Tom.K. - OT z tréninkového logu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tom.K. - OT z tréninkového logu  Úvodní stránka -> Ostatní -> Tom.K. - OT z tréninkového logu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lunreal

PříspěvekZaslal: ne duben 26, 2015 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A cemu se ted venujes misto liftu?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
to je on

PříspěvekZaslal: ne duben 26, 2015 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
A cemu se ted venujes misto liftu?

myslíš jakému sportu? žádnému... snažím se mít týdně co nejvíc tréninkových jednotek, z toho cca 3x činky a 3x - 5x hodina kardia...

a co dělám mimo posilku? žiju život!
Lunreal

PříspěvekZaslal: ne duben 26, 2015 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Oka, jen me to zajimalo, protoze clovek co ma jednou zavodni ambice v cemkoliv, tak podle me vyhledava neustale nejakou oblast ve ktere by mohl vynikat a soutezit s ostatnimi at uz ve fitku nebo mimo nej. Pokud nic takovyho necitis, tim asi lip pro tebe :)
kulíšek

PříspěvekZaslal: ne duben 26, 2015 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to je on napsal:
Deadlift napsal:
Noooo:o)
Tak čekám, kdy se ozve místní pwl elita s tím, že tomu Jakub nerozumí a vše je jinak.

Odhaduji to na dalších pět stran výživného čtení:o))

myslím, že ani ne, na to co jsem napsal nemůžou případní odpůrci odepsat nic jinýho, než jsem č#rák, nebo že jsem frustrovanej, že jsem krom tříkila "ve sportu" ničeho jinýho nedosáhl a že vlastně jen sedím shrbenej za monitorem a jsem "drsnej"... :-D

Já teda nevím, nepovažuju se na rozdíl od jiných za super pwl elitu, ale za mě teda
Naprosto s Tebou souhlasím, Kubo!

Naposledy upravil kulíšek dne ne duben 26, 2015 12:03 pm, celkově upraveno 1 krát
to je on

PříspěvekZaslal: ne duben 26, 2015 11:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
Oka, jen me to zajimalo, protoze clovek co ma jednou zavodni ambice v cemkoliv, tak podle me vyhledava neustale nejakou oblast ve ktere by mohl vynikat a soutezit s ostatnimi at uz ve fitku nebo mimo nej. Pokud nic takovyho necitis, tim asi lip pro tebe :)

To máš ale pravdu, soutěživost v sobě mám, a to asi každý závodník. A stále se snažím vyniknout, a nejen tím že píšu v#ole, pi#o a je#at, ale především v životně důležitějších oblastech... Víš co bylo frustrující, že 19 z 20 běžných lidí vůbec nevědělo co je to silový trojboj. Nějakej benč, co to jako je, to ležíš a děláš takhle rukama? Jasně kááááámo, přesně TO to je... Takže za mě: není to ani sport, nerozvíjí to kondici, není to výnosný, nikdo ani neví co to je, a to už se vůbec nevyjadřuju o liftování v dresech, kdy sice tu váhu na čince člověk drží v rukách, nebo ji má na hrbu, ale díky dresům je tam mnohem víc, než by člověk byl schopný zvládnout bez dresu... nikdo mi nenamluví, že pro zdraví je to ok... je to dobrý leda pro ego mezi stejně nemocnýma týpkama...
Turakam

PříspěvekZaslal: ne duben 26, 2015 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

úplný súhlas, ale tu sa na dané rozumné argumenty reakcie nedočkáš, borci vždy vypichnú len niečo, lebo zvyšok je pre nich asi ťažký na čítanie, alebo neviem

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tom.K. - OT z tréninkového logu Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 20, 21, 22
Rychle na stránku:

Přejdi na: