Suplementace při kojení

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Suplementace při kojení  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Suplementace při kojení
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Study

PříspěvekZaslal: út duben 28, 2015 11:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Trochu OT: Líbí se mi přístup autorky dotazu. Většina matek se vymlouvá na nedostatek času atd... a tady jde vidět, že to jde, když se chce. Minimálně za mě palec nahoru!

https://www.instagram.com/studynkapetr/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Dave1913

PříspěvekZaslal: út duben 28, 2015 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,
taky se mi líbí přístup. Pokud chceš jíst zdravě a dostat se do formy a přitom máš strach z proteinu (nedivím se, sám nevím jestli bych ho potenciální kojící přítelkyni doporučil)
Peníze, které by jsi investovala do proteinu jednoduše investuj do stravy. Kup si 5 kg masa, tuňáky a vejce - bílkovin bude dost. Jak píšou kolegové přede mnou, při ženské váze (počítám že máš kolem 50-70kg) nebude problém sníst 1,2-1,5g/kg bílkovin denně.
Spazik

PříspěvekZaslal: út duben 28, 2015 12:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Study napsal:
Trochu OT: Líbí se mi přístup autorky dotazu. Většina matek se vymlouvá na nedostatek času atd... a tady jde vidět, že to jde, když se chce. Minimálně za mě palec nahoru!

RomyS

PříspěvekZaslal: út duben 28, 2015 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkji všem za názory, příspěvky, připomínky i podporu. Přiznám se, že jsem si instantními proteiny chtěla jen ulehčit příjem bílkovin. Jako máma dvou dětí z nichž jedno toho moc v současnosti nenaspí moc času na přípravu kvalitního jídla nemám a mnohdy se dost odbydu. Dám na vás. Budu se tedy snažit o kvalitní a dostatečný příjem bílkovin ze stravy, i když to nebude jednoduché. Ještě jednou díky za váš čas
Makuška

PříspěvekZaslal: út duben 28, 2015 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejsem žádný expert na výživu a suplementy - jen jsem ti chtěla jako mamina mamině říct, že obdivuju tvoje nadšení pro sport. Akorát pozor na to, jak na to tělo bude po porodu a během kojení reagovat - já jsem uspěchala návrat do vrcholového milovaného sportu (jezdectví) asi tři měsíce po císařském řezu a totálně mi z toho zblbnula štítná žláza a metabolismus - skončila jsem na jejím operativním odstranění s váhou 46kg, takže trošku nežádoucí účinek - doktoři to přisoudili brzkému návratu do velké fyzické zátěže. Držím palce, ať se daří jak si představuješ.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Suplementace při kojení Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: