR určitě IPF neumírá, stále je to volba pro závodníky, kteří prostě chtěji závodit s přísnými pravidly v testované federaci, čímž nijak neútočím na open federace. Prostě jsou tam výrazně odlišné podmínky.

edit, opravil jsem autora citace, špatně jsem kopíroval

Chytim sa slova len testovane... To akoze v IPF su naturali a tie testy su akoze fakt?:DDD.. Nesrandujme, vsade sa sype, viem o kope chalanov co v IPF sypu a na testoch su cisti alebo testuju ich v case, kedy su cisty.. hmm cim to asi je? :)... ale hej porovnavat to nieje spravne s tym suhlasim, ine dresy, ine pravidla, monolift a kopu inych veci... je to kazdeho volba len na IPF ma mrzi , ze ak pretekar z ich federacie skusi inu sutaz ma automaticky distanc, kedze poznam kopa chalanov, co by sli na poharovku aj k open federacii a nemozu,..
CIZO

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2015 11:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

sabrepwl napsal:
...

Všichni víme, že různý podíl naturálů a nenaturálů je v každé federaci, ale pokud bys chtěl tvrdit, že v testované a netestované federaci jsou v tomhle ohledu absolutně stejné podmínky, lžeš sám sobě. Opět podotýkám, že naprosto respektuju jak přístup IPF, tak open federací, protože v obou mám známé a přátele, ale srovnávat to prostě nelze.

Derek Poundstone
Kulsud

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2015 11:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Lifterský soutěžní equip v roce 2026

Ono se to až tak dramaticky neposouvá. Leviathan a Superduper Phenom od Inzeru je na trhu již několik let bez změny. ACE tuším také dobíhá a JACK - můj názor - kromě barvy výrazné změny nezaznamenal. Respektive nevím o někom, kdo by vlezl z ACE do JACKU a nějak výrazně začal lépe dřepat. Takže konkrétně v OPEN asociacích - žádné drama. Poslední výrazné změny v dresech byly spíš v IPF. Viz. nová Katana, Centurion atd...
Petey

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2015 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak som si pozrel ceny tych dresov (inzer)...tu chalani pisu ze to je pomaly na predaj oblicky, pricom to nie je nic hrozne, takze v tom ten raw asi nebude
Kulsud

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2015 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
tak som si pozrel ceny tych dresov (inzer)...tu chalani pisu ze to je pomaly na predaj oblicky, pricom to nie je nic hrozne, takze v tom ten raw asi nebude

Tak nevím, z jaké jsi sociální vrstvy, ale komplet výbava pro OPEN asociaci tě vyjde - no, střelím od boku - na 1000E. Určitě pro mladíky, jejichž otec zrovna například netrénuje extraligový hokejový mančaft, je to vcelku drahota.
Petey

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2015 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to nie je najmenej, ale zas to nekupujes asi vsetko naraz a nemusi to byt len nove
Hulkie

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2015 12:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Houmí napsal:
Hulkie napsal:
Jestli vono to nebude tím, že urvat něco raw za každou cenu logicky vede ke zhoršení techniky, zatímco dres tě od takových situací uchrání... u maximálních pokusů se vždycky technika lehce zprzní:)

Tato představa je mylná.

Dřepařský dřep tě nepodrží vzpřímeně např.?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tom.K. - OT z tréninkového logu Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 20, 21, 22  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: