Jinak s dresem zkušenost nemám (což nijak nedegraduje moje oči, aby poznali co je a není paralel:o))
Je ale pravda, že bandáže a predator briefs mi přidali určitě 30-40 kg na mých blbých 240 kg kg raw paralel dřepu.
Takže, pokud někdo raw dřepne 300 kg, myslím že mu jen briefs a dobře utažené bandáže přidají klidně 50 kg i když má sílu na reálných 250 kg třeba. Pokud na to mrskneš dres,eříkejte mi, že z toho nebude dřep k 400 kg s tím, že těch 100 kg mi vysupportoval ten equipment. Možná víc, pokud to s tím budu umět.
Prostě to jsou dva různé světy a myslím, že pro většinu lidí tady (kromě závodních lifterů) je představitelnější a porovnatelnější a uznávanější výkon raw než v dresu. Můj názor.
Je ale pravda, že bandáže a predator briefs mi přidali určitě 30-40 kg na mých blbých 240 kg kg raw paralel dřepu.
.
Briefs su dres bez ramienok, tazke to nebol raw drep .
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
Deadlifte,kdyby to tak fungovalo tak drepuju ke 400 taky. Takhle to ale bohuzel fakticky nefunguje. Kazdej jsme jinej,kazdej mame jiny paky,atd atd atd atd... spousty dalsich faktoru. A v neposledni rade, s tim souhlasim treba se Stankem, i kdyz ho jinak v lasce nemam, musis to na zadech taky udrzet. Kazdej si mysli,ze to za tebe zveda samo,ale porad je to clovek kdo drzi cinku a kdo udava pohyb.
.
Vždyť Ti to píšu...k 240 kg mi přidal tak odhadem 30 kg, tj. bez briefs 240 kg s briefs 270 kg. Hloubka při mých 192 cm do sedu na nízkou lavičku, tj. dovolil bych si tvrdit, že na paralel.
Je to ale fuk. I na smithově přístroji jsem dřepoval v sériích lehce přes 200 kg a to nedřepuji a jestli jsem za život odcvičil třeba 500 sérií dřepů, tak je to moc. Resume - jen namotaná bandáž Ti dá jednotky až třeba 20 kg, briefs dalších např. 20 kg a když na to dáš dres, tak třeba 30-40 kg. Prostě to nevypovídá nic o Tvé reálné síle, ale o tom jak dokážeš využít vybavení.
Mě dali briefs a bandáže napoprvé tak 40 kg navíc..a to jsem ani nevěděl jak s tím přesně naložit...a to jsem v tomto analfabet. Takže to asi zase nebude taková atomová věda....a to dřepuji velký kulový.
Někomu méně, jinému více. Koubovi dal na BP dres řekněme něco mezi 70-100 kg, to je fakt. Dr. liftovi možná do 20 kg...pokud se nepletu. Prostě je to o materiálu, vrstvách, technice, do dresu musíš mít jinak natrénováno, je to o zkušenosti a schopnosti využít dres, což může souviset i s těmi poměry stehenní/lýtkové kosti apod.
Každopádně by equip lifterům huba neupadla, kdyby uznali, že jim dres přidává a dost...kdežto tady to vyznívá jako by v tom mohl fungovat jen superman a prakticky je to dost omezující a oni jako správní masochisté v tom soutěží a tím si to záměrně stěžují...v nadsázce řečeno. Já bych to zase tak nehrotil.
A ta myšlenka o těch penězích na vybavení je úplně nahlavu. Týká se to tak mizivého procenta lidí. Kdybych chtěl soutěžit v liftu, tak je mi fuk zda dres stojí 200 nebo 400 EUR, když vyhodím za totální kraviny měsíčně mnohem víc
...tedy ne já, ale naše drahá rodinka.
Tj. myšlenka, že raw soutěží Ti co nemají na vybavení je zcestná.
Naposledy upravil Deadlift dne pá duben 24, 2015 2:39 pm, celkově upraveno 3 krát
Zrovna Hammanovo dřepy se mě osobně nikdy nelíbily... Obludně tlustej buřt se prostě odrazí od haldy bůčku co má na sobě... Nebál se tam skočit a odrážel se sám od sebe, či jak to napsat... tohle prostě neuznávám zase já, stejně tak jako odražený benče. V principu je to stejný.
Tak jsem nad tím přemýšlel a už jsem to pochopil. Ano, on to dole odrazil, ale pokud jedeš hloubku dřepů obvyklou ve vaší federaci, jistě uznáš, že v půlce pohybu se můžeš odrazit leda tak od vzduchového polštáře
nebo mi chceš říct, že by ses dokázal v půlce rozštěpu odrazit od kolen?
Jsem byvaly IPF zavodnik, v open jsem sel ted druhy trojboj. Drepoval jsem klasicky a hluboko v IPF, drepuju klasicky a hluboko v open. Troufam si rict,ze ja i vsichni my zavodnici jsme predvadeli nejvetsi hloubky na soutezi. A pokud by sis precetl diskusi od zacatku a nezacal jen do me rypat v pulce, videl bys muj nazor na siroky drepy, hloubky atd.
Vzpěračský odraz se dá použít jenom u vzpěračské hloubky, nebo se pletu? Aby ses odrazil, musíš jít hlouběji, než ti stačí i v IPF, prostě až dolů. A proč bys to dělal? Takže to je taková dopomoc/nedopomoc. A čím víc se chceš odrazit, tím hlouběji musíš jít.
Takže pokusy toho tlusťocha, co se odráží od břicha by zase tak moc nedevalvoval...
Njdřív do mě začneš rejt, proč já se neodrážím, když je to tak snadný.
Odpovím, že raw jsem to dřív dělal, ted už nemůžu mam dolámaný koleno a v equip v dnešních dresech už to až na pár vyjímek co to zvládnou ustát ( a ano, většina z nich jsou opět buřti kolem 160 kil) to prostě nejde. Už to nejsou dresy co měl hamman před 20 lety.
Na to aniž bys o mě cokoli věděl, kde jsem závodil do loni a proč ted závodím v open a jakou mám tehcniku do mě začneš rýt, že já se nemůžu odrazit protože v ,,naší" federaci se v půlce rozštěpu odrazit nemůžu...
A ty se mi opět zeptáš na to samý proč teda nejdu hloubš, abych se znovu pokusil odrazit? At jsem u tebe primitiv první kategorie, seš prostě DEMENT co bud neumí číst, nebo záměrně furt reješ jak IDIOT!
Jak bych se mohl odrazit jako on, když já mám 188 cm a ted na mčr na liftera dost kvalitních 119,4 kg s pasem pod 100 cm, když on byl prostě prase se 175 cm a vážil přes 160 kg???
PŘIJDEŠ SI NORMÁLNÍ CO TO POŘÁD PÍŠEŠ ZA KRAVINY???
Se svou postavou se odrazil sám od sebe jednoduše a co vidím z videa, hloubku jsem měl ted větší než on tenkrát. Já abych se od něčeho odrazil, musel bych bud nabrat dalších 50 kg nebo si sednout zadkem na paty jako jsem dřepoval kdysi. Což znamená zhruba 20 čísel pod paralel.
.
Vždyť Ti to píšu...k 240 kg mi přidal tak odhadem 30 kg, tj. bez briefs 240 kg s briefs 270 kg. Hloubka při mých 192 cm do sedu na nízkou lavičku, tj. dovolil bych si tvrdit, že na paralel.
Je to ale fuk. I na smithově přístroji jsem dřepoval v sériích lehce přes 200 kg a to nedřepuji a jestli jsem za život odcvičil třeba 500 sérií dřepů, tak je to moc. Resume - jen namotaná bandáž Ti dá jednotky až třeba 20 kg, briefs dalších např. 20 kg a když na to dáš dres, tak třeba 30-40 kg. Prostě to nevypovídá nic o Tvé reálné síle, ale o tom jak dokážeš využít vybavení.
Někomu méně, jinému více. Koubovi dal na BP dres řekněme něco mezi 70-100 kg, to je fakt. Dr. liftovi možná do 20 kg...pokud se nepletu. Prostě je to o materiálu, vrstvách, technice, do dresu musíš mít jinak natrénováno, je to o zkušenosti a schopnosti využít dres, což může souviset i s těmi poměry stehenní/lýtkové kosti apod.
Každopádně by equip lifterům huba neupadla, kdyby uznali, že jim dres přidává a dost...kdežto tady to vyznívá jako by v tom mohl fungovat jen superman a prakticky je to dost omezující a oni jako správní masochisté v tom soutěží a tím si to záměrně stěžují...v nadsázce řečeno. Já bych to zase tak nehrotil.
A ta myšlenka o těch penězích na vybavení je úplně nahlavu. Týká se to tak mizivého procenta lidí. Kdybych chtěl soutěžit v liftu, tak je mi fuk zda dres stojí 200 nebo 400 EUR, když vyhodím za totální kraviny měsíčně mnohem víc
...tedy ne já, ale naše drahá rodinka.
Tj. myšlenka, že raw soutěží Ti co nemají na vybavení je zcestná.
Som to chapal tak ze si drepol 240 a z toho 40kg bola sila z dresov, pises jak Madar
Cela debata je o hovne. Sa tu snazite poukazat na to, ze equiped lifteri pouzivaju dres na zvysenie vykonu... to mi pride ako odhalenie roka, uplne na titulku v Novinkach.cz!
Ano, equiped lifting neni raw lifting.
Ano, dres im znacne pomaha.
Ano, niektori equip lifteri si nevidia na spicku nosa a mali by sa trosku ukludnit...
Ak na to este niektori neprisli, equpied a raw powerlifting su dva rozdielne sporty. Napada ma porovnanie s lezenim.
Aid climbing vs free climbing.
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
Njdřív do mě začneš rejt, proč já se neodrážím, když je to tak snadný.
Odpovím, že raw jsem to dřív dělal, ted už nemůžu mam dolámaný koleno a v equip v dnešních dresech už to až na pár vyjímek co to zvládnou ustát ( a ano, většina z nich jsou opět buřti kolem 160 kil) to prostě nejde. Už to nejsou dresy co měl hamman před 20 lety.
Na to aniž bys o mě cokoli věděl, kde jsem závodil do loni a proč ted závodím v open a jakou mám tehcniku do mě začneš rýt, že já se nemůžu odrazit protože v ,,naší" federaci se v půlce rozštěpu odrazit nemůžu...
A ty se mi opět zeptáš na to samý proč teda nejdu hloubš, abych se znovu pokusil odrazit? At jsem u tebe primitiv první kategorie, seš prostě DEMENT co bud neumí číst, nebo záměrně furt reješ jak IDIOT!
Jak bych se mohl odrazit jako on, když já mám 188 cm a ted na mčr na liftera dost kvalitních 119,4 kg s pasem pod 100 cm, když on byl prostě prase se 175 cm a vážil přes 160 kg???
PŘIJDEŠ SI NORMÁLNÍ CO TO POŘÁD PÍŠEŠ ZA KRAVINY???
Se svou postavou se odrazil sám od sebe jednoduše a co vidím z videa, hloubku jsem měl ted větší než on tenkrát. Já abych se od něčeho odrazil, musel bych bud nabrat dalších 50 kg nebo si sednout zadkem na paty jako jsem dřepoval kdysi. Což znamená zhruba 20 čísel pod paralel.
Už se probud, už mě to fakt nebaví!
podívej se na tohle video
a třeba ti dojde, že to, čím se odrážíš, není břicho, ale odráží se zadní část stehna dotekem od lýtek a můžeš mít klidně 3% tuku a máš se pořád od čeho odrazit
od břicha se ještě nikdo neodrazil a že je ten chlápek shodou okolností tlustej nic neznamená.
Kdo nemel pupek, v zivote nepochopi jak se od nej da odrazit dole o stehna.Tak to proste je.Vyzkouseno praxi,potvrdi kazdej tlustej trobojar,kterej drepuje klasickym stylem.Muj posledni prispevek zde.Nema to cenu.
Porad vynechavas fakta. Sdilis videa normalnich postav. Znova opakuju,Hamman 165 kilovy 175 cm vysoky prase.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru