| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
alexin
|
Zaslal: út duben 21, 2015 2:24 pm Předmět: co podpoří svaly nejvíc? |
|
|
zdravím vás, rozhodl jsem se že začnu pořádně cvičit abych měl svaly a chtěl jsem se tady zeptat jakou výživu nebo co používát k tomu aby svalová hmota rostla co nejvíc? Jsem začátečník, tak se v tom moc nevyznám :/
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út duben 21, 2015 2:30 pm Předmět: Re: co podpoří svaly nejvíc? |
|
|
| alexin napsal: | | zdravím vás, rozhodl jsem se že začnu pořádně cvičit abych měl svaly a chtěl jsem se tady zeptat jakou výživu nebo co používát k tomu aby svalová hmota rostla co nejvíc? Jsem začátečník, tak se v tom moc nevyznám :/ |
Vzhledem k (ne)pokročilosti poradím hlavně dostatečně kvalitní, kvantitativní a pravidelnou. :)
Viz články na main webu. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: út duben 21, 2015 9:03 pm Předmět: |
|
|
jestli začínáš tak se na doplnky vyprdni a zapracuj na tom aby jsi mel aspon 3x denne poradny jidlo (maso,vejce,ryby,zelenina,orechy,ryze,testoviny) doplnky kup treba za pul roku a dyl :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út duben 21, 2015 11:20 pm Předmět: |
|
|
Svaly podpoří nejvíc jedině fanstránka na facebooku a youtube kde budeš dávat videology.
|
|
| nahoru |
|
 |
alexin
|
Zaslal: so duben 25, 2015 1:13 pm Předmět: |
|
|
no jenže ono je to docela naprd jíst pravidelně když má člověk dost blbou pracovní dobu :/ ale o to se můžu pokusit... já jsem na internetu četl hodně článků a většina se ohání tím, že před cvičením a po cvičení jedí právě nejvíc a k tomu doplňky... tak jsem z toho jelen..
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: so duben 25, 2015 1:26 pm Předmět: |
|
|
Tak si najdi něco o přerušovaném hladověním, to bude asi pro tebe idealní pokud nemůžeš moc jíst v práci
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: so duben 25, 2015 2:53 pm Předmět: |
|
|
nejvic podpori svaly ty suplementy, jejichz jmeno se nahlas nerika
na doplnky se vyprdni, jakou mas prac dobu a prestavky? kdyz uz by si mermomoci chtel neco koupit tak jdi do multivitaminu, zakladnich mineralu a proteinu.. v tomto poradi, ne naopak.
jinak neni co resit, musis zacit cist cist a cist.. a jist _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: so duben 25, 2015 4:20 pm Předmět: |
|
|
Jako sem tam si zacvičit by docela pomohlo
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: so duben 25, 2015 4:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: so duben 25, 2015 4:49 pm Předmět: |
|
|
No bohužel nenapsal, o jaké svaly má zájem.
Třeba když ho stčíš do úlu včel, nárust o 200 % zaručen podle 9 z 10 odborníků.
|
|
| nahoru |
|
 |
alexin
|
Zaslal: út duben 28, 2015 11:46 am Předmět: |
|
|
no nejlépe hrudník, břicho, zadek, nohy, ruce... skoro vlastně všechno... ;) jinak cvičím můžu časově jednou týdně protože jsem pondělí až sobota v práci... tak je to naprd...
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: út duben 28, 2015 12:41 pm Předmět: |
|
|
| alexin napsal: | | no nejlépe hrudník, břicho, zadek, nohy, ruce... skoro vlastně všechno... ;) jinak cvičím můžu časově jednou týdně protože jsem pondělí až sobota v práci... tak je to naprd... |
Najdi si jineho konicka a smir se s tim, ze za stavajicich podminek svaly proste nenaberes.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: út duben 28, 2015 12:59 pm Předmět: |
|
|
A to makas 80 tydne nebo proc jako nemas cas si jit zacvicit  schvalne pisu 80 hodin protoze pri 70ti hodinach tydne sem si furt udelal cas si jit 3x tydne zacvicit _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: út duben 28, 2015 1:04 pm Předmět: |
|
|
Hlavně hodně masturbovat a meditovat! základ úspěchu při budování svalů
|