1. mrtvola klasika
10x20kg
5x60kg
5x100kg
4x140kg
3x160kg
3x3 170kg
2x2 180kg
koli tej operovanej nohe nemozem teraz chodit sumo, takze naspat na klasiku. Dost spokojny, slusna technika a celkovo taky objem prace som na mrtvole nesiel poriadne dlho. Zajtra budem trpet .
2. lahky stop drep
5x20kg
5x60kg
3x90kg
3x3 120kg
chcel som to ist povodne pred mrtvolou, ale zabudol som. Aj tak mi to prislo super. Technika 100% lepsia ako v pondelok.
3. flat bench + zhyby
10x20kg
8x60kg
6x80kg + 5
5x100kg + 5
4x115kg + 5
2x125kg + 5
6x110kg + 5
8x80kg
dal som pyramidu ala sheiko, moc to dnes neslo vzhladom na ten objem z pondelka
zhyby s purple bandom na odlahcenie spodku... nerobi mi to dobre na cecku ked to idem bez bandu
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
1. drep
rozcvicka ala https://youtu.be/EN6HAheRHYQ
5x20kg
5x60kg
5x90kg
3x120kg
5x3 140kg
dnes objem
"energia" z kofeinu vyprsala, odtialto som bol dost nepouzitelny
2. bench
up to 3x120kg
3. standing militarty press
up to 3x3 70kg
4. pritahy na hammerovi
up to 3x5r 100kg
5. overhead shrugs
10x20kg
3x10r 50kg
vsetko okrem drepu bola tragedia... dalsi trening v pondelok
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
chcel som si dat trochu viac chrbatu ale ponahlal som sa pozerat Game of Thrones
no a snazim sa nenasilne chudnut, tzn. netreningove dni si strazim kolko coho zjem, momentalne -1kg od minuleho tyzdna... chcel by som 5kg dat dole
dnes odlahcene, som na sracky z minuleho treningu...bedra zatuhnute a celkovo dost vycucnuty
mam problem drzat prdel na lavicke jak som prestal mostovat, najlepsia je asi 2. serka z videa
1. mrtvola
5x60kg
3x100kg
3x140kg
3x3 160kg
dnes lahko, citil som ze potrebujem deload
2. military press v stoji
10x20kg
5x40kg
5x60kg
5x70kg lahko
3x2r 80kg
zlepsila sa mi technika, prihodil som 10kg...
3. zakop v stoji
3x10
4. GHR
3x6-8
5. rotatory
3x10
6. zadne delty
3x10
7. bocne delty
3x10
telesna vaha - 1.8kg
1. drep
5x20kg
5x60kg
5x90kg
3x120kg
4x4 145kg
dnes objem, vaha tak na pohodu
2. bench
10x20kg
5x60kg
5x80kg
3x100kg
3x4r 120kg
mam celkom utavene ramena tak som to dnes nehrotil
3. spodna kladka
5x10r
strecing
rozcvicka:
drep s 10kg kotucom x 5
bulgarian split squat x5
1. drep
5x20kg
5x60kg
5x90kg
3x120kg
3x145kg
3x160kg
12x100kg
gut, ide to hore
2. bench
5x20kg
5x60kg
5x80kg
3x100kg
5x3 120kg
Dnes v hlavnej ulohe lavicka z Aholovho podpisu takze som sa nepustal do ziadnych vacsich akci...
3. seated rows (HS)
8x60/70/80/90/100kg
4. bicak
5x8r
Drepy zacinaji vypadat dobre.
Tlakovou silu netreba komentovat, tu ti tak akorat muzu zavidet. Mimochodem pouzivam prakticky stejnou sirku uchopu na benchi jako ty, mam pocit, ze setrim ramena akorat mi porad chybi sila tricepsu na dotlaku.
dikes, plan je ta dobehnut na drepoch a tahoch takze mam este dlhu cestu pred sebou
tlak mi skor stagnuje, ale to je asi tym ze sa snazim trochu chudnut
1. mrtvola
5x60kg
3x100kg
3x140kg
3x170kg
3x3 190kg
+10kg od minuleho tazkeho treningu, takze spoko. Stale je to tak neako rovnako tazke. S technikou som neni moc spokojny. Ako polozim cinku po prvom opakovani, tak mam tendenciu si ju poriadne k sebe nepritiahnut a zacinam tahat zo zlej pozicie. Riesenie asi bude chodit single namiesto trojek. Dalej pozorujem problem s mobilitou hamstringov ktore sice strecujem ale posun tam je fakt minimalny.
2. military press v stoji
10x20kg
5x40kg
5x60kg
5x70kg
4x3r 80kg
gut, naposledy som dal 3x2r s touto vahou... dve serie s opaskom kvoli unave.
3. stahovanie hornej kladky podhmatom
10x60kg
8x70kg
8x80kg
3x6r 90kg
4. triceps kladka
3x12r
Dnes som to moc s jedlom nevychytal, za cely den len 2 jedla takze pocas treningu vlci hlad... peklo.
vaha - 2.2
5. predkopavanie
rehab kolien, lahka vaha, milion opakovani
No tak v Piatok som sa bol zaockovat pred tym nez odletim do Azie, narvali do mna asi 7 vakcin... Ruka nepouzitelna, dnes sa to lepsilo tak som si bol trochu zacvicit ale teda slabost priserna, vsetko tak o 20kg tazsie + bolest klbov.
Je to vubec rozumny chodit cvicit po tom, co do tebe naperou vsechny ty sracky?
Jinak ty tahy + MP vypadaj dobre a docela lehce.
Tak doporucenych 48 hodin kludu som splnil, citil som sa celkom ok. Az vo fitku som zistil, ze sila neni a klby pri zatazeni bolia . Ale mas pravdu, rozumne to neni!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru