|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Vladus
|
Zaslal: st duben 29, 2015 6:16 am Předmět: L-Citrulin - užívání a vliv na tělo |
|
|
Zdravím :)
Užívám mix L-Citrulinu a L-Glutaminu, namíchaný na dávku v poměru 2:1 (10g Glitaminu : 5g Citrulinu). Dávku beru před tréninkem a v netréninkové dny dávku rozděluji na polovinu dopoledne a polovinu odpoledne.
Chtěl bych se zeptat, zda nehrozí nějaké nebezpečí, či vedlejší účinky pro tělo. Jako například opačný účinek, horší prokrvování, horší výkonnost atp.
Celkově vše co víte mě zajímá :)
Moc díky za odpověď :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mirus

|
Zaslal: st duben 29, 2015 8:07 am Předmět: |
|
|
Řeknu ti to tak. Já užívám tohle už od října loňskýho roku a nic. Tělo je zdraví. Dávám k tomu ještě arginin + ornitin. A v netréninkový dny dávám glutamin bez těch třech.
Citrulin + ornitin + arginin = synergický efekt (doporučeno užívat společně). _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladus
|
Zaslal: st duben 29, 2015 8:18 am Předmět: |
|
|
Dikyrza reakci.
Mně šlo hlavně o to, jestli náhodou to nemá nějaký špatný vlastnosti když je to jen samotny citrulin s glutaminem.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
|
| nahoru |
|
 |
Vladus
|
Zaslal: st duben 29, 2015 11:40 am Předmět: |
|
|
| mirus napsal: | | Vladus napsal: | Dikyrza reakci.
Mně šlo hlavně o to, jestli náhodou to nemá nějaký špatný vlastnosti když je to jen samotny citrulin s glutaminem. |
Nemá (aspoň na sobě žádný nepociťuji). |
diky:) ty tam ale mas jeste navic neco :D
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
|
| nahoru |
|
 |
Vladus
|
Zaslal: st duben 29, 2015 12:38 pm Předmět: |
|
|
| mirus napsal: | | Vladus napsal: | | mirus napsal: | | Vladus napsal: | Dikyrza reakci.
Mně šlo hlavně o to, jestli náhodou to nemá nějaký špatný vlastnosti když je to jen samotny citrulin s glutaminem. |
diky:) ty tam ale mas jeste navic neco :D |
jasně, bcaa, beta alanin. |
No jasny a ja mam jen Citrulin a Glutamin :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladus
|
Zaslal: st duben 29, 2015 12:39 pm Předmět: |
|
|
| mirus napsal: | | Vladus napsal: | | mirus napsal: | | Vladus napsal: | Dikyrza reakci.
diky:) ty tam ale mas jeste navic neco :D |
jasně, bcaa, beta alanin. |
No jasny a ja mam jen Citrulin a Glutamin :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|